Tüm bebeklere Allahtan şifa diliyorum okuyunca çok üzüldüm
Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirine..
dün ALya kudurukluğunun kurbanı oldu msaya çarparak düştü alt dişleri üst dişlerin çıkacağı yeri patlattı acile götürdük kan çok zor durduruldu
kötü bi gündü akşama uyumasını beklerken birden kan pıhtıları kusmaya başladı kuzummm ne kadar kan yutmuş
elden ayaktan kesildim
her dönemleri farklı zordu ama bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum..
dün ALya kudurukluğunun kurbanı oldu msaya çarparak düştü alt dişleri üst dişlerin çıkacağı yeri patlattı acile götürdük kan çok zor durduruldu
kötü bi gündü akşama uyumasını beklerken birden kan pıhtıları kusmaya başladı kuzummm ne kadar kan yutmuş
elden ayaktan kesildim
elden ayaktan kesildim
Sağol Gülican ben de aynı şeyi düşündüm, belki de hepimiz küçükken kafamızı kırdık ama anneler çiğnemiş ekmek basıp "tedavi" etti1-2 ay içinde kendiiğinden kaynıyor ya kemik, kimse farkına varmadan bitmiş gitmiştir. Tomografide, kafasındaki kırığın tespit edilmesi pratikte bana sadece daha fazla dikkat yükümlülüğü getirdi, orada bir kırık olduğunu bildiğim için 2 ay boyunca ciddi şekilde düşmemesine çarpmamasına dikkat edeceğim.
cnm dişi patladı dedim o yapıyodur ateş bıraz ateşi vardı fitil verdim öğeln uyandı bıraz fazlaydı ateşi ölçmeye vakit kalmadan çokcuk havale geçiriverdi...mafoldumbenmafoldumben
Şuan Kayrada Keremde ateşli bi türlü düşüremedim şu saate kadar Kerem 38.4 şuan Kayra 37.4 4 saatte bir fitil ver dedi öğleden sonra gidicem bu sefer keremi götürücem...
Yasemin sana katılıyorum insanlar bi maşallah barekallah demekten acizler deselerde yalandan diyorlar kim ne gözle baktı bilemiyorsun iyi diyorsun fesatın ta kendisi çıkıveriyor o yüzden heryerden sildim resmi bi yarışmada var resmımız o da pazar sonuçlanıcak ondan sonra Kayrada Keremde bi zaman hayranlarına veda edicek..Doktorlare ateşinin sebebini bulamadı içimdedn dedım bulamssanızı çünküonlara desem yok dicekler..Ççocuğun dişi patladı yürüyo dedim çocuk ölüyodu yaaaa....dün resimleri sildim farkettiysen keremin resmini koydum koyduğum an Kerem pert bu kadar tesadüf olmaz yani....
Rabbim hepsini tüm günahsız yavruları korusun.
kızlar siz bu bebeişlere ne çorbalar yapıonuz biz yazın bakem ben tıkandım degişik bişler istiorum oglum yemiyor artık
yaptıgım çorbalar : mercimek,tarhana,domates,şehriye,yeşilmercimekli ıspanak,sebze ,bakliyat çorbaları, çorbalarına mutlaka ya tavuk ya kıyma yada hindi koyuyorum siz neler yapıonuz farklı olarak
yaylayı kesinlikle yemior,terbiyeli çorba yemiyor
ben cok fransiz kaldim bu olayasanirim boyle deniodu sempatiksalakcinni
ekim annelerinin arasindaki bu husumet nedir anlamis degilim. hangi ara bozuldu boyle aralari. burada olmadi sanirim olsa biz bilirdik sempatiksalakcinni facede olabilir. anlayan beri gelsin boshayallersmile kafam karisti.
elden ayaktan kesildim
ya kıslar haklısınız ama benim ogluma bende önceden yemek yediriyordum ama şimdi bildiginiz gibi annem bakıyor ve çorbayı bile zor yiyor katı bişi verirsem tükürüo diyor o yüzden maalesef oglum öglen de akşamda çorba yiyor inş eski düzenine döner
şeyma canım sana daha öncelerde de resimleri sil demiştim silmişsin çok sevindim maalesef herkes içten maşaaalh demiyor onun için nazar değiyor kuzularımıza rabbim şifa versin kuzularına resimleri silmen çok iyi olmuş yerinde bi karar :lepi:
şeyma canım sana daha öncelerde de resimleri sil demiştim silmişsin çok sevindim maalesef herkes içten maşaaalh demiyor onun için nazar değiyor kuzularımıza rabbim şifa versin kuzularına resimleri silmen çok iyi olmuş yerinde bi karar :lepi:
olsun anlamış olman önemli umarım bundan sonra herşey daha ii olur yavrucukların hastalanamzlarCanım çok kişi diyorduda yok nazar değmez diyordum..ama o gun diş geldi bide yüyüror yazdım ya anında ateş olunca bende dedim bu nazarmış meğer.biraz geç oldu ama anladım....
kız paşamın bu avatardaki resmine bayıldım maşallah subhanallah miniciklerdi kocaman oldular ya kuzucuklarımızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?