2009 Ekim Anneleri

cevabın için sağol canım..korkuyorum memeyi bırakmasından çünkü emsin diye çok uğraşıyorum..benim kızım niye böyle meme düşmanı anlıyamıyorum:sinifsinif:yediğime içtiğime dikkat ediyorum.kilo aldım..ama o beni reddediyo..zoruma gidiyo işte nasıl anlatayım,üzülüyorum..
hep anne meme diye peşimde dolanacağı günleri hayal ediyodum..hiç böyle bi sorunla karşılaşacağım aklıma gelmezdi..çok üzülüyorum elimde değil..

2.5 aylıkkken başladı.5 aylıkken düzeldi..şimdi yine reddediyo..yoruldum..

Anlıyorum seni istemez miyiz bi anne olarak emebildikleri kadar emsinler ama işte bu sıpaların sağı solu belli olmuyor. Stres yapıp üstüne düştükçe daha beter reddeder zaten. Sıkıntı yapma, madem emmiyor sağıp sağıp kat mamalarına hem sütün de azalıp kesilmemiş olur. Şeniz

Anlıyorum seni istemez miyiz bi anne olarak emebildikleri kadar emsinler ama işte bu sıpaların sağı solu belli olmuyor. Stres yapıp üstüne düştükçe daha beter reddeder zaten. Sıkıntı yapma, madem emmiyor sağıp sağıp kat mamalarına hem sütün de azalıp kesilmemiş olur. Şeniz

haklısın başka bi yol düşünemiyorum artık..hiç de sevmiyorum şu sağma işini ama son çare o olcak galiba:çok üzgünüm:

günaydın kızlar,

çarşamba akşamı efeyi 40 derece ateşle acile götürdük 3 saat iççinde 15 dak bir duşa soktular yavrumu o kadar kötüydü ki müthiş bir titreme vardı sıtma geldi bütün gece ateş 38 den aşapıya inmedi kendi doktoruna götürdüm dün kanında mikrop çıktı lökositi artmış ve boğazları kıazrmış yavrumun ama boğaaz kızarıklığı bu kadar ateş yapmaz dedi doktor 6. hastalıktan şüphelendi 3 gün beklicez bakalım augmentın şururp verdi 3 gün için de hala ateş normale dönmezse farklı bir uygulama yapcaz dedi dua edin kızlar oğlumun ateşi normale dönsün

Bizim oğlanda böyleydi serum iğne iyleşmesi bir hafta sürdü .Fakat bizim kan ve boğaz temizdi.Allah acil şifalar versin..................

Benimde kayınpeder sizlere ömür rabbim mekanının cennet eylesin nur içinde yatsın..

Kayra dün ilk defa dede dedi meğer dedsi o saatlerede Rabbimin yanına gitmiş kuzuma ayan olmuş demek çok dugulandım çok şaşırdım dahada demiyor de-de senağlama

Allah rahmet eylesin Kalanlarınıza allah uzun ömür versin.............

Ben de bir haftadır 40 derece ateşte yatıyorum. Annemden Allah razı olsun durumuna rağmen çocukları perişan etmedi bizle ilğilendi.Durumuna rağmen dememim nedeni sıcak su torbasının patlamasıyla yandı.Aman dikkat insanın başına gelince anlıyor.Ayrıca tüm hastalara Allah acıl sifalar versın................

Kızlar çok mutluyumm eşim bugün ameliyat oldu 9 saat sürdü ama sağlıkla çıktık Allah'a şükürler olsun Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Dua eden tüm dostlarımdan Allah razı olsun . Şimdi eve geldim çocuk ta hastaydı 3 gündr ateşler içinde 3 günde 4 hastane gezdik 40 lara çıktı ateşi heryeri delikdeşik oldu bi serum yeri bulamadılar yavruma neyseki dün geceden itibaren ateşi düşü umarım yükselmez eşimde sağlıkla çıktı gergin bekleyişin ardından sanki üzerimden büyük yük kalktı. Şuan hala bile kendine gelemedi tam konuşuyor gözlerini açamıyor ağrısı var ama inşallh onuda atlatıcak bu zorlu riskli ameliyatı sorunsuz atlattık . Rabbim beterinden saklasın. Tekrardan tüm hastalarımza acil şifalar diliyorum .Zelldacım inşallah sende güzel haberler getireceksin.Şimdi patolojiye gidecek çıkan sonuç inşlalh ordanda güzel haber gelecek.

Kızlar çok mutluyumm eşim bugün ameliyat oldu 9 saat sürdü ama sağlıkla çıktık Allah'a şükürler olsun Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Dua eden tüm dostlarımdan Allah razı olsun . Şimdi eve geldim çocuk ta hastaydı 3 gündr ateşler içinde 3 günde 4 hastane gezdik 40 lara çıktı ateşi heryeri delikdeşik oldu bi serum yeri bulamadılar yavruma neyseki dün geceden itibaren ateşi düşü umarım yükselmez eşimde sağlıkla çıktı gergin bekleyişin ardından sanki üzerimden büyük yük kalktı. Şuan hala bile kendine gelemedi tam konuşuyor gözlerini açamıyor ağrısı var ama inşallh onuda atlatıcak bu zorlu riskli ameliyatı sorunsuz atlattık . Rabbim beterinden saklasın. Tekrardan tüm hastalarımza acil şifalar diliyorum .Zelldacım inşallah sende güzel haberler getireceksin.Şimdi patolojiye gidecek çıkan sonuç inşlalh ordanda güzel haber gelecek.

AYYY ÇOK SEVİNDİMŞeniz..ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN...YAVRUNUZ DA Bİ AN ÖNCE İYİLEŞİR İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..

Anılcım buradan da yazayım canım... GÖzÜnÜz aydın,ınŞallah Çabucak toparlayacak eŞın,allah sıze beĞıŞlasın...
AdaŞımızA da bır an Önce Şıfalar ınŞallah canım...

anıl canım çok sevindim çok şükür diyelim yusuf borada inş. çabuk toplar kendini canım geçmiş olsun allah herkese sağlık versin inş.

Geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin........

AYYY ÇOK SEVİNDİMŞeniz..ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN...YAVRUNUZ DA Bİ AN ÖNCE İYİLEŞİR İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..

Aminnnn.. cnm çok sağol inşallahh bir daha yaşamayız Rabbim dermansız dert vermesin.. :Saruboceq:

Anılcım buradan da yazayım canım... GÖzÜnÜz aydın,İnŞallah Çabucak toparlayacak eŞİn,allah sİze beĞıŞlasın...
AdaŞımızA da bİr an Önce Şİfalar İnŞallah canım...

a.s. sağol

anıloş geçmiş olsun kuzu ALLAH bir daha hastalık göstermesin arkadaşım

Aminnn Aminn Rabbim beterinden saklasın .. kaydirigubbakcemile5
anıl canım çok sevindim çok şükür diyelim yusuf borada inş. çabuk toplar kendini canım geçmiş olsun allah herkese sağlık versin inş.

inşallahh cnm yavrumda perişan odlu ordan oraya çok ihmal ettim onu neyse bugün ateşi yok aklım kalmıcak şuan hastanedeyim

Geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin........
Aminnn :Saruboceq:

Şuanda hastanedeyim oğlumunda ateşi yok şükür eltim bakıyo k.validemle .Eşimde ameliyattan çıkar çıkmaz Yusuff oğlum diye sayıkları 30 kere sordu neyse şuan kendine geldi şükürler olsun ........ alkisalkisalkis

anıl hem eşine hem de boraya çok geçmiş olsun.. .eşinin ameliyatının iyi geçtiğine çok sevindim gözünüz aydın...

Canım çok çok geçmiş olsun vede gitmiş olsun kaçırmışım önceden sanırım çok sevindim eşinin ii olduğuna şimdi ama küçük meleğime de geçmiş olsun cnm

Aminnn.. kızlar teşekkürler. Eşim bugün daha iyi şükür bi 4 gün daha kalıcaz.Bugünde evlili yıldönümümüz hastanede geçiriyoruz 5. yıl bitti Rabbim nice 5 yıllar göstersin sağlıkla.Şimdi eve gidicem çocuk gece uyuyamamış doğru düzgün burun tıkanıklığından tamamen kapalı ağzından nefes alıyor ,kontrole gidicem . Bu burun tıkanıklığına fizyosol , okyanus suyu hiç biri fayda etmiyor o kadar kullanıldı nasıl açılır ya

anılımm çok geçmiş olsun tatlım yaaa nice beş senelere beraber huzurla sağlıkla geçirmeniz dileğiyle...

cok gecmis olsun yagmurcan. esinin iyi olduguna cok sevindim. sizin icin dua etmistim zaten. dilerim patoloji sonucu iyi cikar. borada tez zamanda kavusur sagligina

Kuzum kendi yatağından düştü nasıl yaptı nasıl atladı anlamadım daha kendini kaldıramıyodu ama nasıl becermişse becermiş işte banyoda önlüklerini yıkıyodum bi anda pat die bi ses geldi baktım yerde ağlıyoo şimdilik bişey yok alnı biraz şişmiş ve kızarık ama keyfi yerine geldi çok kötü oldum yaa artık 1 dk ayırmam gözümün önünden babası da koştura koştura geldi valla Defneden çok ağladık anne baba :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Back
X