arkadaşlar arada arnıza katılıyorum biliyosunuz belki size üzücü bir tecrübemden bahsetmek istedim sizlerinde aklında olsun bu yaramazlar herşeyi yapıyolar çünkü...kızım artık uyanınca beşiğinin ön korkuluğuna tutunup kalkıyo bu yüzden ben artık o korumalığı asansörlü deniyo bizimki öyle bi üst kademeye çıkarıyodum bu sefer unutmuşum... ela kalkmış tutunmuş gene ağlamış duymamışım ve çığlığını duyduğumda eşimle koştuk odaya girdiğimde önümdeki manzara kendini o korkuluğa asmış elleri aşağıda kalmış gözler fırlamış surat kıpkırmızı nefes almaya çalışıyodu eşeme burakkk yetiş dedim ve olduğum yere yığıldım...dizlerim çözülmüş asılı kalmış ayakları yatakta ama çenesini kurtaramamış ellerini tekrar tuturamamış...çok ama çok korktum hepinizin aklında olsun allah korusun ya duymasaydım geç kalsaydım belki yorulup düşerdi belki kendini geri atardı bilmiyorum böyle düşünmek aklıma başka bişey getirmek istemiyorum ama yaşadığım şey çok üzücüydü aklınızda olsun...
cok gecmiş olsun yaaa Allah korumus.. en muzur zmanları.. Allah yardımcınız olsun..