2009 Ekim Anneleri

canım dert etme benimki de emeklemiyoo sanırım istemiyooo sürekli dönüyooo döne döne gitmei seviyoo ellerinden tutup kaldırılmaya bayılıyoo
yani diyeceğim mutlaka prensesimin de sevdiği başka bişey vardırrr belki emeklemeden yürücek takma kafana o yüzden

biz emeklemeyi becerd,k ama buseferde tek ayagını kaldırıyo poposunu dikiy ayaga kalkmaya çalışıyo tek ayagıyla düşüyo hepp

canım dert etme benimki de emeklemiyoo sanırım istemiyooo sürekli dönüyooo döne döne gitmei seviyoo ellerinden tutup kaldırılmaya bayılıyoo
yani diyeceğim mutlaka prensesimin de sevdiği başka bişey vardırrr belki emeklemeden yürücek takma kafana o yüzden

kesin emeklemeden yürücez zaten sürekli oturmak istiyo ayaklarını birbirine kentliyo hiç ayrılmıyo zaten öyle oturmayı çok seviyo oturduğu yerden poposunu kaldırıp bişeyleri almaya çalışıyo bi kaç kerede uzanırken tepe taklak düştü kafa üstü çakılıyo...

biz emeklemeyi becerd,k ama buseferde tek ayagını kaldırıyo poposunu dikiy ayaga kalkmaya çalışıyo tek ayagıyla düşüyo hepp
maşallah canım.

Bizde dönerek ulaşım ihtiyacımızı gideriyoruz ya da kurbağalama tarzda emekleyerek:))
Emeklemek bebeklerin motor hareketleri içinde yok,yani olmazsa olmaz değil.
Anında ayaklanırlar bir bakarsınız güzellikler.

okurken görür gibi oldum çok komik :smiley-cool:
benim kızım da emekliyemiyor ama dediğin hareketi yapıyor yürüyecek gibi :))

okurken görür gibi oldum çok komik :smiley-cool:
benim kızım da emekliyemiyor ama dediğin hareketi yapıyor yürüyecek gibi :))

evet cnm gerçekten çok güldürüyo beni azmi maşallah seninde kuzuna cnm belkide yürümek istiyolar sıkıldık asker egitiminden diyolar bizee bak gör anne nasıl ayagımı atıyom kalkıcam der gibi hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bizde emekliyoruz her yere gidiyoruz:)
Hatta kafamız yerde popomuzu kaldırıyoruz :)
Koltuğa tutunarak ayağa kalkabiliyor ve ayakta kalabılıyoruz..
Söylediğim cailuo şarkısını 2 kelime olarak tekrarlıyo melodisiyle(şoklardayım tabi)
çok güzel''abi'' diyoruz...
:nazar:

maşallah kuzularınıza.
benim oğlumda emekliyor girmediği delik yok :1:
heryere tutunup kalkıyor ayakta duruyor.
çok karıştırıcı çekmeceleri açıp karıştırmaya bayılıyor.

1 tane bile dişimiz yok oda ayrı mesele:)

sonunda meyvelerimizi alıyoz yavrularımızdan kızım bugün ALLAH die tekrarladım oda bana seslendi hemde öyle içten allah dediki kurban olayım seni yaradana yavrum yürütecinde allah die bagırınıyo evde ALLAH 1 DEDıRTMEYE ÇALIŞIYODUK

Maşşah zeynep kuzuya en güzel anlamlı kelimeyi söylemiş daha ne olsunki maşallah barekallahhh rabbım ayırmasın onun yolundan...

Bizde 00:30 da yolda olacağız rabbım nasip ederse Altınoluğa gidiyoruz ailecek tatile yıllardır orda geçti yazlarımız yine vazgeçemedık..
Tüm sevdiğim arkadaşlarım hoşçakalın Allaha emanet olun sizler ve melekleriniz...

İİ BARİ EMEKLEMEYEN BEBEK ÇOKMUŞ BAYA:))BENİM CADIM DA TEMBEL ÇIKTI..SOLUCAN GİBİ KIVRILA KIVRILA SÜRÜNÜYO...GİTMEK İSTEDİĞİ YERE ULAŞIYO YA...YETİYO ONA DEMEKKİ..2 HAFTADIR YATARKEN KENDİ KENDİNE OTURMAYA BAŞLADI..ÇOK ŞİRİN OLUYO..Bİ DE ÇOK İŞ YAPMIŞ GİBİ OTURUDUKTAN SONRA İÇ GEÇİRİYOkaydirigubbakcemile3Bİ DE O OTURURKEN BEN AYAKTAYSAM KOLLARINI UZATIYO KUCAĞIMA GELMEK İÇİN YAVRUM BENİM...BÜYÜYOLAR ALLAHIN İZNİYLE..HER ŞEY SIRAYLA İŞTE...

bende istanbula geldim annemlere gece 12de yola çıkıyoruz bizde çankırıya gidiyoz annemin memleketine yayla şenliklerinee aeolun kızlar yavrularınızı öpüyorum tabi sizlerideee

ayyyyyyyyyyy ne güzel herkez emeklemeye başlamış....benimki henüz emeklemiyor.....desteksiz tam oturamıyor zaten neden böyle oldu anlayamım....

Biz uzun bir süre döndükten sonra emeklemeye başladık.Hedefimiz evdeki kablolar ,prizler,bilgisayar delikafadulden...............

valla emeklerken boyleler yürürken dusunemıyorum ben ozan ı. ayağa kalkıyor kendı basına koltuğa tutuanarak. tv sehpasının altını bosalttım bantladım :) kabloların bı kısmını koltukla kapattım prızler koruyuculu bantlı evin ihtişamı gitti :P aman basına bısey gelmesınde dun kafayı masaya carptı yavrum boyle boyle buyucekler Allah korusun tüm yavrularımızı

ayyyyyyyyyyy ne güzel herkez emeklemeye başlamış....benimki henüz emeklemiyor.....desteksiz tam oturamıyor zaten neden böyle oldu anlayamım....

ya hiç takılma bi tanıdıgın oglu 10 aylık desteksiz devriliyo uzun süre oturamıyo
emekleme pozisyonundan nefret ediyo :D
ama bi anda yürümeuye basladı ve yürürken acayip mutlu
bi anda kalkar her cocuk emeklıcek diye bi durum yk
desteksiz oturmasıda 1 yasına kadar olur bazen bi anda atak gösterıyolar:)
yegenim poposunu donduremıyodu daha sımdı tutuna tutuna gitmeye calısıuo :)

ya hiç takılma bi tanıdıgın oglu 10 aylık desteksiz devriliyo uzun süre oturamıyo
emekleme pozisyonundan nefret ediyo :D
ama bi anda yürümeuye basladı ve yürürken acayip mutlu
bi anda kalkar her cocuk emeklıcek diye bi durum yk
desteksiz oturmasıda 1 yasına kadar olur bazen bi anda atak gösterıyolar:)
yegenim poposunu donduremıyodu daha sımdı tutuna tutuna gitmeye calısıuo :)

doğru söyledin canım arkadaşım her çocuk farklı emirde bildiğin gibi desteksiz oturamıyo
gideceği yere yuvarlanarak gidiyo bilge hanımdan birşeyler kapsa ama nerde...
gerçi bilgede ona pek pas vermiyoki

arkadaşlar arada arnıza katılıyorum biliyosunuz belki size üzücü bir tecrübemden bahsetmek istedim sizlerinde aklında olsun bu yaramazlar herşeyi yapıyolar çünkü...kızım artık uyanınca beşiğinin ön korkuluğuna tutunup kalkıyo bu yüzden ben artık o korumalığı asansörlü deniyo bizimki öyle bi üst kademeye çıkarıyodum bu sefer unutmuşum... ela kalkmış tutunmuş gene ağlamış duymamışım ve çığlığını duyduğumda eşimle koştuk odaya girdiğimde önümdeki manzara kendini o korkuluğa asmış elleri aşağıda kalmış gözler fırlamış surat kıpkırmızı nefes almaya çalışıyodu eşeme burakkk yetiş dedim ve olduğum yere yığıldım...dizlerim çözülmüş asılı kalmış ayakları yatakta ama çenesini kurtaramamış ellerini tekrar tuturamamış...çok ama çok korktum hepinizin aklında olsun allah korusun ya duymasaydım geç kalsaydım belki yorulup düşerdi belki kendini geri atardı bilmiyorum böyle düşünmek aklıma başka bişey getirmek istemiyorum ama yaşadığım şey çok üzücüydü aklınızda olsun...

Back
X