2009 Ekim Anneleri

zuzuuuu geçmiş olsun canım,baya bi yormuşsun kendini...kuzuna ses değdirmişsindir nazar asıl bizlerden nazar oluyor yavruşlar...inşallah uykusu düzene girer canım...hadi gözün aydın anneciğin geliyormuş...

[ı]gÜnaydın kızlar ya Çok bÜyÜk bİr sorunum var yardımcı olursanız sevİnİrİm...
Benİm kızım artık emmek İstemİyor..saĞıp verdİĞİm zaman alıyor bİberona alıŞmıŞ.ama bazen unutuyorum saĞmayı..kesmek İstİyorum ama daha erken mİ bİlemİyorum aranızda sÜtÜ kesen yada emmek İstemeyen varmı??bende sİzİn gİbİ 2009 ekİm annesİyİmm
[/ı]

canım bizimki gündüzleri bir iki kere emiyor ama gece 3-4 kere çok güzelemiyor...bence sütün varsa 1 yaşına kadar vermeye çalış...ayrıca bir damlası bile vitamin anne sütünün...artık eskisi gibi doyurucu özleliği yok ama doğal antibiyotik bebeklerimiz için... bence daha çok erken ayırmak için hele de sütün varsa...düşün bak sütü olmayan arkadaşları keşke az da olsa versek diyorlar...bence biberonla bile alsa mahrum etme anne sütünden a.s

inciler hayırlı olsun kızlar..bizde henüz bişiy yok..ay kendi kendine nazar değdiren benim gibi bi akıllı daha warmıdır bilemiycim..malum benim huysuz sıpa mutfakta aspiratörü açıp yanında yürüdükçe uyuyo..pzt salı çarşamba mucize gibi bişiy oldu we ayağımda sallıyoarak uyudu..direnmeden ağlamadan..we öğleden sonra da uyudu ki bu bi mucize bizim için:) çarşamba akşamı eşime anlattım böyle böyle diye..perşembe gece de dahil olmak üzere dün we bugün ayağa koyabilene aşk olsun..canıma okuyo we uyumuyo yine..bıktım illallah dedim bu gazdan..dün akşam uykusu war deli gibi owuşturuyo gözünü esniyo filan 8,5tan 11e kadar uyutamadık ayaklarını karnına çekip kıwranıyo..
we belim çok kötü..bahar temizliğine kalkıştım..2 gündür berra uyudukça camdır şudur budur dip köşe bi daldım..dünden beri de gezerek uyuduğu için gece boyu ağrıdan uyuyamadım..fıtığım azdı 2 büklüm geziyorum resmen..ama bunca sıkıntıya bi güzellik geliyo..anneemm:)) inşallah bu akşam geliyo anka..çok özledimmm:)

annenn babanın nazarı daha cok değer diyolar ben sakın oldumuı kendıme bile itiraf etmeye cekıniyorum :) gerçi yinede bozuluyo 0 uyku bende annem gelsin diye 4 gözle beklıyorum gelsinde 2-3 gece ona vercem kesintisiz uykuya hasretim uykuyu sevmezdim şimdii 5 dk diye sayıklar hale geldim :)

gözün aydın :teytey: vede geçmiş olsun :(

annenn babanın nazarı daha cok değer diyolar ben sakın oldumuı kendıme bile itiraf etmeye cekıniyorum :) gerçi yinede bozuluyo 0 uyku bende annem gelsin diye 4 gözle beklıyorum gelsinde 2-3 gece ona vercem kesintisiz uykuya hasretim uykuyu sevmezdim şimdii 5 dk diye sayıklar hale geldim :)

gözün aydın :teytey: vede geçmiş olsun :(

teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

zuzum gözünaydın ...insanın annesinin yanında olması büyük rahatlık..hiçbişey yapmasada yanında olduğunu bilmen yetiyor....
berroşumada geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır bu gaz olayını yavrummmm:(((

saol lalim tüketti bu gaz bizi aylardır..kıyamıyorum da kıwranıyo uykususzluktan uyut beni diye bakıyo ama uyuyamıyo..
haklısın warlığı bile yeter,çok özledim zaten..

inciler hayırlı olsun kızlar..bizde henüz bişiy yok..ay kendi kendine nazar değdiren benim gibi bi akıllı daha warmıdır bilemiycim..malum benim huysuz sıpa mutfakta aspiratörü açıp yanında yürüdükçe uyuyo..pzt salı çarşamba mucize gibi bişiy oldu we ayağımda sallıyoarak uyudu..direnmeden ağlamadan..we öğleden sonra da uyudu ki bu bi mucize bizim için:) çarşamba akşamı eşime anlattım böyle böyle diye..perşembe gece de dahil olmak üzere dün we bugün ayağa koyabilene aşk olsun..canıma okuyo we uyumuyo yine..bıktım illallah dedim bu gazdan..dün akşam uykusu war deli gibi owuşturuyo gözünü esniyo filan 8,5tan 11e kadar uyutamadık ayaklarını karnına çekip kıwranıyo..
we belim çok kötü..bahar temizliğine kalkıştım..2 gündür berra uyudukça camdır şudur budur dip köşe bi daldım..dünden beri de gezerek uyuduğu için gece boyu ağrıdan uyuyamadım..fıtığım azdı 2 büklüm geziyorum resmen..ama bunca sıkıntıya bi güzellik geliyo..anneemm:)) inşallah bu akşam geliyo anka..çok özledimmm:)

gecmıs olsun cnm. annen gelıyomus neysekı gözun aydın umarım gaz ı ve uykusu düzelir.
yorma kendını ev işi konusunda da ...

bnm oğlumda da kabızlık sorunu var napcam ben ya... 2gundür tık yok yıne...offff.kayısı mayısı vız gelıyo.

nazcım saol..kayısı işe yaramıyomu..berrada yapmadı 2 gündür..ii hatırlattın bi kayısı yediriym:)

nazcım saol..kayısı işe yaramıyomu..berrada yapmadı 2 gündür..ii hatırlattın bi kayısı yediriym:)

valla bnde işe yaramadı ama umarım sende yarar.sabah ac karnına ver demıstı dr. bıde yoğurtta kabız yapar demıstı ama mecbur verceksın dedı. bakalım umarım yapar senınkıde

Son düzenleme:
gozun aydin zuzu.ne gusel annen geliomus.benim annem de gidio :sinifsinif:
bu kiz beni sinir hastasi yapacak yakinda.cildirmam an meselesi bilmiyorumkismile lokma koymuo agzina.iyice kus kadar kaldi.bu ay kilo almamisti tahminim ustune verdi bide :sinifsinif:

kabız bebeklerinize bal kabağıda çok iyi gelir. balkabağı,patates,havuç ve pirinçten oluşan püre yapıp yedirin. benim oğlumda çok işe yarıyor ayrıcada oldukça besleyici bir püre.

bnm oğlumda da kabızlık sorunu var napcam ben ya... 2gundür tık yok yıne...offff.kayısı mayısı vız gelıyo.
benim kız da kabız olmuştu. gliserin fitili işe yaradı. 3 günün sonunda yaptı ama ağlaya ağlaya, bağıra bağıra... :1no2:
elma suyu ya da posası ver elma düzenleyicidir.
bir de her gün bir tatlı kaşığı zeytinyağı ver. ben verdim kabızken.
geçer inşallah. :Saruboceq:

Ahh bu diş iyice uykusuz yaptı oğlumu, kaç gecedir uyumuyoruz doğru dürüst. Onun içinde biras huysuz biraz da iştahsız.

Blüücüm sizinki de hayırlı olsun, inci gibi dizilsinler :)

Zuzum eferim sana bahar temizliği yapmış :umursamaz: Berra baktı ki uslu olunca anne kendini yoruyo, kıyamadı heralde sana sırnaşık şey

Nazcım bizimkine de kayısı iyi geliyo. Ama kuru kayısıyı haşlayıp kendi suyuyla püre yapıyorum dolapta duruyo. Kahvaltıda 1-2 kaşık veriyorum. Bu arada incir de alerjik besindi galiba, yanlış mı biliyorum ki :uhm:

Gülicim inciniz hayırlı olsunopuyorumnanaktan
aynı sıkıntıları bizde yaşıyoruz uykusuz geceler çooookkk zorakannehir inşallah bundan sonrası sıkıntısız olur:Saruboceq:

zuzum gözün aydın bebeiimopuyorumnanaktan
bundan sonra berrayla ilgili konuşurken yavruşun biyerini kaşı emilülülülülülü

Back
X