- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]gÜnaydın kızlar ya Çok bÜyÜk bİr sorunum var yardımcı olursanız sevİnİrİm...
Benİm kızım artık emmek İstemİyor..saĞıp verdİĞİm zaman alıyor bİberona alıŞmıŞ.ama bazen unutuyorum saĞmayı..kesmek İstİyorum ama daha erken mİ bİlemİyorum aranızda sÜtÜ kesen yada emmek İstemeyen varmı??bende sİzİn gİbİ 2009 ekİm annesİyİmm[/ı]
inciler hayırlı olsun kızlar..bizde henüz bişiy yok..ay kendi kendine nazar değdiren benim gibi bi akıllı daha warmıdır bilemiycim..malum benim huysuz sıpa mutfakta aspiratörü açıp yanında yürüdükçe uyuyo..pzt salı çarşamba mucize gibi bişiy oldu we ayağımda sallıyoarak uyudu..direnmeden ağlamadan..we öğleden sonra da uyudu ki bu bi mucize bizim için:) çarşamba akşamı eşime anlattım böyle böyle diye..perşembe gece de dahil olmak üzere dün we bugün ayağa koyabilene aşk olsun..canıma okuyo we uyumuyo yine..bıktım illallah dedim bu gazdan..dün akşam uykusu war deli gibi owuşturuyo gözünü esniyo filan 8,5tan 11e kadar uyutamadık ayaklarını karnına çekip kıwranıyo..
we belim çok kötü..bahar temizliğine kalkıştım..2 gündür berra uyudukça camdır şudur budur dip köşe bi daldım..dünden beri de gezerek uyuduğu için gece boyu ağrıdan uyuyamadım..fıtığım azdı 2 büklüm geziyorum resmen..ama bunca sıkıntıya bi güzellik geliyo..anneemm:)) inşallah bu akşam geliyo anka..çok özledimmm:)
annenn babanın nazarı daha cok değer diyolar ben sakın oldumuı kendıme bile itiraf etmeye cekıniyorum :) gerçi yinede bozuluyo 0 uyku bende annem gelsin diye 4 gözle beklıyorum gelsinde 2-3 gece ona vercem kesintisiz uykuya hasretim uykuyu sevmezdim şimdii 5 dk diye sayıklar hale geldim :)
gözün aydın :teytey: vede geçmiş olsun![]()
inciler hayırlı olsun kızlar..bizde henüz bişiy yok..ay kendi kendine nazar değdiren benim gibi bi akıllı daha warmıdır bilemiycim..malum benim huysuz sıpa mutfakta aspiratörü açıp yanında yürüdükçe uyuyo..pzt salı çarşamba mucize gibi bişiy oldu we ayağımda sallıyoarak uyudu..direnmeden ağlamadan..we öğleden sonra da uyudu ki bu bi mucize bizim için:) çarşamba akşamı eşime anlattım böyle böyle diye..perşembe gece de dahil olmak üzere dün we bugün ayağa koyabilene aşk olsun..canıma okuyo we uyumuyo yine..bıktım illallah dedim bu gazdan..dün akşam uykusu war deli gibi owuşturuyo gözünü esniyo filan 8,5tan 11e kadar uyutamadık ayaklarını karnına çekip kıwranıyo..
we belim çok kötü..bahar temizliğine kalkıştım..2 gündür berra uyudukça camdır şudur budur dip köşe bi daldım..dünden beri de gezerek uyuduğu için gece boyu ağrıdan uyuyamadım..fıtığım azdı 2 büklüm geziyorum resmen..ama bunca sıkıntıya bi güzellik geliyo..anneemm:)) inşallah bu akşam geliyo anka..çok özledimmm:)
nazcım saol..kayısı işe yaramıyomu..berrada yapmadı 2 gündür..ii hatırlattın bi kayısı yediriym:)
portakal suyunu deneyin arkadaşlar test ettik olumlu
benim kız da kabız olmuştu. gliserin fitili işe yaradı. 3 günün sonunda yaptı ama ağlaya ağlaya, bağıra bağıra... :1no2:bnm oğlumda da kabızlık sorunu var napcam ben ya... 2gundür tık yok yıne...offff.kayısı mayısı vız gelıyo.
derya ankarada resim çekinmedinizmi zuzumla bari face koy göreyim yaw :mymeka: