2009 Ekim Anneleri

biz geçen p.tesi günü 1,5 saat bekledik canım...çiş yapmadı,uykusu geldi...mız mız mız...sinir etti beni..su içirip durdum..emmek de istemedi...1,5 saatin sonunda yaptı o da beze kaçmışkafamçokkarıştıhemşireye yalvaran gözlerle baktım yeter mi diye 2 milim kalmış...Allah tan yeter dedi...

hemşireye bağlatsana canım..ben hiç kendim bağlamadım..

amin canım..bütün yavrulara iştah versin Rabbim..ben merak ediyorum bu kız büyüyünce anne ben çok acıktım dicek mi acaba diye...Allah o günleri de gösterir inşallah...

labdakini hemsire bagladi. 2 kez.cok hareketli oldugu icin ilki kaymis. sonrasinda da 3 saat bekledik tik yok. bizde eve geldik. ben de evde defalarca taktim ama olmadi bi turlu. bu gidisle sinir hastasi olup cikicam. hala yemedi hayret bisey yaa

offff offfffff herkestemi var bu yeme sorunu, Allah hepimize yardım etsin...
Ela her yemek yediğinde mızmız ağzını kilitliyo ağlıyo yemiyo zorla ağlatarak yediriyorum. Biraz öncede çığırdan çıktım dayanamadım sinirlendim bağırdım bağırdım yeter artık ne bu her yemekte aynı şeymi olur diye kalk kalk diye bi hışımla pusetten kaldırdım ve mutfağa gittim bu sefer eşim bana çok kızdı ve bağırdı noluyo 9.5 aylık çocuk bu napıyosun diye baya bağırdı onun bağırmasına ela dahada çok ağladı artık sinirlerim iyice yıprandı ve dayanamadım sonuç ortada...
Bizim baya dişimiz çıktı görünürde dişte yok, severek yediği bişey olsa hep ondan vercem ama ne verirsem vereyim aynı şeyi yapıyo dayanamadım artık...

kızlar inanın ben de sinir hastası oldum..bi de zorluyorum diye sadece eşimden değil,herkesten fırça yiyorum..zorlamak çözüm değil biliyorum,acıkınca yer diyolar...ama acıkmıyo ki!!!.

sinirden kaç tane tabağı lavaboya fırlatıp kırdım...çocuğa da bağırmaya başladım,benden nefret etmesinden korkuyorum..bazen bana öyle ters bakıyo ki..koca insan sanırsınız..fırsatım olsa bi psikoloğa görünmek istiyorum aslında..o kadar sinirleniyorum,çocuğa zarar vermekten korkuyorum...Allah a yalvarıyorum Rabbim bana sabır ver diye:gitme:çok tahammülsüzüm,etrafımdaki herkesi incitiyorum..

geçicek inşallah bu günlerde...

kızlar Alah sabır we kolaylık wersin..anammm bi çatlak ben diilmişim sewindim..arada ii zıplıyo da sinirlerim..benden başka yoktur ne biçim anneyim diyodum..yaşasın ne biçim annesiniz:)) şaka bi yana elbette bizde istemiyoruz sinirli olmak ama tahammül sınırlarımızı zorluyo sıpalar..
nalancım emekleme olayını dert etme cnm..13 aylık ablamın kızı emeklemedi hiç..köşe minderi gibi oturuo direkt yürücek çünkü baya baya yürüyo elinden ttunca.seninkide ööle olur belkim..ama oturamama için doktorun ne dedi..

gunaydin herkese.
benim icin ben pek aydin baslamadim gune yine:gitme:
dunu ac bitiren kizim kahvaltisina agzini surmedi. acliktan bayilacak diye korkuyorum.
zorluyorum bu kez daha kotu oluyo. artik basima agrilar giriyo :sinifsinif:
dun en azindan 3 kasik yemisti kahvaltida. bugun onu da yemedi. bize dr yolu gozuktu yine
eskiden bi kardes sart diyodum ama artik Allah olmayana versin diyorum
nalan oturma isini sor sen mutlaka

Son düzenleme:
selam kızlar şirineler zorluk çıkarmaya başlamış bende eşimle buara çok ters düşüyom ama düşülmicek gibi degilki mutfaga tabakları götürüyom adam pcde görüyo kız ayagının altında geziyo yavrum kız kablolara geliyo hep dio alıyom bidaha diyo alıyom ensonunda tabakları fırlatıyom lavoboya bende insanım ahtapot degilimki heryerde kolum olsun yeter be kızım diyip kolundan tutuyom kaldırıyom eşimle papazlık oluyoz sonrada hiç durmuyo zeyneb yerde gökte sofra kuruyom tepesine çıkıyo sandalyeye ayak atıyo napcam şaşırdım heryere parmaklarını sokuyo ögürüyo sonrada agzına bişiler atıyo kusmuk temizliyom habire zaten kilosu az yedigide gidiyop bazen sinir oluyo bana ag<zını bi kitliyo agzındakinide geri alamıyorum

bide hanfendi artık emeklemek istemiyo biyere tutunuyo kalkıyo gel gel die bagırıyo bakmayınca abla gell diyo bana tutuyo elimden tek el yürüyo mutfaga kadar yürümek çok zevk veriyo ona ama ben korkuyom süt daha kolları die

off ben buraya bunarı yazarken sessizdi içerde megersem kpss yazdıgım çalışma kagıtlarının hepsini yırtmış offffffffffffffffffff zaten çok gerideyim ya aglamak istiyorummm

9,5 aylık olmasını bekle bakalım canım...emekleme konusunu takma her bebek emeklemez...benimki de emeklemiyo hiç..ayağa kalkmaya da çalışmıyo..sadece ellerinden tutup yürütmemizi istiyo:sm_confused:

emeklememesi oturamaması benim sucum cocuk hep kucakta yada pusette gezdi bide puset geniş yayılarak oturdu dik oturtamadım yoksa yatagında kendi kendine oturunca tutunarak ayaga kalkıyor tutarak yuruyor :) beşigin kendine dogru cekiyor sallıyor hep tetikteyim o yuzden ayaga kalkıp dusmesinden korkuyorum

kızlar Alah sabır we kolaylık wersin..anammm bi çatlak ben diilmişim sewindim..arada ii zıplıyo da sinirlerim..benden başka yoktur ne biçim anneyim diyodum..yaşasın ne biçim annesiniz:)) şaka bi yana elbette bizde istemiyoruz sinirli olmak ama tahammül sınırlarımızı zorluyo sıpalar..
nalancım emekleme olayını dert etme cnm..13 aylık ablamın kızı emeklemedi hiç..köşe minderi gibi oturuo direkt yürücek çünkü baya baya yürüyo elinden ttunca.seninkide ööle olur belkim..ama oturamama için doktorun ne dedi..
Zuzum o kadar sinirlendigim anlar oldu kızdım bazen tutamıyorm kendimi bagırıyorm korkarak gulerek bakıyor ya kac kere aglattı beni :(( ne biçim anneyim die

gunaydin herkese.
benim icin ben pek aydin baslamadim gune yine:gitme:
dunu ac bitiren kizim kahvaltisina agzini surmedi. acliktan bayilacak diye korkuyorum.
zorluyorum bu kez daha kotu oluyo. artik basima agrilar giriyo :sinifsinif:
dun en azindan 3 kasik yemisti kahvaltida. bugun onu da yemedi. bize dr yolu gozuktu yine
eskiden bi kardes sart diyodum ama artik Allah olmayana versin diyorum
nalan oturma isini sor sen mutlaka
Aminn Rabbim olmayana versin
dr gidecem mutlaka canım ya
selam kızlar şirineler zorluk çıkarmaya başlamış bende eşimle buara çok ters düşüyom ama düşülmicek gibi degilki mutfaga tabakları götürüyom adam pcde görüyo kız ayagının altında geziyo yavrum kız kablolara geliyo hep dio alıyom bidaha diyo alıyom ensonunda tabakları fırlatıyom lavoboya bende insanım ahtapot degilimki heryerde kolum olsun yeter be kızım diyip kolundan tutuyom kaldırıyom eşimle papazlık oluyoz sonrada hiç durmuyo zeyneb yerde gökte sofra kuruyom tepesine çıkıyo sandalyeye ayak atıyo napcam şaşırdım heryere parmaklarını sokuyo ögürüyo sonrada agzına bişiler atıyo kusmuk temizliyom habire zaten kilosu az yedigide gidiyop bazen sinir oluyo bana ag<zını bi kitliyo agzındakinide geri alamıyorum

eşin soylicene yardım etsee ya Bebege tek bakmak cok zor cokk yasemincimm

mrhaba kıslar bu çocuklarla napcaz bizyaa hepsinde bi yeme problemi ...

yaaa öyle bende bikac cesit yapip döküyorum. ama en sevdigi seyleri yapinca hic olmazsa biraz yiyor... farkli yerlerde yedirmeyi deneyin disarida suyun icinde oynarken mesela....

ya size bi sorum olucak bebislerininze verdiginiz demir suruplarinin adi ne burada doktorlar demir filan vermiyorlar cocuklara ezzanedende bulamiyorum türkiyeden getirtecegim ama hangisi oldugunu bilmiyorum. Benimkinin rengi soluk geliyor bana bi süredir. e cocuk demirin nereden alsin istahida yok zaten

h. geldin gizoşummmm

bizim saygın sanırım oturamadan emekleyemeden yurumesini ogrenecek :))

simdi koltuga tutunarak yururken 3 4 saniye ellerini bıraKıp oyle ayakta durdu

merhaba benim kızda hiç yemeği sevmıyo ne görse yemek istiyo agzına atıyo ama iş ona özel yemek olunca agzını kitliyo zorla yedirmıyım tiksinir belki diyorum ama zor olmadna olmuyo bide ben önune koyarsam yiyo kendı basına .Şimdide huy edıneye basladı ne versem cıkarıyo agzından elıyle bakıp sonra kendı atıyo tabi agzına her verdiğiöm kuru olmadıgı için düşünün halini.Sinirlerimi çok zıplatıyo.Yaramazlık istediği kadar yapsın gözümde değil alıstım peşine koşmaya ama yemeyince ve özelliklede uyku gözünden akaarken minnacık kalmısken uyumamak için diretmıyomu geliyolar bide uyuma tamam otur oyna yok anca mızmızlancak

ayrıca emeklemeyenler de hiç takıntı yapmasınlar bi akrabanın oglu 10 aylık emeklemıuo ama süper yürüyo.basbas bagırıyo beni ayaga kaldırın dercesine :D yoksa popoyu kaldırıpta gidemıyo ama ayaga kaldırdıkları an pıtır pıtır cok güzel yüriyo emeklemeyenler büyük ihtimal direk yürücek.

valla zuzum o vicdan azabı yok mu...öldürür insanı...bi daha bağırmıcam diyom,korkup ağlamaya başlıyo çünkü benimki..ama her seferinde bağırıyorum...

annem bana, sen bunun 10 katı yaramazdın ne yer ne uyurdun ben gene bi kere öff demedim diyo daha çok canımı sıkıyo...

napıyım benimki ağzını açıyo ama diliyle geri ittiriyo,bugün 1 kaşık mamayı tam 11 kez ben ağzına soktum,o diliyle ittirdi!!! kalanı yuttu,ne kaldıysa geriye....

gezmediğimiz park bahçe alışveriş mağazası kalmadı...oyuncak dükkanına giriyoruz çeşit çeşit oyuncakları eline vere vere zorla meyve suyu içiriyorum..toplasan yarım çay bardağını geçmez..Allahtan kardeşim napıyosun burda deyip atmıyolar dışarısempatiksalakcinni

kahvaltıyı 12 den,akşam yemeğini 10 dan önce yiyemiyorum.cadı kızımla uğraşmaktan:sinifsinif:dert değil de ah bi kerecik hapur hupur yediğini görsem:sinifsinif:

h. geldin gizoşummmm

bizim saygın sanırım oturamadan emekleyemeden yurumesini ogrenecek :))

simdi koltuga tutunarak yururken 3 4 saniye ellerini bıraKıp oyle ayakta durdu

maşallah kuzuya..benimki çok tembel,ama yemek yemeye gelince öyle bi çevik ki anlatamam...kafayı bi sağa bi sola çevirişi var kaşığı tutturup ağzına sokabilene aşkolsun..yüzü gözü batıyo,kulaklarına varasıya...her yemek daha doğrusu yememek sonrası bany o yapıyozsempatiksalakcinni

aclik rekoru kiracak. sabahtan beri hic bisey yemedi hic. ama ben kafayi yicem. dun de yememisti. ya bi bebek 1 lokma dahi olsa agzina koymaz mi?

kızlar ben saygını gulduruyorum gulerken lokmaları agzına sokuyorum gerci geri cıkarıyor diyorsunuz bizimkide istemedimi agzını kilitliyo mümkün degil yedirmek. yuzu gozleri burnu heryeri batıyor sabır dliyorm hepimizedee

yemeyen bebişleriniz için iştah şurubu tavsiyesi isteseniz doktorunuzdan. bazen demir eksikliğide iştahı kaparmış.
benim bir arkadaşın oğluda 2 yaşına kadar sadece tarhana çorbası ve krep yiyerek büyüdü. şimdi 4 yaşında inanılmaz iştahlı.
Benim oğlanda yiyor ama arkasından zorla kusturuyor kendini. hepsi ayrı bir dert.

aclik rekoru kiracak. sabahtan beri hic bisey yemedi hic. ama ben kafayi yicem. dun de yememisti. ya bi bebek 1 lokma dahi olsa agzina koymaz mi?

canım meme emmiyormu sakin oll hasta olacaksın bu kadar takma ,illaki aç olsa yiyecek ...kötükedihüso

Back
X