2009 Ekim Anneleri

bizim minik cadıda yıyor kilo almıyor biz premature oldugumuz icin norolojik muayenemiz olmutu dr gorur gormez kilo bekleme annesi bundan dedi eli dursa ayagı durmuyor surekli hareket halinde bizimde menumuz bayagı zengin ama kilo tok 8 kiloyu yeni gorduk neyseki saglgı yerinde takmıyorum diger minnoslarda oyle kormayın kızlar

canım nil 7300 2 ay önce 7400 dü... dediğim gibi tahlil ve kültür temiz çıktıktan osnra sorun değil.. sağlıklı olduğunu bileyim yeter....

tum bebeklere masallah diyelim. aman kimseye nazar degmesin. yiyenler yemeye devam etsin, yemeyenler yemeye baslasin

Oyy okudum epey geçmişi..
Nilin tahlil sonucunu göremedim umarım iyi çıkmıştır gülnurcum..:uhm:

Yasemin çok sevindim zeyneb kızımızın durumuna inş.bi daha böyle enfeksiyon neim olmazzz hihoyyyt

Kuzuların yedikleri yazılmış..bizim durumda çok çok iyi deil..daha 8.400 kilomuz..fenaada hareketliyiz.
sabah kahvaltı yumurta peynir pekmez birazda hero baby kahvaltı maması.
bigün böyle verirsem bigün ayrı ayrı veriyorum hepsini bizimle beraber yapıyo kahvaltıyı.
sabah ilk uyanndığında emdiği için kahvaltı geç oluyo.karnı doyunca bi fasıl uyuyo.
uyanınca bazen yoğurt bazen,yarım muz,bazen ikisini karıştırıyorum.
3 gibi sebze çorbası.bu aralar fazla sebze karıştırmadan sulu yemek şeklinde yapmaya çalışıyorum sebzesni.sonra ben ne yersem veriyorum onada parça parça.(yalnız olduğum için sanırım düzenli bi yemek durumum olmuyo :1no2:)
sonra bi meyve yine ne varsa,karpuz kavun,şeftali vs..
7 gibi bi sulu çorba içiyoruz bazen yayla bazen mercimek bazen şehriye.
9 gibi kaşık maması yapıyorum..(2 gündür ülkerin pirinç ununu yapıyorum onuda güzel yiyo)
gece 1-1.30 gibi uyanıyo emiyo..
6 gibi bazen uyanıo yine eğer sütüm yoksa mama yapıyorum (malesef kaşıkla çünkü biberon almıyooo)
sabah 8 kalkış emişiyoruz yine..

Geçmişi okucamdie son sayfaya bakmamışımmm,gülnur çok sevindim canım temiz çıkmış sonuçlarınız..
Bütün kuzulara sağlık diliyorum.

Geçmişi okucamdie son sayfaya bakmamışımmm,gülnur çok sevindim canım temiz çıkmış sonuçlarınız..
Bütün kuzulara sağlık diliyorum.

canım bizim idrar tahlil sonuçlarımız daha çıkmadı ancak bugün idrarını alabildim.. çarşamba günü 3 te çıakcak kültür olduğu için 4 gün sürüyo...
temiz çıkan yaseminin sonuçları..

yasemin sewindim zeynebin sonuçlarına..darısı nile inşallah..alabilmek bile o idrarı marifet zaten bekle beklee bi bakıyosun dışına sızmış..doğru düzgün durmuyoki kuduruklar:) bebişlere bol iştah annelere sabır iişallah

valla kuşum halklısın tam 7tane poşet degiştirdik bir kızın poposu bukadarmı oynak olur asena gibi popoyu sallıyo poşet var die şükür baktım baş edemicek benle ayaklarını tuttum yarım saat kadar yaptı ve sonuç tabiki süper bizler için darısı sizlere canlarım benim inşallahhh

bukett çok üzüldüm denize we de sana tabi..Allah kolaylık wersin ne diyim..onlar yemeyince insan sabırlı olamıyo haliyle..sinirleri laçkalaşıyo...

valla kuşum halklısın tam 7tane poşet degiştirdik bir kızın poposu bukadarmı oynak olur asena gibi popoyu sallıyo poşet var die şükür baktım baş edemicek benle ayaklarını tuttum yarım saat kadar yaptı ve sonuç tabiki süper bizler için darısı sizlere canlarım benim inşallahhh

biz 5 aylıkken kültür wermek için epey kasmıştık..ozaman ne emekleme wardı ne bişiy..ki ogün bile ço zor almıştık şimdi düşünemiyorum bu hareketlilikle nası olur..

yaseminn; ilk sen mi yaptın doğum...ilk doğum günü zeynebdenmi olcak..ay unuttum inanın ya ilk kimdi son kimdi:)

cnm ben 9eylülde yaptım benden öncede vardı sanırsam acaba ilk kimdi listeye bakmak lazım kuşum

hımm..nalan olabilir aslında.yada gözde..gerçi kimse pek gelmiyo eskisi gibi ama yaklaştıkça beni heycan basıyo:)

hımm..nalan olabilir aslında.yada gözde..gerçi kimse pek gelmiyo eskisi gibi ama yaklaştıkça beni heycan basıyo:)

evet kuşum ben geçe naydan başladım eşime yapcakmıyız nasıl olcak yavrum amma panik yaptın bayramın birinci gününe denk geliyo birhafta sonrası anca yaparız
dedi

bukett çok üzüldüm denize we de sana tabi..Allah kolaylık wersin ne diyim..onlar yemeyince insan sabırlı olamıyo haliyle..sinirleri laçkalaşıyo...

saol canim. sabretmekten baska carem kalmadi maalesef. bu gunlerde gececek insallah diyerek kendimi avutuyorum.

yasemin sewindim zeynebin sonuçlarına..darısı nile inşallah..alabilmek bile o idrarı marifet zaten bekle beklee bi bakıyosun dışına sızmış..doğru düzgün durmuyoki kuduruklar:) bebişlere bol iştah annelere sabır iişallah

ay inşallah zuzucum yaaaa. ben bu sefer dezenfekte suyundan sonra peçeteyle iyice kuruladım ve çok iyi yapıştırıdm.. öncekileri o kadar çok derinlemesine kurulamıyodum.. öle bi yapışmışki çıkarken bile zor çıktı.. bide ben uyumadan önce taktım malum o zman daha hareketsiz oluyo... valla benim idrarını alıp da hastaneye yetiştirecek ortamı sağlamam neredeyse 1 haftamı aldı...darısı herkesin başına

Back
X