2009 Ekim Anneleri

valla canım ya büyüdükçe gazları da büyüyo ve gaz bi anda sıkıştırınca o da bağırmaya başlıyo yada işte dişlerinin sıkıntısına yapıyolar....

canım ben de ilerde uzun boylu kızım olsun istiyorum ben 1.60 olduğum için bari kızım uzun olsun istiyorum ama taşırken de zor oluyo.. of sağlıklı olsunlarda ben de çok şey istiyorum galiba

sağol canım temiz çıktı çok şükür...

canım o sen tasıyamıyacagın hale gelene kadar yurur zaten yada emekler nadır tasımaya baslarsın sende zaten bu aydan sonra gelısmelerı yavaslıycakmıs

günaydın kızlarrr
oğlum bugun isal oldu iki gündür meyve sulrına başladım onalr yaptı diye düşünüyorum ama
ek gıdalara geçip bebeği isal olan varmı normalmidir bu durum

Sizin bebişler kaç aylık oldu ne zaman başlamam gerekiyo benim meyve suyu vermeye.. 3 buçuk aylık olduk biz

günaydınn güzeller güzeli ekim annişleri meleker nasıl :uhm:

yaa daha çok ufak değillermi drunuz mu gecirdi sizi meyve sularına kıslarr

günaydın cicişlerrrr biz donuyoz çeşmem donmuş sularım akmıo mutfaktezgahım buz kaplamış yıkadıgım bulaşıklardaaa sizler nasılsınızzz

ayy bende yasemincim bi çamasır sereyim dedimm ellerim dondu yaa klima 30 da çalışıyo evin içi 23 derece bu nasıl bir soğuktur böle yaaa ..

merhabalar güzel anneler,

kolay gelsin size. valla havvalar cok soguk ama benim sansim evim cok günes aliyor suan bile salonda günes var ondan iyi oluyor.

kizlar bugun benim dogum gunum 24 oldum ....
esim bugun gelmis benden ne istersin ne hediye alayim diye soruyor .bende diyorum oyle bi anlami yokki supriz yapmalisin ama her sene ayni seyi yapar:)
simdi benim surat bozulunca gitti hediye almaya :)

yawrunla eşinle nice yaşlara nurefsancım

selam kızlar. niloşuma kullandığımız antibiyotik etkisini göstermiş tahşlil sonuçlarımız temiz çıktı bakteri çıkmadı çok şükür.

ohh gözün aydın baharcım...

zeynocum yaklaşık 2 aydır takmıyorum eldiwen..dokunduğu yeri tansın hissetsin..çok bile kalmış çıkar artık bence..

taze modlarım saygılar slmlar olumunekankayizsmile

ben dora 10 günlüktü çıkardım tatlımm kendini falan tanımalıı gelişimi için önemli bence hemen sende çıkarmalısın ...

zeynocum bende kızımın 40ı çıkmadan tamamen çıkardım eldiveni, bence çıkarmalısınki ellerini tanısın ve elleriylede bişeyleri yavaştan tutmaya alışsın...
banyo sonrası uyuduğu için üşümesin die uyanana kadar takardım şu ara onu bile takmıyorum felaket ıslatıyodu eldiveni...

Ben çoktan çıkaracamda kaynanam çıkartmıyo.. Ellerini emiyo o yüzden çok elleri üşürmüş:(( off offfffffff

Back
X