2009 Ekim Anneleri

gülnurcum kemoterapi sonuç vermiş şükür zellda nın eşi iyi çok şükür zaten ikiside çok pozitif olduğu için atlatması muhtemeldi ve şükürler olsun tedavi olumlu yanıt vermiş.. Rabbim daha göstermesin inşallahh

Ben sürekli giremiyorum girdiğim zaman da bazen yazamıyorum ama formu takip etmeye çalışıyorum.Benimkinin de iştahı azaldı hem sıcak hem de dişlerimiz arka arkaya çıktı.
Ayrıca Zeynep başın sağolsun ,Zellda,Yağmurcan umarım hastalıklar son bulur.Musyas sana da geçmiş olsun eşinle de umarım aranız düzelir.................

Rabbim acil şifalar versin inşallah zeldacım:Saruboceq::Saruboceq:

zeynep bsşınız saolsun cnm bnm allah sizlere uzun ömür versin

zellda cnm bnm allahım eşine şifa versin saglık versin inşallah

allahım tüm hastalara şifa dertlilere deva versin inşallah

tüm hastalara Allah acil şifalar versin

Ben sürekli giremiyorum girdiğim zaman da bazen yazamıyorum ama formu takip etmeye çalışıyorum.Benimkinin de iştahı azaldı hem sıcak hem de dişlerimiz arka arkaya çıktı.
Ayrıca Zeynep başın sağolsun ,Zellda,Yağmurcan umarım hastalıklar son bulur.Musyas sana da geçmiş olsun eşinle de umarım aranız düzelir.................

Amin kizlar,herkese cok tesekkur ederim dualariniz icin.

bilmiyordum zelldacım geçmiş olsun.... ne aşamada peki tedavimi görüyo?

tesekkur ederim Gulnurcum,tedavimiz simdilik bitti,3 ayda bir tarama yapilacak,Allah gostermesin tekrar ortaya cikiyor bu meret.Kemoterapi zordu ,2 haftada bir aliyordu ve kendine gelene kadar tekrar kemoterapi,Allaha sukur bitti insallah tamamen bitmistir.

Su mubarek gunde dilerim Allah kimsenin basina bu hastaligi vermesin.

canım benim kemoterapi için gerçekten çok zor diyo görenler.. benim kayınvalidem de bundan 7 sene önce göğüs kanseri oldu... ameliyet falan oldu göğsünü aladılar... o da aynı şeyi söylüyodu... ama anılın da dediği gibi bu hastalıkta moral çok önemli... kayınvalidem de hep iyi olmaya çalıştı ve atlattı çok şükür... tabi yılda 1 kontrolleri var..... Allah tüm hastalara şifa versin.. dertlilere deva borçlulara da para.... Allah herkesin yardımcısı olsun ama sağlık başka bişey... halimize şükürler olsun...

2 gün önce üst dişimizin birinin patladığını fark ettimhihoyyyt3 ay uğraştırdı bizi...çok şükür...inşallah 4. de çabuk gelir,yoksa altta 2 üstte 1 diş,çok komik bi görüntü olur:1:

canım biri geldimi 2. si hemen arkasından geliyo.. nilin alt dişleri de öyle oldu üst dişleri de... zaten ben şimdiye kadar altta yada üstte tek diş görmedim şimdiye kadar:)

zelda bebem çok geçmiş olsun
üzüm çekirdeği yağı kullansın eşin
babam kanser olan arkadaşına üzüm çekirdeği yağı kürü uygulatmıştı
6 ay sonra doktoru şok olmuş ilerlemeyi bırak kanser epey bi gerilemişti

zeldacım arkadaşim geçmiş olsun bende çok sık gıremıyorum malum 3 çocuk ama dualarım sızınle.

canım benim kemoterapi için gerçekten çok zor diyo görenler.. benim kayınvalidem de bundan 7 sene önce göğüs kanseri oldu... ameliyet falan oldu göğsünü aladılar... o da aynı şeyi söylüyodu... ama anılın da dediği gibi bu hastalıkta moral çok önemli... kayınvalidem de hep iyi olmaya çalıştı ve atlattı çok şükür... tabi yılda 1 kontrolleri var..... Allah tüm hastalara şifa versin.. dertlilere deva borçlulara da para.... Allah herkesin yardımcısı olsun ama sağlık başka bişey... halimize şükürler olsun...
kayinvalidene cok gecmis olsun,atlatmis ne guzel darisi basimiza.Gercekten herseyin basi saglik,Allah saglik verdimi geri kalan seyler hallediliyor.

zeldacım arkadaşim geçmiş olsun bende çok sık gıremıyorum malum 3 çocuk ama dualarım sızınle.

Cok tesekkur ederim canim,ben 1 cocukla bas edemezken sana helal olsun diyorum.Allah guc kuvvet sabir ve saglik versin sana canim.

zelda bebem çok geçmiş olsun
üzüm çekirdeği yağı kullansın eşin
babam kanser olan arkadaşına üzüm çekirdeği yağı kürü uygulatmıştı
6 ay sonra doktoru şok olmuş ilerlemeyi bırak kanser epey bi gerilemişti
Aklimda bulunsun,burda bulmak zor ama birgun yoluma cikarsa mutlaka alir denerim ama nasil olacak yagini mi icti nasil yapti.Burda oyle bitkisel yaglar bulmak zor canim ya.

Türkiyede de de çok zor canım
bu yağlar aktarlarda satılanlardan değil markette yağ bölümüdnen alınıyor
italya ve fransa da şarap yapınından ötürü çok kolay bulunuyor
öğünlerden önce aç karnına bi yemek yaşığı yağ içiyordu
yapılan yemeklere salatalara kızarmalara hep üzüm çekirdeği yağı
bu yağın kanser hücresini kırma özelliği var
bana hamileyken gelmişti alyanın yemeklerine hep damlatıyorum

Türkiyede de de çok zor canım
bu yağlar aktarlarda satılanlardan değil markette yağ bölümüdnen alınıyor
italya ve fransa da şarap yapınından ötürü çok kolay bulunuyor
öğünlerden önce aç karnına bi yemek yaşığı yağ içiyordu
yapılan yemeklere salatalara kızarmalara hep üzüm çekirdeği yağı
bu yağın kanser hücresini kırma özelliği var
bana hamileyken gelmişti alyanın yemeklerine hep damlatıyorum

o zaman kolay bulurum,esimin babasinin yasadigi sehir sarap uretim ciftliklerinin merkezi,ben onu arayip sorarim bugun.

tesekkur ederim hayatim.

selam kızlar şükür abim yarın ameliyat oluyo sonunda eşimlede bugün geldi barıştık abimi görmeye gittik beraber ama zeynebim çok kötü üşüttü ist havası yaramadı evde rüzgarda kaldı sanırsam göz nezlesi burun fena akıyo gözleri kıpkırmızı ateşi var gece aacile götürebilirim iki kere yıkadım fitil ateş düşürücüler verdim ama hala aynı

kızlar hastalara acil şifalar...
zeynepcim başınız sağolsun canım,yasemncim çok geçmş olsun abine ve kızçene canım...bence ateşi düşmediyse akşamı bekleme götürmek için...

götrdğm arzu cnm cerrahpaşaya bogazları hafif kızarmış saece burun spreyi verdi bende bişi alamadım gözleriburnu zaten akıyor kızımın şıkıtr şıkır

zeynep bsşınız saolsun cnm bnm allah sizlere uzun ömür versin

zellda cnm bnm allahım eşine şifa versin saglık versin inşallah

allahım tüm hastalara şifa dertlilere deva versin inşallah

kızlar hastalara acil şifalar...
zeynepcim başınız sağolsun canım,yasemncim çok geçmş olsun abine ve kızçene canım...bence ateşi düşmediyse akşamı bekleme götürmek için...

çok saolun kızlar..
berrada bugün hafiften ateşlenmeye başladı..akşam hiç uyumadı zaten ..keyfide pek yok...üstten 4 dişi birden patlıyor..uçları gözükmüş..onlardanmı yapıyor anlamıyorum..çünkü başka hastalığı yok gibi...ateşi çıkınca reflüsüde azıyo daha çok midesi geliyo..kusmaya başlıyor..bitmiyo şu hastalıklar bir türlü..
..

geçmiş olsun... maşallah berroşuma ağrısız sızısız çıksın inşallah... canım diştende olabilir ama takip et yine de...

kızlar çok güzel klo vermeye başladım ama gelin görünki bacaklarımdaki ince çatlaklar belli olmaya başladı =( ayy seviniyordum ne güzel şimdi kafayı onlara taktım... hamileyken bir tek karnıma yağ sürüyordum orada hiç bir şey yok, ama üst baldırda ince ince çizgiler var :(( offfffffffffffffffff

kızlar benim kızm 10 aylık kulaklarını deldirmek istiyorum ama hiç bir eczane delmiyor kız anneleri siz nezaman deldirdiniz bebişin kulaklarını

zeynebin berrası çabucak çıkarsın dişlerini..geçmi olsun annesi..
çiçeem maşallah sanda kaç kilo werdin napıosun annat accık..
bebeto ben henüz düşünmüyorum deldirmeyi.bilemiycim..

ben de diyete başladım.busefer uyduruktan diil inşallah ciddi ciddi..bikaç gün oldu dikkat ediyorum daha doğrusu öyle özel bi diyet hayatta yapamam zaten..mekik çekmeye başladım..bide berra durursa akşam üzeri babasına bırakıp biraz yürüyorum..ama bu lüxüm ramazanla sınırlı ..ramazan diye bi saat erken çıkıyo kocim işten yoksa başka zaman çıkamıycam malesef..bide elma sirkesi bal olayına başlıyorum bugün..e weriym artık dimi..

zeynebin berrası çabucak çıkarsın dişlerini..geçmi olsun annesi..
çiçeem maşallah sanda kaç kilo werdin napıosun annat accık..
bebeto ben henüz düşünmüyorum deldirmeyi.bilemiycim..

ben de diyete başladım.busefer uyduruktan diil inşallah ciddi ciddi..bikaç gün oldu dikkat ediyorum daha doğrusu öyle özel bi diyet hayatta yapamam zaten..mekik çekmeye başladım..bide berra durursa akşam üzeri babasına bırakıp biraz yürüyorum..ama bu lüxüm ramazanla sınırlı ..ramazan diye bi saat erken çıkıyo kocim işten yoksa başka zaman çıkamıycam malesef..bide elma sirkesi bal olayına başlıyorum bugün..e weriym artık dimi..

=)) darısı başına zuzummm
ben epeydir yediklerime dikkat ediyorum arada kaçırıyorum ama =)) çok su içiyorum...
sabah ve akşam evde bisiklet var ona biniyorum yarım saat,ardından mekik çekip diğer aerobik hareketleri yapıyorum...sonuç 1 ayda 6 kilo hihoyyyt 69'a inmiştim bir ara sonra 72'yi görünce tırs tırs oldum...şimdi 66'yım... 63'le hamile kalmıştım ona kaldı 3 kilom...ama kendi kilom 51-52 arasıydı...daha çooook yolum var...inşallah azmeder ellili kilolara inerim kaydirigubbakcemile4

Back
X