benim oğlumda 20 aylık oldu...maşallah kilosu da boyuda yerinde....kelimeleri çok rahat söylüyor daha cümle kuramıyor ama:)1 den 10' a kadar bile sayıyor,baby tv'den öğrendi:) koltuk tepelerinden,sandalye tepelerinden inmiyor,çok hareketli.....tuvaletini hiç söylemiyor..hatta altını bile zorla değiştirtiyor...yemek konusunda benim oğlumda pek çiğnemiyor...gerçi ben blendırı bırakalı çok oluyor ama çiğnemektense yutmayı tercih ediyor..zorda kalırsa çiğniyor...ama ben sabırlıyım....nasılsa öğrenecek..şu an onun tüm vitaminleri minarelleri alma zamanı.....
asla çiğne diye oğlumu bunaltmıyorum..mesela kahvaltıyı da tek tek yapmıyor....o zaman bir parça yiyip masadan kalkıyor ama karıştırarak verirsem pekmezli tahinli,cevizli bademli, kuru meyveli muzlu vs herşeyi büyük bir iştahla yiyor...sırf tek tek yemiyor diye bunlardan oğlumu mahrum edemem doğrusu...zaten doktoru da bir zaman sonra kendisi karışımdan sıkılacak ve tek tek isteyecek diyor.....aynı şekilde de çiğneyecektir diye düşünüyorum....
bu arada hala emiyor benim ki o yüzden geceleri sırf emmek için çok sık kalkıyor.......herkez memeden kes diyor...ben ne yapacağımı bilmiyorum....sanırım 2 yaşına kadar emzireceğim gece de 5-10 kez kalksamda
bende her gece hele sık sık kalkması tavan yaptığı zaman bıraktıracağım diyorum ama kıyamıyorum.....daha küçük ve memeye ihtiyacı var diye düşünüyorum....2 yaşına kadar emzireyim diyorum..ama bu arada hiç korunmuyorum hamile filan kalırsam mecbur bıraktırmam gerekecek....[/QUOİ
İkinci çocuğu düşünmüyorsan dikkat et.Benimki bayağı hareketli beni zorluyor bi de memeye yapışık geziyoruz sorma halimizi .Heralde bizde bu gidişle 2 yaşını bulacağız................
kızlar..az önce idrardan gebelik testi yaptım.çift çizgi çıktı...sanırım hamileyim....çok şaşkınım....
canım tebrikler hayırlı olsunnn
bence dr una danış istersen emzirme konusunda
sağol tatlım..haklısın en doğrusu dr. a sormak..hadi bakalım en baştan başla bi daha...hakkımızda hayırlısı...
tatlı heyecanlar başlıyor demek =)) sağlıkla gelsin minik kuzun canım. prensesin de abla olacak demek,maşallah ona da.
bu arada dr.a emzirme işini sordum..kızım için zararı yokmuş ama meme emerken rahim kasılıp gevşediği için bebeğe zararı varmış..düşük riski oluşuyomuş..bana hemen memeyi kes dedi..hemen kesemem dedim..hem zaten sürekli aramıyo,öğlen ve akşam uyuyacağı zman istiyo, gece bile aramıyo dedim..tamam o zman emzirmeye devam et ama sık değil dedi..
benim gibi olanlara duyurayım burdan...
kızlar..az önce idrardan gebelik testi yaptım.çift çizgi çıktı...sanırım hamileyim....çok şaşkınım....[/QUO
Hayırlı uğurlu olsun.Ne güzel kızına arkadaş geliyor ,ikisi bir arada büyür.Ama sana zor allah yardımcın olsun................
Ayrıca bebek bekleyen diğer annemiz az kaldı demiş allah bir avazda kurtarsın hayırlı uğurlu olsun..............
hadı hayırlısı canım
ben 5 aylık olana kadar emzırdım
zorla da olsa sonunda bıraktırdım
bıraksam hala emecek kardeşiyle beraber emer belkıde
2. oğluşumun gelmesıne az kaldı sen daha yenısın Allah bı avazda kurtarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?