• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

bizim oğlanda bişeye niyetlemeye gerek yok yanyana gelsek bile huzursuzlanıyo agu bugu yapıyo ya da ağlıyooo kaydirigubbakcemile3 yazık gece uyurken bile sarılamıyom adama :ecrin_bebek:

ayy sarılmakmıı :bbo: kuzum biz ayrı ayrı yatıoz salonda :delphin: doğalgaz kapalı olduğı için salonda ufo yakıoz mecburen :delphin:

sakın yatak ayırmayın erkekler hemen alışıyo serbest yatmaya ben eşimi 1hafta ayrıu yatırdım gripti mecburen baktım adam gece banyoda rüyada şeytan yanıltmış gücüme gitti yavv

sakın yatak ayırmayın erkekler hemen alışıyo serbest yatmaya ben eşimi 1hafta ayrıu yatırdım gripti mecburen baktım adam gece banyoda rüyada şeytan yanıltmış gücüme gitti yavv

kısss ne yapalım rüyasına karışamayısss ki kaydirigubbakcemile3 ama bence de ayrı yatmamak lazım...

neyse süslendim eşim gel,ri b,irazdan biraz huyuna gideyim adamıda ihmal etmiyim kızıyla ilgileniyo demesin uyuyo kızım nasılsa kaydirigubbakcemile3

canım mecburen bizimki :gitme: oğlanla ben yatmak zorunda kalıyorum..sabah bazen kaçıyorum yanına ama bu aralar sıcak suyumuzda yok mecburen uzak durucam :gitme:

hiçmi yanyana gelmiyonuz canım bi dene bakalım seninki ne yapacak?

gelioz tabi tatlım da..işde bu aralar malum sebepler..şu doğalgaz bi düzelse ilk iş dediğin gibi ben yanaşcam CADIARZU

begenmez olurmu kuşum bence senin hazır olmadıgını düşünüyodur kesigin ne oldugunu biliyo sezeryansen sende diyodur dikişleri geçmemiştir die kesin istemezmi, hanımını eş hiç daha çok begenir bebeginin annesisin sen sen yanaş anlar cnm ozaman özledim de ben öyle dedim hoş adamda sayıyodu şafak:kedi:

bilmiyorum canım ya.çok üzülüyorum,hiç sormuyo bile hazır mısın diye hiç mi özlemedi beni anlamıyorum..yanaşmaktan da korkuyorum,kendime güvenim azaldı iyice:gitme:

Anakucağı kullanan varmı acaba? Bizimki hiç sevmiyo. Acaba rahat edemiiyo olabilirmi? oto koltuğu niyetiyle almıştık. Bu gidişle kullanamicaz hiç. Arabada kullanan varmı? Emniyet kemeriyle nasıl kullanlck diye tarif ettiler ama hiç denemedim. Bazasınıda mı almak lazım acaba. Tecrübeniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Çünkü ev çok sıkıcı artık :(

yarın 2.ay aşımız var nelerdi bunlar yaa ateş olurmu banyo yaptırdım şimdi yapamaıcaz diye.

ben kullanıyorum. hatta çok yaramaz olduğu bazı geceler içinde uyuyor. rahat ediyor benimkisi. araba yanlış monte etmişim bende ilk başta . bu hafta doğrusunu öğrendik. chicco benimkisi. ama biz tek başımıza çıkmadık hiç daha. büyük kızım arkada bebişin yanında oturuyo ben öle kullanıyorum. yaramaz benimkisi tek durmuyor.

yarın 2.ay aşımız var nelerdi bunlar yaa ateş olurmu banyo yaptırdım şimdi yapamaıcaz diye.

karma aşı var. içinde boğmaca olan. en ağır aşıymış. bebeği en çok rahatsız eden.
cumaertesi olduk biz. rota ve karma. verem aşısını da 5 ocakta yaptırıcaz. 3. ayda da pönomokok muydu zatürre o olcak. bu arada rota aşısını özel alıyosun. sağlık ocaklarıda yapmıyomuş sanırım.

kızlar sütüm gitti. iki gündür çok az. zaten ilk baştan beri hiçbi zaman oluk oluk olmadı:( çok üzülüyom. komposto ve su içmekten gına geldi. göğsü küçük olupta çok sütüm var diyen varmı ya. benimkiler minicik:(

Canım humana stell tea al..benim kuzenimin de göğüsleri küçük..ilk başlarda çk sütü vardı sonra azaldı..humana içiyo günde1-2 bardak işe yarıyo..

karma ve verem oluyor şeymacım. verem omuzdan, karmada iki bacaktan oluyor. rotayı ben de yaptırmıcam. çok gerekli oldugunu düşünmüyorum. elzem olsaydı devlet zorunlu tutardı diye düşünüyorum.

kızlar sütüm gitti. iki gündür çok az. zaten ilk baştan beri hiçbi zaman oluk oluk olmadı:( çok üzülüyom. komposto ve su içmekten gına geldi. göğsü küçük olupta çok sütüm var diyen varmı ya. benimkiler minicik:(

humana steel tea iç şekercim , bi de uykun nasıl, uykusuzluk sütü çok fena kaçırıyor. en önemlisi uyku. sonra su tabi kii. uykusuz yorgun mu kaldın bu aralar?
memenin büyük ya da küçük olmasıyla alakası yok üzülme. şu teel tea den iç bi de uykuna dikkat et düzelir inşallah.

humana steel tea iç şekercim , bi de uykun nasıl, uykusuzluk sütü çok fena kaçırıyor. en önemlisi uyku. sonra su tabi kii. uykusuz yorgun mu kaldın bu aralar?
memenin büyük ya da küçük olmasıyla alakası yok üzülme. şu teel tea den iç bi de uykuna dikkat et düzelir inşallah.

doğumdan sonra içtim stel tea den. 1 kutu bitirdim. tekrar alayım bari. rezene içiyorum. ayva kompostosu sürekli içiyorum. ahmet maranki demişti bi programda 3 kat arttırır diye. suyu o kadar çok içiyorumki. ama yok işte. şöle taş gibi olsada aksa şakır şakır..

mrb kızlar nasılsınız? uykum yok cıldırcam oğlum uyurken uyusam ne guzel olurdu sımdı... offf

anılcım inş. kuzun sorunsuz atlatır aşısını hiç kendini ve seni üzmezz işine karışmak istemem ama istersen aşıdan önce bir çay kaşığı ateş düşürücü içir ben öle yaptım maş. kuzumaa hiç bişi olmadıı darısı seninkine...

ınşallahh gizemcimm darısı başıma ateş düşürücüm yok ki :( dr aşı olmadan önce bi sorucam etkilermi veya aşıdan sonra belki birşey verir kullanmk için

Back
X