2009 Ekim Anneleri

bayanlar..malum okullar açıldı..gerçi biz 2 hafta önce başladık ama..kızım 3 haftadır sabah arkamdan ağlamaya bir başlıyo ben dönene kadar((( hepimiz perişan olduk..o da çok yorgun biz de..şimdi bi de 3 gündür ateşi bi iniyo bi çıkıyo..dün gece saat 3 te 39.2 idi..

idrar ve kan tahlili temiz çıkınca dr.muz antibiyotik vermedi..virüs kapmış,nerden kaptıysa..sadece bağışıklık güçlendirici bi şurup verdi..geçicek sabırlı olun diyo..gece ateşini düşürmeye çalışırken sabırlı olmak ne mümkün((

ateş bi yandan,huysuzluk bi yandan inatçılık zaten vardı..siz napıyosunuz biraz yardım edin nolur..onu ben gelene kadar nasıl zaptedicez bilen var mı????

hayırlı olsun canım

zuzuuuuummm ösledim seni biz çoğumuz faceden görüşüyoruz ama sen yoksun özlemişim seni.... naber nasılsın kuzum...

zezeemm hayırlı olsun yafrumm...sağlıkla gelsin bebişin iişallah..ya ne ara büyüttük de yeniden hamişlerimiz oluyo ya..hey maşallah:)))

sayfalar neden ilerlemiyor demmeki herkes facede bende face aldım sonunda.eskisi kadar sık giremiyoruz artık elimiz okadar boş değil..ama her ne kadar hamileliğim kötü gecsede bulantıda o sohbetlerimizi özlüyorum. yeni hamile arkadaslara hayırlı saglıklı kucagınıza alırsınız insaalah bebişlerinizi.

ekim bıdıklarının doğum günleri kutlu mutlu olsun büyüyo mu sıpalar

kızlar ben ikinci meleğime hamileyim...şu an 6+1 size haber vermek istedim, dualarınızı bekliyorum. buraya girip takip etmek pek mümkün olmuyo, hepinizi meleklerinizle sağlıklı ömürler diliyorum.

kızlar ben ikinci meleğime hamileyim...şu an 6+1 size haber vermek istedim, dualarınızı bekliyorum. buraya girip takip etmek pek mümkün olmuyo, hepinizi meleklerinizle sağlıklı ömürler diliyorum.

hayırlı olsun.. sağlıkla al kucağına inşallah..Allah kolaylık wersin..

hayırlı olsun canım meleğin,sağlıkla kucağına al inş.

selam kizlar nasilsiniz???nasil gidiyor annelik?bebisler nasil? yeniden hamile kalan arkadaslari tebrik ediyorum saglicakla kucaklarina alsinlar insallah....

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Ekim Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Ekim Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

ekimanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Ekim Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Ekim Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

hayırlı olsun canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

bende hamileyim kızlar bugün test yaptım daha çok yeni ama yazayım dedim.Allah sonuna erdirir inşallah sağlıkla tüm hamişleri​

Hayırlı güzel bayramlarrr tatlı ekim annelerii Defnoşummm bütün teyzoşlarının ellerinden öperrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…