2009 Ekim Anneleri

off kızıma kemik suyu kaynatmıştım ilikli şişelere doldurup buzluga atmıştım çorbalarına koyarım die sabah geceden çıkardıgım şişe baktım erimiş su olmuş açıyımda çorba yapıyım dedim kapagı çevirmemle yüzük parmagımın eti ikiye ayrıldı kanı zor durdurduk eşimle heryer kan oldu onamı yanıyım kemik suyu boşa gitti onamı canım çok acıyo onamı yanıyım damagıma bile cam sıçramış kesilmiş kanıyo oda elimi saglık ocagına gösterdim pansuman yaptı 2dikişlik yer var deid gitmedim kızı bırakcak yer yok die uyudu şimdi kızım elim sızlıyo çokkk

benim kizim da bazen yemek istemiyor .Ama ben kendi tabagimdakileri yerken hic rahat vermiyor,yediklerimi yemek istiyor.ben de o zaman tabagima onun yiyeceklerini de koyuyorum oyle yediriyorum anlamiyor kötükedihüso

yasemincim geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın...

buketcim ben yarın iştah şurubu istiycem doktordan bu böyle olmıycak..istersen sana adını veririm özelden,doktoruna sorar kullanırsın olmazsa...

napalım başka çare düşünemiyorum..inşallah işe yarar barifisfisfis

zellda cım cin gibi bunlar cin...kandırmak mümkün değil valla çok fenalar...

kızımla resmen taktik savaşı yapıyoruz...ilk önceleri ağzını kitliyodu,sonra ondan vazgeçti,kafayı çevirmeye başladı..bi sağ bi sol, bi sağ bi sol...o kadar komik oluyoz ki dışarda yedirirken..zavallı halimi gören teyzeler kızm yeter artık yoruldun otur dinlen diyolar bana..

sora cingöz kızım püskürtmeyi öğrendi...bi lokma mama bi lokma suyla yutturmayı başardım..gerçi midesi daha çok suyla doluyo ama olsun...

şimdi de diliyle ittirmeyi öğrenmiş cadı,ona da şöyle bi yöntem buldum,kaşığı ağzına sokmadan içine döküveriyorum...bakalım nasıl karşılık bulacak bu yöntemeÇok üzgünüm çoook

yasemincim geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın...

buketcim ben yarın iştah şurubu istiycem doktordan bu böyle olmıycak..istersen sana adını veririm özelden,doktoruna sorar kullanırsın olmazsa...

napalım başka çare düşünemiyorum..inşallah işe yarar barifisfisfis

zellda cım cin gibi bunlar cin...kandırmak mümkün değil valla çok fenalar...

yasemincim cok gecmis olsun
canim saol. ben de sorucam istah surubunu ama yarari olacagini sanmiyorum cunku bi ara vermistik . yarin dr ye goturucez. idrar vericek. umarim bisey cikmaz ama zannetmiyorum cunku 2 gundur 1 lokma yemedi.su saat oldu hala ac.zorla yogurt muhallebi verdim kustu:çok üzgünüm:

saolun canlarım kızım bugün beni şaşırtmaya devam ediyo büyük insan gibi dedesini korkutuyo dişlerini sıkıyo oda korkmuş gibi yapıyo kahkahalar atıyo katılıyo gülmekten tekrar dişlerini sıkıyo sesler çıkarıyo cöö der gibi sen bizi güldürdün melegim allahta hep o güzel yüzünü güldürsün kuşum ya çok taklitçi oldu maşallah

offf kızlar offf bizdede yememe konusu hep bağırıom çocuğa hep sinirliyim eşimde bana kızıyo...öğlen sebze çorbası akşamda tarhanayı kavga dövüş yiyo dr artık ev yemeği ver dedi öğürü hiçç yemio onu bende hepsini çorba yapıom...bide benimki akşam 1dn aşağı uyumuyo sabahtan 11 de kalkıo meyve öğünü kaçıo sizce sabah erken uyandırıyımmı

yaaa öyle bende bikac cesit yapip döküyorum. ama en sevdigi seyleri yapinca hic olmazsa biraz yiyor... farkli yerlerde yedirmeyi deneyin disarida suyun icinde oynarken mesela....

ya size bi sorum olucak bebislerininze verdiginiz demir suruplarinin adi ne burada doktorlar demir filan vermiyorlar cocuklara ezzanedende bulamiyorum türkiyeden getirtecegim ama hangisi oldugunu bilmiyorum. Benimkinin rengi soluk geliyor bana bi süredir. e cocuk demirin nereden alsin istahida yok zaten

ferrum weriyorum ben ama danışmadan werme istersen..

h. geldin gizoşummmm

bizim saygın sanırım oturamadan emekleyemeden yurumesini ogrenecek :))

simdi koltuga tutunarak yururken 3 4 saniye ellerini bıraKıp oyle ayakta durdu
maşallah saygına..

merhaba benim kızda hiç yemeği sevmıyo ne görse yemek istiyo agzına atıyo ama iş ona özel yemek olunca agzını kitliyo zorla yedirmıyım tiksinir belki diyorum ama zor olmadna olmuyo bide ben önune koyarsam yiyo kendı basına .Şimdide huy edıneye basladı ne versem cıkarıyo agzından elıyle bakıp sonra kendı atıyo tabi agzına her verdiğiöm kuru olmadıgı için düşünün halini.Sinirlerimi çok zıplatıyo.Yaramazlık istediği kadar yapsın gözümde değil alıstım peşine koşmaya ama yemeyince ve özelliklede uyku gözünden akaarken minnacık kalmısken uyumamak için diretmıyomu geliyolar bide uyuma tamam otur oyna yok anca mızmızlancak

o uyumamak için direnmeler beni çıldırtıyo zaten..bi çocuk tüm gün sadece yrm saat bi saat uyurmu ya..hemde sabah 5-6 gibi kalktığı halde

aclik rekoru kiracak. sabahtan beri hic bisey yemedi hic. ama ben kafayi yicem. dun de yememisti. ya bi bebek 1 lokma dahi olsa agzina koymaz mi?
offbilmiyorumkismile

off kızıma kemik suyu kaynatmıştım ilikli şişelere doldurup buzluga atmıştım çorbalarına koyarım die sabah geceden çıkardıgım şişe baktım erimiş su olmuş açıyımda çorba yapıyım dedim kapagı çevirmemle yüzük parmagımın eti ikiye ayrıldı kanı zor durdurduk eşimle heryer kan oldu onamı yanıyım kemik suyu boşa gitti onamı canım çok acıyo onamı yanıyım damagıma bile cam sıçramış kesilmiş kanıyo oda elimi saglık ocagına gösterdim pansuman yaptı 2dikişlik yer var deid gitmedim kızı bırakcak yer yok die uyudu şimdi kızım elim sızlıyo çokkk

çok geçmiş olsun yasemin

offf kızlar offf bizdede yememe konusu hep bağırıom çocuğa hep sinirliyim eşimde bana kızıyo...öğlen sebze çorbası akşamda tarhanayı kavga dövüş yiyo dr artık ev yemeği ver dedi öğürü hiçç yemio onu bende hepsini çorba yapıom...bide benimki akşam 1dn aşağı uyumuyo sabahtan 11 de kalkıo meyve öğünü kaçıo sizce sabah erken uyandırıyımmı

biz epeydir kendi yemeğimizden weriyoruz..diğerlerini hiç yediremedim çünkü

yasemn geçmiş olsun çok... bende kemik suyu yapıp buzluğa atıyorum sonrada çorbalarına katıyorum. buzluk poşetleri var ben onlara koydum pratik oluyor. sende bi dene istersen. poşeti yırtıp 3 adet atıyorum geri kalanı yine buzluğa.. tavsiye ederim...

kızlar merhaba
benim kızım çok sık kaka yapıyor günde 5-6 kez, 3 ten aşağı inmiyor ve dolu dolu
dolayısıylada poposunun pişiğide hiç geçmiyor. yarın doktora götüreceğim.sizlerde de böle bişey varmı?

yasemn geçmiş olsun çok... bende kemik suyu yapıp buzluğa atıyorum sonrada çorbalarına katıyorum. buzluk poşetleri var ben onlara koydum pratik oluyor. sende bi dene istersen. poşeti yırtıp 3 adet atıyorum geri kalanı yine buzluğa.. tavsiye ederim...
alıyım cnm niye aklıma gelmediyse gittim şişelerine doldurdum dolu şişe var die saol cnmbnm

kızlar merhaba
benim kızım çok sık kaka yapıyor günde 5-6 kez, 3 ten aşağı inmiyor ve dolu dolu
dolayısıylada poposunun pişiğide hiç geçmiyor. yarın doktora götüreceğim.sizlerde de böle bişey varmı?
cnm geçmiş olsun bnm kız kabız malesef günde birkere yapsa şükredicemka<yısıda veriyom bagırsakları tembelmiş hatunun ekgıdalara geçti die böyleymiş malesef

Slm kızlar bizde bugun doktora gititk oturmasında bir sorun olmadıgını arada dengesini kaybedebilecegini soyledi ayakta durmasına baktı hersey normalmiş ben cokmu abartıyorm anlamadım paranoya yapıp sacmalamak istemedim cocuk gayet saglıklı gucude yerinde dedi elleriyle destekliyorsa oyuncalarına uzanıyorsa normalmiş ki bunları saygın yapıyor neyse iki gundur tamamen kendi basına oturmasınıda ogrendi
kilomuzu {9890 gr:nazar:} boyumuzuda { 77cm:nazar:} ogrendik geldik :)

Slm kızlar bizde bugun doktora gititk oturmasında bir sorun olmadıgını arada dengesini kaybedebilecegini soyledi ayakta durmasına baktı hersey normalmiş ben cokmu abartıyorm anlamadım paranoya yapıp sacmalamak istemedim cocuk gayet saglıklı gucude yerinde dedi elleriyle destekliyorsa oyuncalarına uzanıyorsa normalmiş ki bunları saygın yapıyor neyse iki gundur tamamen kendi basına oturmasınıda ogrendi
kilomuzu {9890 gr:nazar:} boyumuzuda { 77cm:nazar:} ogrendik geldik :)

masallah tosun pasa olmus.

Back
X