ALLAH RAZI OLSUN cnnm bnm teşekkürler güzel dileklerin için biz çıkıyoz allaha emanetsiniz canlarımmmm öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallah temiz çıkar zeyneb' in sonuçları canım. geçmiş gitmiş olsun :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH RAZI OLSUN cnnm bnm teşekkürler güzel dileklerin için biz çıkıyoz allaha emanetsiniz canlarımmmm öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende 2009 ekim annesiyim kızlar benide aranıza alsanıza![]()
selam kızlar bİrqazdan bİz hastaneye İdİcez zeynebİn İdrar kÜltÜrÜnÜ vermek İÇİn 3gÜn İÇİnde Çıkcak duanıza İhtİyacımız var İnŞallah enfeksİyon bİtmİŞtİr İgneler yaramıŞtı r zeynebe
günaydın hanımlar bugün kimseler gelmemeiş daha gece 4 bucukta uyuduk ama sabahta uyku tutmadı oturuyorum öyle tabi kızımda mışıl mışıl uyuyorrr Ahh bu çocukların uykusu ne zaman düzene girecekkk
hmm donunce bakayim hic dikkatimi cekmedi hangi reyondadir ?
bu arada ayela ne demek bayildim kendisine o ne guzellik masallah
aybikecim nasılsın küçük alyam nasıl, isciçre de soğukmu,![]()
cok tesekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan . Bende artik yatıyorum cok yoruldum.Kızımın elbisesini bitirdim simdi yarın icin. Mirayima' da birtane yaptım.
Mirayın kapi süsünü bozup kızlarima etek yaptım zemuszemus Ne pratik kadınım yaa kendimle gurur duyorumm :lepi: :roflol:
tesekkurler canimcim iyyz elh siyler nasilsiniz
isvicre cok soguk degil istanbul daha soguktu valla
alyacik kalabaligi yadirgadi yeni yeni uyum sagliyor..