2009 Ekim Anneleri

daha güne siniile başlayan bi anne olarak bilmiyorum bütün gün nasıl geçireceğim kayınvalideyi kurşunlara dizdirsem belki sinirim öle geçer aramışım kandilini kutluyom çıkmayacakmısın evden hayır evdeyim anne diyomm aaaa ben elimi öpmeye gelirsin demiştim kandil ya bugün o bakımdan e arıyorum ya arıyarak olurmu içimden dedim tabi rütben eksilir demi elini öpmezsem hastayım nerden baksan 1 haftadır kapı dışarı adım atmadım gözüm kesmiyo ama kadına bakyaa aramışım işte daha nee yaaaa allah varya bildiği gibi yapsın nasıl asabımı bozdu sabah sabah defolup gidecekleri günü iple çekiyom kına süreceğim yani varya utanmasam davul zurna çaldırıp eğlence ypacağımmm ...

gizemim yorum yazacam ama şimdi yazmıyom.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

kızlar selam

uzun sürediir uğrayamıyodum umarım herkes ve bebişler iyidirler.
hepinizin kandili mübarek olsun,

daha önce konuştunuz mu bilmiyorum ama bebişlerinize danone veriyonuz mu

:( selam kızlar

kızımın boğazları iltihap olmus istanbuldaydık ankaraya gelince hava carptı herhalde:(
sürekli mızmız ilaçları görünce ağzını kitlıyo resmen vede agzı beyaz beyaz oldu ucu acaba neden:(

ya artık pamukcuk zamanı geçmedimi
ilk hasta olusumuz o ellerini agzına sokup ağlarken içim acıyo

slm kızlar nasılsınız offf aydında düğün var gitsemmi bilemedim kızım kalabalıkta ağlıyo hep rahatsız oluyo nasıl gitcem düğünde nasıl mamasını yapıcam bilemiyorum öğünü geçincede hysuz oluyo karar vermedim...

BZMKıDE öle olmuştu.aynı boğaz enf.ve ağzı bembeyaz.ilaç kullandık boğazı için,ağzı içinde sodayla sildim.geçti şükür.

ek gıdada çok zor oluo.ama bnm aldığım çantanın içinde termos bölümü var oraya koyuyorum çorbasını fala.kızlarrrr yaaa diş yok hala bizde.inanılmaz huysuz ondan mı neden bilmiom.kıyamam kuzuma neşesi bi türlü yerine gelmio.

Back
X