2009 Ekim Anneleri

zencefim rainbow bilinmezmi ya? yarı servet değerinde:))))) bence hiç bilme:))))

astım yada bronşit hastaları varsa evde mecburi bi indirimleri var.. yüzde bilmem kaç...

hobaaa ne kadar pahalıymış yaaa :)) kalsın ben siliveririm her gün :roflol:

şaka bir yana imkan varsa neden olmasın...ama normal şartlarda aşar...

ben o paraya haftada bir elimle yıkarım valla. O miteları ben tek tek avlarım parmaklarımla bea. Yok şimdi eşimin kalbine indirmeyim ben, makul olayım.

yok direk kalp krizi:)))) şaka bir yana diyeceği şudur eminim ki, sen daha güzel silersin aşkım ne gerek var makineye, para tuzağı onlar.

hahaha o dagüzelmiş... yani herhangi alerjik vs. bi durum yoksa.. e imkanlar da belliyse kasmanın anlamı yok... kocan doğru söylüyo sen daha gzüelini yaparsın...:)

hahaha o dagüzelmiş... yani herhangi alerjik vs. bi durum yoksa.. e imkanlar da belliyse kasmanın anlamı yok... kocan doğru söylüyo sen daha gzüelini yaparsın...:)

:))) çok şükür yok öle bir problem, o zaman türk maı diyelim yada elde devam edelim

bi kadın alınır ya o parayı birden yığana kadar
ama dediğim gibi emsali yok temizlik konusunda
görümcem aldı benim döşeğimi süpürdük dellendim nelerin üstünde uyyorum diye
benim halım yok evde olsa alırdım galiba:S

o üstünde yattığını görünce dellendiğin şeyler belkide senin bağışıklık sistemini güçlendiriyo... bak döşeği temizledin hasta oldun gordunmü?:)

eveeettt cok özledim oraları...sokagın basında bir ev vardı camları yuvarlak sahile bakan kızlarla tek hayalimiz o evde oturmaktı:))) selda mersine geldiğinde insallah görüsecez!!!
insallah goruselim bebek,hem o zaman bebelerde tantuni yiyecek yasa gelmis olurlar,seneye yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…