2009 Ekim Anneleri

günaydın

musyasçığım benim oğluşum alperin de face'te fotosu var

eklersen sevinirim

çok güzel olmuş albüm çünkü
:nazar:

yav biri bana foto yüklemeyi anlatsa ben de eklicem ama bekliyom hala cvp yok:gitme:

canım hizliresim.com 'a istedğin resmi yüklüyorsun... sonra http ile başlayan resim linkini mesaj bölümünde yukarıda hemen dağ işareti var oraya yapıştırıyorsun... bu kadar canım,umarım yardımcı olabilmişimdir...

canım hizliresim.com 'a istedğin resmi yüklüyorsun... sonra http ile başlayan resim linkini mesaj bölümünde yukarıda hemen dağ işareti var oraya yapıştırıyorsun... bu kadar canım,umarım yardımcı olabilmişimdir...

resim yukluyom ama o dedigin http li link gozukmuyor baska biyerde mi acaba
pek pc den anlamamda

hızlı resimden denedim olmadı canım ya..yine de sağolopuyorumnanaktanbahaircim yazmış sağolsun bi de onu deniyim:)

sistem hatasından site bikaç gün öncesine dönmüş..dolayısıyla son yazdığım msj we werilen cwplar da gitmiş..ben giremedim bikaç gündür,bana hitaben bişiler yazmış birileri warsa görmedim göremedim ama öpücükümü yollıyım da yannış anlaşılma olmasın:) haa bu arada diştenmiş keçiliği kızımın..üst dişler geliyo baya kabardı ama patlamadı...:)

niye artik kimse bi paylasimda bulunmuyo :olmaz:
bizim kiz cildirdi iyice. bugun yedigini soyluyorum sabah azicik kahvalti yapti. sanirim 3 kasik yedi. su saat oldu agzina bisey surmedi daha mafoldumben
muhallebi yaptim, muzlu yogurt verdim, narli mama yaptim, sut verdim hicbirini agzina bile surmedi. kaseyi gorunce aglamaya basliyo. saatlerdir ac.simdi de corba yapiyorum ama umudum yok. azicik emdi ama ne kadar sut var ki onu tok tutsun. artik sinirlerim iyice yiprandi. istahsiz bebek ne zormus :gitme:

Son düzenleme:
buket dişde warsa iice iştahsızlaşmıştır..berrada ööle ne emiyo doğru dürüst nede yiyo..bi patlasaydı dişleri..

Kızlar Allah yardımcımız olsun valla afacanlarımızın elinden
Bizde hala desteksiz oturamıyoruz cok moralim bozuluyor:(( 5 dk oturuyor sonra hopp yere yuvarlanarak geziyor sanki hala 6 7 aylık emeklemiyorda

niye artik kimse bi paylasimda bulunmuyo :olmaz:
bizim kiz cildirdi iyice. bugun yedigini soyluyorum sabah azicik kahvalti yapti. sanirim 3 kasik yedi. su saat oldu agzina bisey surmedi daha mafoldumben
muhallebi yaptim, muzlu yogurt verdim, narli mama yaptim, sut verdim hicbirini agzina bile surmedi. kaseyi gorunce aglamaya basliyo. saatlerdir ac.simdi de corba yapiyorum ama umudum yok. azicik emdi ama ne kadar sut var ki onu tok tutsun. artik sinirlerim iyice yiprandi. istahsiz bebek ne zormus :gitme:

yalnız değilsin canım...ben de hep aynı şikayetleri yazmaktan bıktım:çok üzgünüm:..dün yemiyo diye hüngür hüngür ağladım sinirden...Allah tan yalnız değilim,annemin yanındayım ama herkesi üzüyorum elimde olmadan..

bu ay bi de kilo vermiş benimki..idrar yolu enfeksiyonu çıktı idrar yollarında kaçak var mı diye sondalı ultrasona sokcaklar yavrumu cuma günü:sinifsinif: bi yandan kum döküyo yavrum...üst dişler zaten 2 aydır çıkamadı gitti....

zor tabi işimiz kolay değil...Allah yardımcımız olsun..bence bi idrar tahlili yaptırmanda fayda var canım...belki ondan yemiyodur..bizim doktor ona bağladı..

Kızlar Allah yardımcımız olsun valla afacanlarımızın elinden
Bizde hala desteksiz oturamıyoruz cok moralim bozuluyor:(( 5 dk oturuyor sonra hopp yere yuvarlanarak geziyor sanki hala 6 7 aylık emeklemiyorda

9,5 aylık olmasını bekle bakalım canım...emekleme konusunu takma her bebek emeklemez...benimki de emeklemiyo hiç..ayağa kalkmaya da çalışmıyo..sadece ellerinden tutup yürütmemizi istiyo:sm_confused:

valla biktim. su saat oldu agzina lokma koymadi :gitme:
idrar tahlili veremedik bi turlu. gecen duzen labaratuvarina gittik 3 saat bekledik yapmadi cisini. ben de baglayamiyorum torbayi. kayiyo denk gelmiyo kiz olunca zor oluyo. haftasonu yine dr ye goturucez mecburen. 11 saattir hic bisey yemedi. onun oncesinde de 3 kasik:gitme:
Allahim hepsine istah versin

valla biktim. su saat oldu agzina lokma koymadi :gitme:
idrar tahlili veremedik bi turlu. gecen duzen labaratuvarina gittik 3 saat bekledik yapmadi cisini. ben de baglayamiyorum torbayi. kayiyo denk gelmiyo kiz olunca zor oluyo. haftasonu yine dr ye goturucez mecburen. 11 saattir hic bisey yemedi. onun oncesinde de 3 kasik:gitme:
Allahim hepsine istah versin

biz geçen p.tesi günü 1,5 saat bekledik canım...çiş yapmadı,uykusu geldi...mız mız mız...sinir etti beni..su içirip durdum..emmek de istemedi...1,5 saatin sonunda yaptı o da beze kaçmışkafamçokkarıştıhemşireye yalvaran gözlerle baktım yeter mi diye 2 milim kalmış...Allah tan yeter dedi...

hemşireye bağlatsana canım..ben hiç kendim bağlamadım..

amin canım..bütün yavrulara iştah versin Rabbim..ben merak ediyorum bu kız büyüyünce anne ben çok acıktım dicek mi acaba diye...Allah o günleri de gösterir inşallah...

Back
X