- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
halı yıkama makinesi vee şarjı süpürge önerileriniz var mı?? alakaya çay demle ama
halı yıkama makinesi vee şarjı süpürge önerileriniz var mı?? Alakaya çay demle ama
kuzu kuduruk wede alnı mor bugün..ii düştü..bide diş çıkıo.e ben nasılım bu durumda sence:)) çok şükür iyiyim yinede uyku hayaliyle yaşıyoruz işte bisenedir:))
epey bi süre ailemin yanındaydım..bikaç gündür de giriyorum ama yazamıyorum bişey..berra beni pc başında görünce durmuyo deliriyo..ööle ayaküstü okuyorum bazı bazı..
kıyamam berroşa yaaahareketlendiler yaa iyice kuduruklandılar...Allah kötü kazalardan korusunnn...
o uyku halini ben hamilelikten beri özlüyorum zuzumm yaa..hani şöyle en azından 3 saatlik deliksiz uyku nasıldı hatırlayamıyorum bilemmm...
aah ahhkıyamam berroşa yaaahareketlendiler yaa iyice kuduruklandılar...Allah kötü kazalardan korusunnn...
o uyku halini ben hamilelikten beri özlüyorum zuzumm yaa..hani şöyle en azından 3 saatlik deliksiz uyku nasıldı hatırlayamıyorum bilemmm...
VALLA KIZLARA SENİ SORCAKTIM,NERELERDE BU ZUZU DİYE,ÖZLETME CANIM KENDİNİ ALLA ALLAopuyorumnanaktan
UYKU MU..O NE Kİ:uhm:
zencefinem..kaynanamın fakir halı yıkama makinesi var..memnun..ben de kullandım,ağır bi makine..tertemiz yapıyo ama insanı zorluyo,ittirip kaktırırken..ondaki eski model ,belki yenilerini hafifletmişlerdir..
bugun makarna yeme gunu galbia bizde kiymali makarna yaptik yedik ama bizimkine ben hic vermedim makarna masallah sizinkiler yiyebiliyorsa ne guzel bizim sadece altta 2 disimiz var usttekiler yeni yeni geliyor azcik gorunduler o yuzden pek bise veremiyorum ben ogluma
.Zelda valla aksam aksam nerden cikardin tantuniyi kunefeyi cok kotu canim cekti:) Mersinde pozcuda bi tantunicimiz vardi ben ogrenciyken cok guzel yapardi sonrasindada Yildizoglu kunefeci ye gidip kunefe yemesi vardi(yildizogluydu galiba adi)Valla Turkiyeye gidememenin acisiyla yanip tutusurken cok derin konulara girdik yemek olayi bambaskaNeyse napalim ilk isim Mersine gitmek olacak :)
Bende bugun ogluma mercmek corbasi yapti icine sebzelerde koyuyorum cok seviyor:)keske bizim yediklerimizden yiyebilse
Mantar konusuna gelince belki mantar suanda erken olailri allerji acisindan ama arastirmak gerekir tabi....
blüm, zezem saolun ya benim kafamda fakir var, halılar her hafta siliniyor buna rağmen bana temizlenmiyormuş gibi geliyor,siline siline renkleride bozardı, ağustosta yıkattım halleriini bir görseniz, ağlardınız. Kızımın canı sağolsun, didimki ben iyisimi halı yıkama alıyım hem koltuklarıda yıkarım iyi olur. Araştırıyım bakıyım.
seldaa biz de aybikle bir saat mersin konustuk :))) tantuni künefe sahil.... off cok özledim mersini yaa.... zevkler aynıymıs yagsız sogansız acısız :)))) özkaaaaaaaaannn!!!!:))) ne kilosu canım hele mersine bi atayım kendimi kiloyu falan dertetmicem..aydeniz pastanesinin ekler pastasını da cook özledim adamlarsüper yapıyorlardı yaa ..bi de pozcuda ki yıldız pastanesinin pastalarını...(((
denizkizinin poacasi na ne dersin,yildiz pastanesi pozcudaki kapanmisti cokkk oldu.
canım sen nezaman öğrenciydin mersinde :)) ben de öğrenciliğimi mersinde yaptım ve pozcu da oturuyordum kuşimato sokak :)) yoksa maydonoz tantuniyi mi diyorsun benim zamanım da o vardı öğrenci mekanı:))bi de donkişot kafe falan:)) belki görmüşüzdür birbirimizi:))))
kusimato :))) oooooooooooo
bilmiyorumkismilehım bak ben bu markayı bimiyordum onuda listeye alıyım sao alyaduanınannesi, zelldacım bu arada hoover'in halı yıkama makinesi burda satılmıyor galiba, sitesinde görmedim ben, diğer markanada bakıcam.opuyorumnanaktanhahahaha hala devam ediomu tantuni muhabbeti :))
bence rainboww o temizlemzse temizlenmiş gibi gelmiyor bana
vayy bahair lafı koymusun valla seni yerimmmcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?