2009 Ekim Anneleri

anılcım çok üzüldüm canım yaaa,hasta olduğunu biliyordum ama ne olduğunu bilmiyordum...kayınpederim ben 4 aylık hamileyken beyninden aynı ameliyatı oldu canım,çok zor ama evet olması gereken bir ameliyat. bizimde ön taraftayı...ama şükür iyi şimdi 1 yıl oldu neredeyse...
dua edeceğim canım benim çok , Allah sana ve yavruna bağışlasın...biliyorum çok zor bir dönem ama geçecek ve düzelecek eşin...öncelikle iyi düşün ve senin desteğinin onun için ne kadar önemli olduğunu unutma... bu hastalıkta en iyi tedavi yöntemi moral... iyi düşün sonuç her zaman iyi olsun canım :Saruboceq:

anıl Allah şifa wersin eşine..çabucak kolaylıkla atlatırsınız inşallah..

ceydam rahatladı kuru kayısı çok işe yaradı teşekkür ederiz kızlar
zuzum elalım yasemin opuyorumnanaktan

Zellacım biliyorum eşinin rahatsızlığını Rabbim şifa versinn tez zamanda. Benimde eşim şuan rahatsız 2 sene önce ikizlerimi kaybettikten sonra 1 ay içinde baş dönmeleri başladı eşimde çekilen MR 'da kist diğer adıyla tümör görüldü ama şanslıydık ki genelde bunlar iyi huylu olurmuş. 6 ayda bir MR istendi büyümesine göre çaresine bakılacaktı .Senede milim büyür denilen tümör 2 senede 2 cm den fazla büyümüş ve şuan yaklaşık 5 cm olmuş 10 gündür eşimn baş dönmeleri baş ağrıları arttı hastane hastane dolaştık sadece serum verip eve döndük ayakta bile duramıyodu hastanede ki sandalyelere yatıyodu o kadar başı dönüyodu.Sonunda tanıdık bi doçnt . dr bulduk marmara üniv. hemen yatış verildi yüz felci başlamıştı bi o dr farketti kortizon ve biton ilaç antibiyotik baş dönmesi azaltıldı şimdi çıktık hastaneden tekrar MR ve tomogragi çekildik büyüme varmış . güzel yönü iyi huylu olması fakat yeri çok kötü şah damarının geçtiği ve bizim dengemizi sağlayan beyine giden sinirlerin üzerine balon yapmış. Ameliyatı zor dedi dr. :( 2 saatte 10 saatte sürebilir dedi ama olmak zorunda ilerde daha büyük sorunlara yol açar dedi ( solunum güçlü vb.) o zamn kurtarma şansımızda olmaz dedi. Pazartesi günü yatış verilip perşembe günü ameliyat olacak. Ama beni riskli bölgede olması korkutuyor İnşallahhh sağlıkla çıkarız. Rabbim sağlık versin eşlerimize yavrularımıza ve hepimize

canim cok uzuldum inan. dualarim sizinle olacak emin ol. insallah esin kisa surede iyilesir. biz de cok iyi biliriz o illeti :gitme: babam barsak ve mide kanseriydi. sukur simdi iyi.dilerim esinde iyi olur ki o daha avantajli cunku genc

Zellacım biliyorum eşinin rahatsızlığını Rabbim şifa versinn tez zamanda. Benimde eşim şuan rahatsız 2 sene önce ikizlerimi kaybettikten sonra 1 ay içinde baş dönmeleri başladı eşimde çekilen MR 'da kist diğer adıyla tümör görüldü ama şanslıydık ki genelde bunlar iyi huylu olurmuş. 6 ayda bir MR istendi büyümesine göre çaresine bakılacaktı .Senede milim büyür denilen tümör 2 senede 2 cm den fazla büyümüş ve şuan yaklaşık 5 cm olmuş 10 gündür eşimn baş dönmeleri baş ağrıları arttı hastane hastane dolaştık sadece serum verip eve döndük ayakta bile duramıyodu hastanede ki sandalyelere yatıyodu o kadar başı dönüyodu.Sonunda tanıdık bi doçnt . dr bulduk marmara üniv. hemen yatış verildi yüz felci başlamıştı bi o dr farketti kortizon ve biton ilaç antibiyotik baş dönmesi azaltıldı şimdi çıktık hastaneden tekrar MR ve tomogragi çekildik büyüme varmış . güzel yönü iyi huylu olması fakat yeri çok kötü şah damarının geçtiği ve bizim dengemizi sağlayan beyine giden sinirlerin üzerine balon yapmış. Ameliyatı zor dedi dr. :( 2 saatte 10 saatte sürebilir dedi ama olmak zorunda ilerde daha büyük sorunlara yol açar dedi ( solunum güçlü vb.) o zamn kurtarma şansımızda olmaz dedi. Pazartesi günü yatış verilip perşembe günü ameliyat olacak. Ama beni riskli bölgede olması korkutuyor İnşallahhh sağlıkla çıkarız. Rabbim sağlık versin eşlerimize yavrularımıza ve hepimize

Çok geçmiş olsun, çabucak atlatırsınız inşallah:Saruboceq:

anılcım, çok büyük geçmiş olsun, inanıyorum ki eşin atlatıcak bak hem iyi huyluymuş, tatlım tıp çok ilerledi tümörün olduğu yer hayati olabilir ama ustalıkla temizliyceklerdir tümörü. Dualarım sizinle, Allah eşini sana ve bora kuzuma bağışlasın. Bora kuzumda belki evdeki bu durumdan etkileniyordur canım, yememe sebebi bu olabilir, sen güçlü olmalısınki eşinde kuzunda senden güç alsın..

ANILCIM GEÇMıŞ OLSUN ALLAH ŞıFA VERSıN acilen. benim de babam pazartesi açık kalp ameliyatı olcak. aort damarı değişecek.. biz de çok stresliyiz.. bize de dua edin... allah sen hastalara şifa ver...

herkes kızılaya kan bağışı yapsın yaaa, bugün yana yana kan aradık... ne zormuş

Canımm cok gecmıs olsun Allah esıne saglık sıhhat versın..Allah yardımcınız olsun..Dualarım sızınle...

\\

canimsin ya ,cok uzuldum,ama Allahtan kotu huylu tumor degilmis o yonden dusunup sevin.Turkiyede cok iyi doktorlar var ,eminim ameliyat cok basarili gececek ve guzel haberlerini alacagiz,bizi haberdar et.dualarim seninle ve esinle olacak.riskli bolgede oldugunu dusunme iyi dusun iyi olsun.Allahin izniyle de oyle olacak.

Hastalarımıza acil şifalar tez zamanda sağlıkların akavuşurlar inşşş..duamdasınız anıl,zelda

Kızlar hepinize tek tek teşkkürediyorum Allah razı olsun dualarınız için .Şuanda eşime belli etmiyorum normal hayatımıza devam ediyoruz ona destek veriyorum .Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin ..

ANILCIM SELDACIM allah kocişlerinize şifa versin canım

ececim tatlım allah babana şifa versin ameliyatı ii gecer inş.

ANILCIM SELDACIM allah kocişlerinize şifa versin canım

ececim tatlım allah babana şifa versin ameliyatı ii gecer inş.

ya kıslar bn cok nadir giriyorum buraya ve yeni okudum tüm hastalara acil şifalar diliyorum dualarımız onlarla..insallah tez zamanda saglıklarına kavusurlar........

ne çok hasta var:1no2:tez zamanda iyileşirler de sevenlerini mutlu ederler inşallah:Saruboceq:çok üzüldüm gerçekten..Rabbim yavrularımızı brilikte büyütmeyi nasip etsin..eşlerimizin eksikliğini göstermesin..

Back
X