2009 Ekim Anneleri

kızlar sohbetinize doyum olmuyor

hazır bebiş uyumuşken bende uyuyam dun gece hiç uyutmadı beni

hepınıze iyi geceler

ya kızlar allah kaynana derdi çekenlere kolaylık versin.şimdi iyikide araya mesafe koymuşum diyorum.yaaa bu arada sizin bebekler şimdi ne yapıyor.uyanıklarmı yoksa bu saatte bebekle uğraşan tek benmiyim

slm kızlar zeyneb ada yeni uyudu anca gelebildim uyumasa kafayı yicektim çok yoruldum bugüğn ve çıt seste kalkıyo ya deli etti beni tilki uykusunda rsmen bebe

ya kısslar bişey soracam actığım konu kaybolmus bilgisviolan var mı???

benim yaramaz sabah saat 11 den beri arada 5 dk uyuyup uynaıyor.bu şekilde saat 3 e kadar bekleriz.o 5 dk dada ben hazır yemeğim olsa bile yiyemiyorum. o kadar kısa yani.uyanık olduğu zamanlarda da oyun halısına sırt üstü yatırıyorum 1 sn geçmeden yüzüstüyatıyor. emeklemeye çalışıyo gidemeyincede ağlıyor. bende artık sıkıldım şimdi pusetine yatırdım

uyuyamadım tam yattım benımkı kalktı ben sallıyorum o konusuyo bakalım ne zaman uyuycak :(

günaydın kızlar bugün açılış benden olsun.pc bozulmuştubenim yeni aldık mecbur giremedim bikaçgündür.kızar benim kızım gündüzleri emmek istemiyor artık gece emiyo napıcam ben ya memeyi bırakıyo galiba çok üzgünüm..

günaydın kızlar, nasılsınız

bişey sormak istiyorum bebeklerinizin beşiklerinde nasıl yatak kullanıyorsunuz ortopedik mi yoksa pamuk yatakmı

Back
X