Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leylacım çok geçmiş olsun..
kızlar bende kaka lekelerini çıkaran bi deterjan veya leke çıakrıcı istiyorum
daha önceden prillerdim hemen farkettiğim gibi ama bu hafta düğün müğün işlerinden yapamadım
denenmiş ve memnun kaldığını bişi olsun lütfen
leylacım çok geçmiş olsun..
daha önceden prillerdim hemen farkettiğim gibi ama bu hafta düğün müğün işlerinden yapamadım
gittik kızlar dr a çok şükür bişeyi yok bişeyden korkmuş olabilir canı yanmış olabilir dedi demir eksikliğinden olabilir dedi ferro sanol şurup verdi artık her yemeği verebilicem...ama ezmek zor olmazmı ya yemekleri sebze çorbasınada sonuçta hepsi giriyo demi yani ayda 2 kez ciğer onu tarhana çorbasına koyarım artık...4saatte 1 vericekmişim yemeğini...çok mutluyum bi problem yok allahıma bin şükür...
çok sağol canımleylacım çok geçmiş olsun..
hayırlı olsun dişiniz Ela da bugün ilkez acayip bişlekilde kustu ama bu biraz benim hatamdı yiceksin diye fazla yüklendim sanırım:kedi:nihayet disimiz kendini gostermeye basladi :hulya:
azicik muhallebi yedi dedim sukur karni tok uyuyacak. onu da oldugu gibi kustu. hatta daha oguruyodu ama midede bisey kalmayinca bisey cikmadi sonrasinda. simdi de uyudu bombos mideyle :gitme:
çok ama çok sevindim...gelmiş geçmiş olsun...gittik kızlar dr a çok şükür bişeyi yok bişeyden korkmuş olabilir canı yanmış olabilir dedi demir eksikliğinden olabilir dedi ferro sanol şurup verdi artık her yemeği verebilicem...ama ezmek zor olmazmı ya yemekleri sebze çorbasınada sonuçta hepsi giriyo demi yani ayda 2 kez ciğer onu tarhana çorbasına koyarım artık...4saatte 1 vericekmişim yemeğini...çok mutluyum bi problem yok allahıma bin şükür...
kızmar merhaba nasılsınız bir site var unnado diye anne ve bebek ürünleri satıyormuş bu siteye üye olan arkadaş varmı acaba bende üye olmak istiyorum.davet gerekiyor.
insallah çıkar canımdalin sıvı kullanıyorum kaka 2-3 gün bekeldiyse kıyafette çıkmıyor
ariel aldım şimdi makine çalışıyor inş kötü bi süprizle karşılaşmam en sevdiğim tulumlar mafiş olur:umursamaz:
.merhaba güzeller bugün 3.cü yılımız eşimle yıldönümümüz nice mutlu senelere inşallah melegimizle mutluyum huzurluyum şükürler olsun kızımla gezcez bugün eşim işten geldi mektup yazmış bize gönlünü dökmüş mutlu oldum çok gececiydi sabah geldi rabbim kimsenin agız tadını bozmasın inşallah
dalin sıvı kullanıyorum kaka 2-3 gün bekeldiyse kıyafette çıkmıyor
ariel aldım şimdi makine çalışıyor inş kötü bi süprizle karşılaşmam en sevdiğim tulumlar mafiş olur:umursamaz:
Ben üyeyim canım, ama davet için mail adresin gerekiyor. Özelden yolla davet gönderrim ben opuyorumnanaktan