amanın ben derhal terkediyorum bu topiği, çünkü en yaşlı benim galibaaabilmiyorumkismile
tamı tamına 33 yaşındayımmmmm ablayı bırak bana teyze falan demeniz lazım gelicek yoksakaydirigubbakcemile3
aynı yaştayız canım gülsemmi ağlasam mı:gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanın ben derhal terkediyorum bu topiği, çünkü en yaşlı benim galibaaabilmiyorumkismile
tamı tamına 33 yaşındayımmmmm ablayı bırak bana teyze falan demeniz lazım gelicek yoksakaydirigubbakcemile3
öyle olsun bakalım canım (zaten yapacak bişey yok):roflol:
senin ilk bebek mi?
tabi tabi 24 yaşındayken biz de öyle diyoduk, sen bi 30 u geç de görüşürüz gizoş.
yokk kızzz bu kışş çok yaşlandımm kuaöre bile gidemiyorumm paşamı bırakıppp 400 yaşında menepoza girmişşlere benzedim vallaa eski kokoş halimi istiyorumm ahhh gençlik ahhhh oğlanı süslemekten bana sıra gelmiyo valla bilmiyorumkismile
bende unuttum evde anca kendim yapabildiğim kadarıylaaa yoksaa hamişken bile dr manikür yok pedikür yok dediği halde haftada bi gün kuaför koltuğundaydımmm ama şimdi ensonn evlilik yıldönümümüzdee gittim kuaföree odaa tat,ile gitcezde paspal olmayım diye sen hamiş halimi bilmiyonmu hatırlatayım istersen :roflol: ahhh eski günler ahhhh
en azından yalnız değiliz:teselli:aynı yaştayız canım gülsemmi ağlasam mı:gitme:
elini çabuk tutarsan neden olmasın cnm?Evet canım ilk bu gidişle de tek opuyorumnanaktan
gizemcim kıştandır o, bahar gelsin bak nasıl canlanıcaz hepimiz.bayanssulusmileyokk kızzz bu kışş çok yaşlandımm kuaöre bile gidemiyorumm paşamı bırakıppp 40 yaşında menepoza girmişşlere benzedim vallaa eski kokoş halimi istiyorumm ahhh gençlik ahhhh oğlanı süslemekten bana sıra gelmiyo valla bilmiyorumkismile
Biliyorum yaww bilmez olurmuyum doğum sonrası verdiğin poz yeterki kırmızı ojelerle ama yinede en azından kendi kendine de olsa yapıyorum diyosun bak bende o da yok opuyorumnanaktan
en azından yalnız değiliz:teselli:
elini çabuk tutarsan neden olmasın cnm?
gizemcim kıştandır o, bahar gelsin bak nasıl canlanıcaz hepimiz.bayanssulusmile
biz bi bıcı bıcı yapıp gelelim kızlar.
biz bi bıcı bıcı yapıp gelelim kızlar.
4.bebegim diyecektim
şarap ne kadar yaşlanırsa o kadar değerlenirmiş değil miii ohhh yaşlanalım valla o zaman kaydirigubbakcemile3
ben varım bennnn
ama hayatım gerçekten öyle bakımlı kadın olgunlaştıkça guzelleşır
evet bu doğru işte, bakımlı olmadıktan sonra 18 inde de olsan farketmiyor, ben şahsen bakımlıysam o gün iyi hissediyorum kendimi. ama herzaman yapamıyorum öyle, üşeniyorum salıyorum bi süre sonra.
bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum, bir yere gideceksem ya da misafir gelecekse mutlaka yapıyorum birşeyler ama ev halim pek iç açıcı değil doğrusu.