2009 Ekim Anneleri

ilk 6 ayyy anne sütü almalı bebişler annenin sütü yetmiyorsaa anne sütüne en yakın mama tercih edilmeli demişti drumuzz su bile yok yani bebişlere ama genede ne bileyimm herkesin evladıı nasıl yetiştireceğinee kendi karar verir ama zaten ömürleri yettiğincee herşey yiyip içeceklerrr ama anne sütünü bir daha bulamayacaklarr diye düşünüyorum ...

Aynen kuzum..
Anne sütü kdar mucizevi bişey daha yok bence..:1hug:

yaaa olee ben verdıgım sutu yıne verıyorum yanı 800 ml sut emıyo 250 ml de mama aptamıl serısınden ama yınede vıtamın dıye onuda verıyorum yurt dısında havuc verıyolarmıs bu ayda cocuklara

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.20 ekim dogumlu prematüre bir kızım var.bende bir kaç defa 25 ml elma suyu verdim.problem olmadı.süt konusundada çok müzdaribim çok az sütüm var ek vermemek için direnmeye çalışıyorum.ama akalım nereye kadar:ecrin_bebek:

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.20 ekim dogumlu prematüre bir kızım var.bende bir kaç defa 25 ml elma suyu verdim.problem olmadı.süt konusundada çok müzdaribim çok az sütüm var ek vermemek için direnmeye çalışıyorum.ama akalım nereye kadar:ecrin_bebek:

hg cnm bnmde erken degilmi elma suyuna prematüreymiş bide bence yetmiyosa devam sütü ver bebişi,ne alla hanalı babalı büyütsün h.g aramıza

hg cnm bnmde erken degilmi elma suyuna prematüreymiş bide bence yetmiyosa devam sütü ver bebişi,ne alla hanalı babalı büyütsün h.g aramıza

çok sagolun.cidden çok zorlanıyorum.saat kaç oldu biz hala ayaktayız.doymuyo heralde ondan aglıyodur diye düşünüyorum.ANNELİK ZOR ZANAAT VESSELAM.opuyorumnanaktan sogol canım yarın bide doktoruna gideyi diyorum hayırlısı

Son düzenleme:
birşey daha sormak istiyorum ekim annelerinin arasında bebeginde şaşılık oldugunu düşünene varmı.bana sanki şaşı bakıyo gbi geliyo bazen?kafamçokkarıştı

cnm konu başlıklarına bak varsa eger başlıkta vardır tam bilmiyom facede grubumuz var katıl oraya konu başlıklarında bak cnm bnmm

SLM KIZLAR,

çalışan bir anne olarak bebeğinden uzak ne kadar iyi olnuyorsa okadar iyiyim işte,
hafta sonu çalışmadığım için konulara katılamadım ama birkaç şey söylemek istiyorum
ek gıda hakkında.oğluma annem bakıyor ve sürekli bu ek gıdalar için tartışıyoruz.ben size 2 aylıktan itibaren çorba pirinç unu,su,meyve suyu,püresi,yemek suları verdim diyor hiçbişey olmaz diye diretip duruyo ne yaptıysam ikna edemedim bide şimdi bukadar sağlıklı olmanın nedeni sana küçükken yedirdiklerimdewn diyor napcam kızlar yaa vermesini engelleyemem çünkü bütün gün annem bakıyor efe hala çok güzel emiyor allahtan memeyi bırakmadı ben doktora sordum tattırmakta bir sakınca yok dedi fazlaya kaçamamk şartıyla ama 4 ayda önce ek gıda bebeklerde sindirim bozukluğuna yol açıyormuş ben görmeden neler veriyor acaba yaa :)) napcam bilmiyorum

bılmıyorum cnm benım annemde bana vermıs sadece meyve suyu elma ve havuc bende hıc hastalanmam ve sındırım sıstemımdede bı sorun oldugunu dusunmuyorum benım bıldıgım pırınc maması fılan ıyı deıl obezıte yapıyomus

birşey daha sormak istiyorum ekim annelerinin arasında bebeginde şaşılık oldugunu düşünene varmı.bana sanki şaşı bakıyo gbi geliyo bazen?kafamçokkarıştı

cnm ben ılk zamanlar dusunuyordum ama buyudukce bakısları deıstı belkıde senın bebegın erken dogdu dıye daha gec gelısıyo goz konsantrasyonu fılan sen yınede doktora gıttıgınde sor

slm bende 2009 ekim annesiyim ve bu siteye daha bugun kayıt yaptım sizlerle ilk günüm kızlar

ilk 6 ayyy anne sütü almalı bebişler annenin sütü yetmiyorsaa anne sütüne en yakın mama tercih edilmeli demişti drumuzz su bile yok yani bebişlere ama genede ne bileyimm herkesin evladıı nasıl yetiştireceğinee kendi karar verir ama zaten ömürleri yettiğincee herşey yiyip içeceklerrr ama anne sütünü bir daha bulamayacaklarr diye düşünüyorum ...

aynen katiliyorum gizemcim arti ye$illerde cook yaki$mi$ ;)

kızlar ben işegirmek istiyom ama bebegim sadece anne sütü alıyo nasıl yapabilirim bilgisi ola nvarmı acabaa:(

Back
X