2009 Ekim Anneleri

Çok kötü günler geçiriyorum... Kaynanamla birlikte oturmak bir hayatmış.. Eski günlerimi çok özlüyorum...........................
:teselli:

gunaydin kizlarr gizem arkasim daha doguramamis ya:(
7 cm acilmasi olmus ama ilerlemiyormus yazik kadina yaaa 26 saattir sanci cekiyor
Allah kurtarsin insaallah...
yazık yaa

bende aranıza katılmak istiyorum ekim annesiyim 5 ekimde doğdu oğlu adı mehmet efe 3,5 aylık oldu doğum iznindeydim yeni başladım işe çok zorlanıyorum ama yapacak bişiy yok.nasıl foto koyulduğunu ve ay cetvelini bana öğretirmisiniz.yabancıyım bu konulara

hoşgeldin sanemm...Allah bağışlasın oğlunu

gunaydin kizlarr gizem arkasim daha doguramamis ya:(
7 cm acilmasi olmus ama ilerlemiyormus yazik kadina yaaa 26 saattir sanci cekiyor
Allah kurtarsin insaallah...

hadi yaa hala mııı offf bu nasıl bii döngü bizim burda her türlü sezeryana alıyolarr orda saatlerdirr sezeryana alınmıyorrr allah yardımcısı olsunnn :Saruboceq:

bende aranıza katılmak istiyorum ekim annesiyim 5 ekimde doğdu oğlu adı mehmet efe 3,5 aylık oldu doğum iznindeydim yeni başladım işe çok zorlanıyorum ama yapacak bişiy yok.nasıl foto koyulduğunu ve ay cetvelini bana öğretirmisiniz.yabancıyım bu konulara

aramıza hoşgeldin tatlımmm doraylaa aynı gün doğmuşş oğluşlarımızzz allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin olumunekankayizsmile

aramıza hoşgeldin tatlımmm doraylaa aynı gün doğmuşş oğluşlarımızzz allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin olumunekankayizsmile[/QUOTE]

teşekkür ederim canlarım buradaki dayanışmanıza çok özendim gerçekten Allah hepimizin bebeklerine hastalık yüzü göstemesin
ay cetvelini yapamadım üstüne tıklıyorum link çıkmıyor nası yapıcam

gizemcimsenin kuzunda kafasını kaldırmaya,oturmayı istemeye başladımı 2,5 aylıktan beri sürekli kucakta durmak istiyor yatırdım mı kafasını kaldırıyo en sonunda kanguru aldım bu arada kanguru kullanan varmı erkek bebekte zararlı falan diyolar bilginiz var mi
hiç ek besin verdin mi gizem

arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.

bende oldu canim
senin gibi midem agriyor saniyordum doktora gittim birkac kez bebek emzirdigim icin bir surup yazip eve gonderiyorlard sonunda agri sirtimada vurmaya basladi doktora soyleyince beni hastaneye sevk etti ultrasonda bakildiginda safra kesemde tas oldugu tespit edildi ve bu taslar pankreasimda iltihaba sebep olmus hemen beni hastaneye aldilar 2subatta da ameliyat olup safrakesemi alacaklar..
internetten arastirdigima gore benim gibi dogumdan sonra bu durumu yasayan bircok bayan var...
sana tavsiyem git en kisa zamanda hastaneye agrinin sirtina vurdugunuda belirt ve safra keseni kontrol ettir..
ve en onemlisi(hayvansal yagi) kes ..

arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.

gecen gün diyorlardi yumurta ve cikolata yemeyın bu sikayetin varsa daha kasiyormus bunlar. Bencede doktora danis ultrason cektir.

arkadaşlar merhaba..

mıde agrın sırtına vuruyorsa safra kesende sorun var demektır bende de oluyordu ve safra kesesi ıltıhaplanmıştı ve sarılıga cevırmıştı tam 17 gun hastanede yattım ameliyat oldum safra kesemden kurtuldum

bi an once dr git ve ıdrar ve kan tahlılı yaptır canım
şimdiden gecmiş olsun

kızlar yarın sabah kızımı dr götüreceğim ben nezle olmuştum benden ona geçti üfffff içim acıyor o öksürüp hapşurdurça

gizemcimsenin kuzunda kafasını kaldırmaya,oturmayı istemeye başladımı 2,5 aylıktan beri sürekli kucakta durmak istiyor yatırdım mı kafasını kaldırıyo en sonunda kanguru aldım bu arada kanguru kullanan varmı erkek bebekte zararlı falan diyolar bilginiz var mi
hiç ek besin verdin mi gizem

benimki canım kafayı kaldırmaya çalışıyorr ama ben oturtmuyorumm arzucumm kanguruyaa koyuyoorr bora paşamıı :nazar: gayetten sağlıklı maşallah süpanallah ben doraya hiç ek besin vermiyorumm canımm sadece anne sütü gazı oluncada rezene çayı ...

nurefsannn nerdesinn tatlımm nasıl olduu arkadaşınn kavuştumu meleğine sağlıcaklaa ...:uhm:

kıslararrrr bu klimaa kuzumunn burnunu tıkadı yaa sabah sağlık ocağına götürdümm korktum biişi oldu diye ama çok şükür gayet sağlıklı arkasından tatmin olmadımm dr muza götürdümm vee klima ile ısınan annelerr bebeğinize tonimer baby diye bi sprey varr onu kullanmaları gerekiyormuş meğer ne kadar buhar makineside çalışsaa hava kuruyormuş öle dedii burun tıkanıklığı ile problemi olan anneler tavsiye ederim birebir çözüm :))

Son düzenleme:
gizem oglen arkadasimi sezeryana aldilar 7cmde durmus acilmasi.kadina cektirdiler cektiler esezeryana aldilar neyse yavrusuna kavustu cok sukur...

ohhh çok şükürr koklasınn meleğinii yaa çok çektirdilerr kıza valla burda benn ne endişelendim yaa sonunda lütfetmişler yani sezeryana almaklaa töbe yarebbim töbe yaaa aman neysekiii ikiside sağlıklılar değilmii allah analı babalı büyütmek nasip eder inşallah

gizoşummm pembecim geçmiş olsun a.s.

nurefsan canım gözü aydın arkadaşının... sağlıkları nasıl anneyle bebeğin... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

a.s.a.s.cok sagol canim..Allah razi olsun cok sukur ikiside saglikliar sadece haliyle anne bitkin..

ohhh çok şükürr koklasınn meleğinii yaa çok çektirdilerr kıza valla burda benn ne endişelendim yaa sonunda lütfetmişler yani sezeryana almaklaa töbe yarebbim töbe yaaa aman neysekiii ikiside sağlıklılar değilmii allah analı babalı büyütmek nasip eder inşallah

blue sagol canim ikiside iyi cok sukur yaa daha dun gibi bizim teker teker doguma gidislerimiz:)ne heyecanli macerali gunlerdi yaaaakaydirigubbakcemile3

gizoşummm pembecim geçmiş olsun a.s.

nurefsan canım gözü aydın arkadaşının... sağlıkları nasıl anneyle bebeğin... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

günaydın kızlarrr benim velet beni 3 gündür deli ettiii hiç durmadıı uyku düzeni bozuldu gece 12 yatıyo önce 1.30 da kalkıyo sonra 3.çeyrekte kalkıyo fix hergün sonra mırın kırın üsrekli ses içinde beşikte allıyorum arada ağlıyo susuyo uykuyu haram etti bizi dn çıldırdım sonunda bıraktım odasında istediğin adr ağla dedim :(( kapısını kapadım salona geldim salonunda kapısını kapadım ses duymamak için tabi içim gidiyio 5 dk bi baktım susmuş bakıyo yarım saat kaldı başladı cırlamaya gittim bi baktım kusmuş yatağına kafası ıslnamış kulaklarına gelmiş :(( sinirimden ağladım bu 3 gün içersinde kusmaları çoğaldı her yediğini çıkarıyo öyle az değil resmen hepsi çıkıyo ne kıyafet ne önlük kaldı :(((( moralim kusmasına bozuk birde üstüne durmayınca çıldırdım sonunda annemi çağırdım gndüz biraz aktı uykumu aldım .. bu gecede aynısını yaptı sabah babası 4.30 da salona getirdi sen uyu dedi salonda uyumuş ses çıkarmadan saat 7 de mamasını verdim ve şuan uyuyor az da olsa ses çıkarark acaba odasında rahat değil mi yatağında bişey mi var anlamadım gitti 3 gündür böyle

Back
X