2009 Ekim Anneleri

amanın ben derhal terkediyorum bu topiği, çünkü en yaşlı benim galibaaabilmiyorumkismile
tamı tamına 33 yaşındayımmmmm ablayı bırak bana teyze falan demeniz lazım gelicek yoksakaydirigubbakcemile3

aynı yaştayız canım gülsemmi ağlasam mı:gitme:

tabi tabi 24 yaşındayken biz de öyle diyoduk, sen bi 30 u geç de görüşürüz gizoş.

yokk kızzz bu kışş çok yaşlandımm kuaöre bile gidemiyorumm paşamı bırakıppp 40 yaşında menepoza girmişşlere benzedim vallaa eski kokoş halimi istiyorumm ahhh gençlik ahhhh oğlanı süslemekten bana sıra gelmiyo valla bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
yokk kızzz bu kışş çok yaşlandımm kuaöre bile gidemiyorumm paşamı bırakıppp 400 yaşında menepoza girmişşlere benzedim vallaa eski kokoş halimi istiyorumm ahhh gençlik ahhhh oğlanı süslemekten bana sıra gelmiyo valla bilmiyorumkismile

Kız senin bütün resimler süslü süslü sende kokoş diyilim diyosan biz ölelim o zaman kuaför neydi ben onu bile unuttum doğumdan beri kaydirigubbakcemile3

bende unuttum evde anca kendim yapabildiğim kadarıylaaa yoksaa hamişken bile dr manikür yok pedikür yok dediği halde haftada bi gün kuaför koltuğundaydımmm ama şimdi ensonn evlilik yıldönümümüzdee gittim kuaföree odaa tat,ile gitcezde paspal olmayım diye sen hamiş halimi bilmiyonmu hatırlatayım istersen :roflol: ahhh eski günler ahhhh

bende unuttum evde anca kendim yapabildiğim kadarıylaaa yoksaa hamişken bile dr manikür yok pedikür yok dediği halde haftada bi gün kuaför koltuğundaydımmm ama şimdi ensonn evlilik yıldönümümüzdee gittim kuaföree odaa tat,ile gitcezde paspal olmayım diye sen hamiş halimi bilmiyonmu hatırlatayım istersen :roflol: ahhh eski günler ahhhh

Biliyorum yaww bilmez olurmuyum doğum sonrası verdiğin poz yeterki kırmızı ojelerle ama yinede en azından kendi kendine de olsa yapıyorum diyosun bak bende o da yok opuyorumnanaktan

aynı yaştayız canım gülsemmi ağlasam mı:gitme:
en azından yalnız değiliz:teselli:

Evet canım ilk bu gidişle de tek opuyorumnanaktan
elini çabuk tutarsan neden olmasın cnm?:emir_bebek:

yokk kızzz bu kışş çok yaşlandımm kuaöre bile gidemiyorumm paşamı bırakıppp 40 yaşında menepoza girmişşlere benzedim vallaa eski kokoş halimi istiyorumm ahhh gençlik ahhhh oğlanı süslemekten bana sıra gelmiyo valla bilmiyorumkismile
gizemcim kıştandır o, bahar gelsin bak nasıl canlanıcaz hepimiz.bayanssulusmile

Biliyorum yaww bilmez olurmuyum doğum sonrası verdiğin poz yeterki kırmızı ojelerle ama yinede en azından kendi kendine de olsa yapıyorum diyosun bak bende o da yok opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 yokk kıss ben yapıyomm geçenn dora banyoda pusette ben fön çekiyom kafama çocuk bağırıyoo ben cevap veriyomm dur annecim az kaldı :roflol: evden çıkmasan bile saç fönlü gözümde kalemm dudağımda ruj illaki sabah kalktığımda ilk işim bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

en azından yalnız değiliz:teselli:

elini çabuk tutarsan neden olmasın cnm?:emir_bebek:

gizemcim kıştandır o, bahar gelsin bak nasıl canlanıcaz hepimiz.bayanssulusmile

ahhh keşke bahar gelsede atsak kendimizi dışarlara ev bunaltıyo galiba çook zemuszemus

biz bi bıcı bıcı yapıp gelelim kızlar.

ohhhh mis kokup gelin bakalımm ...a.s

geçmişi okudum ehhh sizinle aynı yaşlardayım 31 yaşindam buyuk kızım 11 yaşina gırdı neyse çok yaşlı diiiliz ya
şaka delumusunuz sız hiç yaşlı değılız bı kadının en guzel dönemı 3 aşlarşrap gıbıyız.....:kedi:

şarap ne kadar yaşlanırsa o kadar değerlenirmiş değil miii ohhh yaşlanalım valla o zaman kaydirigubbakcemile3

ben varım bennnn

Son düzenleme:
yıkandık geldik biz,
nerde kalmııştık, hımmmm şarap diyorsunuz demek, kuzularım sen çocuk durumundan kurtarıyosun baksana 11 yaşında kızın varmış, üstüne 2 tane daha ee daha ne olsun (gerçi yine benden küçüksün ama)
neyse canım moralimizi bozmayalım di mi ama.
gizemcim valla baharın gelmesini çok istiyorum ama bi yandan da işe başlıycam diye stres içindeyim, nasıl bırakıcam bu kuzucuğu yaaa??

ama hayatım gerçekten öyle bakımlı kadın olgunlaştıkça guzelleşır

evet bu doğru işte, bakımlı olmadıktan sonra 18 inde de olsan farketmiyor, ben şahsen bakımlıysam o gün iyi hissediyorum kendimi. ama herzaman yapamıyorum öyle, üşeniyorum salıyorum bi süre sonra.

evet bu doğru işte, bakımlı olmadıktan sonra 18 inde de olsan farketmiyor, ben şahsen bakımlıysam o gün iyi hissediyorum kendimi. ama herzaman yapamıyorum öyle, üşeniyorum salıyorum bi süre sonra.

olmaz hayatım kendını bak hep biz hepimız çok guzel anelerızbayanssulusmile

bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum, bir yere gideceksem ya da misafir gelecekse mutlaka yapıyorum birşeyler ama ev halim pek iç açıcı değil doğrusu.

Back
X