hayırlı olsun canımselam canlarım beni hatırladınızmı bilmiyorum
bende 2009 ekim annesiyim doruk paşanın annesi
doruk abi olacak kısmetse sizlerle paylaşmak istedim
şu an 5 buçuk aylık hamileyim ve rabbimizin verirse 2012 ocak annesi de olucam
hepinizi çok özledim ve eski günleride tabi
ama herkes facede görüşüyormuş sanırım ama buranın tadı bir başka
selamlar herkese
prens ve prenseselerede öpücükler
zuzuuuuummm ösledim seni biz çoğumuz faceden görüşüyoruz ama sen yoksun özlemişim seni.... naber nasılsın kuzum...
zezeemm hayırlı olsun yafrumm...sağlıkla gelsin bebişin iişallah..ya ne ara büyüttük de yeniden hamişlerimiz oluyo ya..hey maşallah:)))
sayfalar neden ilerlemiyor demmeki herkes facede bende face aldım sonunda.eskisi kadar sık giremiyoruz artık elimiz okadar boş değil..ama her ne kadar hamileliğim kötü gecsede bulantıda o sohbetlerimizi özlüyorum. yeni hamile arkadaslara hayırlı saglıklı kucagınıza alırsınız insaalah bebişlerinizi.bu arada dr.a emzirme işini sordum..kızım için zararı yokmuş ama meme emerken rahim kasılıp gevşediği için bebeğe zararı varmış..düşük riski oluşuyomuş..bana hemen memeyi kes dedi..hemen kesemem dedim..hem zaten sürekli aramıyo,öğlen ve akşam uyuyacağı zman istiyo, gece bile aramıyo dedim..tamam o zman emzirmeye devam et ama sık değil dedi..
benim gibi olanlara duyurayım burdan...
beryal canım allah ikinci meleğinide sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş.
2012 de dsenize bizim bücürükler abi abla oluyolar :))
kızlar ben ikinci meleğime hamileyim...şu an 6+1 size haber vermek istedim, dualarınızı bekliyorum. buraya girip takip etmek pek mümkün olmuyo, hepinizi meleklerinizle sağlıklı ömürler diliyorum.
kızlar ben ikinci meleğime hamileyim...şu an 6+1 size haber vermek istedim, dualarınızı bekliyorum. buraya girip takip etmek pek mümkün olmuyo, hepinizi meleklerinizle sağlıklı ömürler diliyorum.
hayırlı olsun canım meleğin,sağlıkla kucağına al inş.
hayırlı olsun..sağlıkla al kucağına inşallah..Allah kolaylık wersin..
bende hamileyim kızlar bugün test yaptım daha çok yeni ama yazayım dedim.Allah sonuna erdirir inşallah sağlıkla tüm hamişleri
bu ne yaa herkes hamile
benimki baya süpriz oldu tatlım ....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?