bu babalar hep böyle demek. bizimki nille ilgili çok karışmıyo gerçi. ben daha hamile kalmadan önce beynine girdiğim için... bak bana kaynanalık yapacaksan hiç çocuk mocuk yapmayalım buldumcuk olma yokken zırt pırt arayıp çocuğum napıyo diye sorma diye çok basakı yaptım... şimdi de bişey olduğu zman atıyorum acab gitmesek daha iyi olmazmı diyo yada böyle üşümezmiki diyo? ama son söz bana kalıyo.... ama ilgisizlik konusuna gelince ben de müzdaribim... bide söyleyince gülüyo saçmala aşkım seninlede ilgileniyorum yoksa sen nili kıskanıyomusun diyo? bi erkek çocuk doğurayım gösterecem ben ona gününü:))))))))) bilmiyorum ya ilgi azaldı yada benim hep böyle bi korkum olduğu için psikolojik olarak ilgi bana az geliyo(((((
Keşke bende alıştırsaydım be baştan canım ne biliim böyle olcağını kıskançtı zaten iice deli çıktı buldumcuk mudur nedir benimki de diyo kızını mı kıskanıyon sen die
Evde kafayı yicem diyorum ne güzel işte yat uyu dinlen tv syret nete gir zaten kalan zaman da kızıma diyo ne işin var bu havada diyo ben seninle de ilgileniyorum diyo ama lafta sadece nasıl düzelcez böyle yaww bende iice saldım kendimi sinir oluyorum
Yaww adam duymuş birilerinden saçımı bile boyattırmıyo neymiş emiyomuş kızı ii de ben sinir oluyorum zaten kilolar da gitmiyooo daha emzircem diye :kedi: