2009 Ekim Anneleri

halı yıkama makinesi vee şarjı süpürge önerileriniz var mı?? alakaya çay demle ama

sırnaşık şey

canım şarjlı süpürge bosch var benim memnunum...
annemde arzumun halı yıkama vardı uzun yıllar kullandı gerçi şu an makina sizlere ömür ama emektar iyi dayandı kaydirigubbakcemile3

kuzu kuduruk wede alnı mor bugün..ii düştü..bide diş çıkıo.e ben nasılım bu durumda sence:)) çok şükür iyiyim yinede uyku hayaliyle yaşıyoruz işte bisenedir:))

epey bi süre ailemin yanındaydım..bikaç gündür de giriyorum ama yazamıyorum bişey..berra beni pc başında görünce durmuyo deliriyo..ööle ayaküstü okuyorum bazı bazı..

kıyamam berroşa yaaa hareketlendiler yaa iyice kuduruklandılar...Allah kötü kazalardan korusunnn...
o uyku halini ben hamilelikten beri özlüyorum zuzumm yaa..hani şöyle en azından 3 saatlik deliksiz uyku nasıldı hatırlayamıyorum bilemmm...

halı yıkama makinesi vee şarjı süpürge önerileriniz var mı?? Alakaya çay demle ama

zencefinem..kaynanamın fakir halı yıkama makinesi var..memnun..ben de kullandım,ağır bi makine..tertemiz yapıyo ama insanı zorluyo,ittirip kaktırırken..ondaki eski model ,belki yenilerini hafifletmişlerdir..

VALLA KIZLARA SENİ SORCAKTIM,NERELERDE BU ZUZU DİYE,ÖZLETME CANIM KENDİNİ ALLA ALLAopuyorumnanaktan

UYKU MU..O NE Kİ:uhm:

aah ahh

VALLA KIZLARA SENİ SORCAKTIM,NERELERDE BU ZUZU DİYE,ÖZLETME CANIM KENDİNİ ALLA ALLAopuyorumnanaktan

zezemm geldim burdayım cücüm..haftaya sizin köydeyis yine iişallah:) yine diyorum bak zaman ne çabuk geçio ya habire sizin ordayız:)) daha yeni gelmemişmiydikkk

ps: yeni dediğim de mayıs he..gelin olmak böle bişi demekki:)))

UYKU MU..O NE Kİ:uhm:

zencefinem..kaynanamın fakir halı yıkama makinesi var..memnun..ben de kullandım,ağır bi makine..tertemiz yapıyo ama insanı zorluyo,ittirip kaktırırken..ondaki eski model ,belki yenilerini hafifletmişlerdir..

blüm, zezem saolun ya benim kafamda fakir var, halılar her hafta siliniyor buna rağmen bana temizlenmiyormuş gibi geliyor,siline siline renkleride bozardı, ağustosta yıkattım halleriini bir görseniz, ağlardınız. Kızımın canı sağolsun, didimki ben iyisimi halı yıkama alıyım hem koltuklarıda yıkarım iyi olur. Araştırıyım bakıyım.

nutellacim kahvaltimin vazgecilmezi :)) ceylinin de alttan iki disi var sadece baska yok ama ben puturlu ve sert gidalara alismasi icin surekli evde ve disarda yemek yerken kendi yediklerimizden de veriyorum o yuzden disleri olmasa bile cigneyebiliyor ve damagiyla yiyecegi ezebiliyor,o yuzden senin de oglusunu alistirmani tavsiye ederim sonra zorlanma diye,gun icinde surekli eline ekmek,pide bulabilirsen eger arap marketinden eline ver yesin,haslanmis havuc,tatli patates cok yumusak olmamak kaydiyla haslayip ver bence.

Artik hep beraber mersinde toplanalim aybik seldus sen ben ,bir de hamarat33 diye bir arkadas vardi mersinli o hic gorunmez oldu.

Mercimek corbasini ceylin de cok seviyor ama gaz yapiyor o yuzden en cok yayla ve sehriye corbasini tercih ediyorum.Sizin yediklerinizi de yer , sen onu alistir,siz yerken onu da masaya oturt zaten otomatik olarak yemek vermeni bekliyor,ceylin kendi yediklerinden cok bizim yediklerimizi daha bir severek yiyor,yemek masasini hazirladigimi gorunce heyecanlaniyor :))

canim burada genelde evlerin butun odalari hali oldugu icin herkesin bir hali yikama makinesi var o yuzden bu konuda tecrubeliyim sana burda en cok kullanilan 2 marka tavisye edebilirim hoover ve bissel ikisi de iyi makineler uretiyor.Sanirim bayilikleri var bu Turkiyede bu iki markanin da.

kusimato :))) oooooooooooo

kusimato :))) oooooooooooo

eveeettt cok özledim oraları...sokagın basında bir ev vardı camları yuvarlak sahile bakan kızlarla tek hayalimiz o evde oturmaktı:))) selda mersine geldiğinde insallah görüsecez!!!

bak selduş her yerden yemek muhabbetini yapıyon... kzım daha kilolarını veremeyen annelerimiz var.. rejimde olanlar var onlara destek olmak lazım... hep destek tam destek....

hahahaha hala devam ediomu tantuni muhabbeti :))
bence rainboww o temizlemzse temizlenmiş gibi gelmiyor bana
bilmiyorumkismilehım bak ben bu markayı bimiyordum onuda listeye alıyım sao alyaduanınannesi, zelldacım bu arada hoover'in halı yıkama makinesi burda satılmıyor galiba, sitesinde görmedim ben, diğer markanada bakıcam.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…