bizim oğlanda bişeye niyetlemeye gerek yok yanyana gelsek bile huzursuzlanıyo agu bugu yapıyo ya da ağlıyooo kaydirigubbakcemile3 yazık gece uyurken bile sarılamıyom adama :ecrin_bebek:
ayy sarılmakmıı :bbo: kuzum biz ayrı ayrı yatıoz salonda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim oğlanda bişeye niyetlemeye gerek yok yanyana gelsek bile huzursuzlanıyo agu bugu yapıyo ya da ağlıyooo kaydirigubbakcemile3 yazık gece uyurken bile sarılamıyom adama :ecrin_bebek:
ayy sarılmakmıı :bbo: kuzum biz ayrı ayrı yatıoz salondadoğalgaz kapalı olduğı için salonda ufo yakıoz mecburen
![]()
sakın yatak ayırmayın erkekler hemen alışıyo serbest yatmaya ben eşimi 1hafta ayrıu yatırdım gripti mecburen baktım adam gece banyoda rüyada şeytan yanıltmış gücüme gitti yavv
sakın yatak ayırmayın erkekler hemen alışıyo serbest yatmaya ben eşimi 1hafta ayrıu yatırdım gripti mecburen baktım adam gece banyoda rüyada şeytan yanıltmış gücüme gitti yavv
hiçmi yanyana gelmiyonuz canım bi dene bakalım seninki ne yapacak?
begenmez olurmu kuşum bence senin hazır olmadıgını düşünüyodur kesigin ne oldugunu biliyo sezeryansen sende diyodur dikişleri geçmemiştir die kesin istemezmi, hanımını eş hiç daha çok begenir bebeginin annesisin sen sen yanaş anlar cnm ozaman özledim de ben öyle dedim hoş adamda sayıyodu şafak:kedi:
yarın 2.ay aşımız var nelerdi bunlar yaa ateş olurmu banyo yaptırdım şimdi yapamaıcaz diye.
yarın 2.ay aşımız var nelerdi bunlar yaa ateş olurmu banyo yaptırdım şimdi yapamaıcaz diye.
kızlar sütüm gitti. iki gündür çok az. zaten ilk baştan beri hiçbi zaman oluk oluk olmadıçok üzülüyom. komposto ve su içmekten gına geldi. göğsü küçük olupta çok sütüm var diyen varmı ya. benimkiler minicik
![]()
humana steel tea iç şekercim , bi de uykun nasıl, uykusuzluk sütü çok fena kaçırıyor. en önemlisi uyku. sonra su tabi kii. uykusuz yorgun mu kaldın bu aralar?
memenin büyük ya da küçük olmasıyla alakası yok üzülme. şu teel tea den iç bi de uykuna dikkat et düzelir inşallah.