2009 Ekim Anneleri

ahanda benimde cimcimem uyandı yatagından şirinlik ypıyo alıyım onu dieee yapışmış park yatagın filesine recep ivedigin cama yapıştıgı gibi dişlerini gösteriyo:)

hehh kuduruk kızım da uyandı...

maşallah iyi uyudu bizimki 45dk uyudu....

var isyan et bebişim eğer topic eski haline dönecekse isyan edelim...:)
aslına bakarsan face'deki gruba da kızlar çok fazla takılmıyo.. ama tabi fotolar olsun bebişlerin rahatsızlıkları olsun profillerden takip edildiği için belki de buraya çok fazla ihtiyaç duyulmuyo... ama ben mesela nilimin fotolarını face den kaldırdım artık....ben de sürekli giriyorum ama ses soluk olmayınca bişey yazmadan çıkıyorum... yada yazsamda çok dikkate alıp cevap veren olmuyo... ben de ekim 2010 annelerine bulaşıyorum ama onlarda beni napsın.. ortak paylaşım arıyorlar:)))

amin buketçin inşallah tez vakitte... kişilerin aralarında sorun olsa dahi burda bir sürü kişiyiz girmelerine yada yorum yapmalarına engel değilki.. aybik tatilde galiba ondan girmiyodur...

valla handan bu arada en çok özlediğim kullanıcılardan biriydin bebişin için işe başladığına üzüldüm ama aramıza döndüğün için sevindim:))))

biliyorum elalım seninle bikaç defa da konuşmuştuk... ama biz hareketlendirirsek katılımda artar belki...

canım evet maalesef enfeksiyon çıktı ve canım çok sıkıldı.. denize sokmuştuk ama dr a sorup soktuk.. havuza sokmayın demişti bi soruna yol açıcaksa olsa denize de sokmayın demezmiydi? ilaçla temizlensede gene sondayla mesaneye girilecek inşallah onun sonucu temiz çıkar....

canım face e de kimse gelmiyoki... tatil olayı yüksek ihtimal...

ay 10 saatte ancak cevap verdim... çünkü nil uykusundan deli gibi ağlıyarak uyandı.. sakinleştirmeye çalıştıkça bağıra bağıra ağladı...bi yerine bişey oldu zandım.. uyuttum ama hala içini çekiyo....

Allahın izniyle bu zor günlerin geçicek cnm içini ferah tut olumlu düşün...

benim dikişlerime ara ara hep sancı giriyoki.. ayrıca benim dikiş izim hala pembemsi kızlar öyle beyaz olamdı yani...

benimki koyu kahve

maşallah iyi uyudu bizimki 45dk uyudu....

Allahın izniyle bu zor günlerin geçicek cnm içini ferah tut olumlu düşün...

benimki koyu kahve

ferah tutuyorum elalım... yoksa iyice bunalıma girecem.. zaten kocam da yok yanımda... üstüne üstlük kendi evimde de değilim... o yüzden ferah tutup iyi düşünmekten başka seçeneğim yok.....

demek herkesin dikişi farklı

kızlar herkese hayırlı cumalar bu arada.....
dualarınızın kabul olduğu hayırlı cuma günü diliyorum hepinize....

benim ilk aydan daha sezeryan olcagı belli oldu 2melegim karnımda ölmüştü kan pıhtılaşma tedavisi gördüm normal doguma alamıolar kan kaybı çok oluyo dieee igne yedim 8ay hergün göbekten çok isterdim noırmal dogurayım nasip degilmişşş

benimde sezeryan ama kızlar dikişim mor benim neden pembe değil dediğiniz gibi vee dikişim semsert ellediğimde ağrıyoda zaten :uhm:

kilolar nası kıslar eski halinize döndünüzmü sezeryanda zor felan diolar ondan soruom ben eski halime çoktan döndüm çok şükür 52 kiloyum

ben 58 kiloyum gizemin açtıgı konuya ekledim son halimide çok minicik göbek kaldı oda nazarboncugu doktor zorlama daha fazla kendini 2senede kend toparlanır oda dedi

bak cnm ekim hanımları okadan mikkemmellerki bu konudada hepsi dal gibi olmuşşşş hiç demezsin 9aylık bebek anneleri millet 10senede verememiş kilosunu bizler çok iyiyiz maşallah

döndük valla handancım kilo olayının sezerynala pek alakası yoks anırsam.. ben de 6. ayda 45 kiloya döndüm.. hamile kalacağım için zayıflayıp 42 olmuştum.. ama 6. ayımda 45 normal kiloma döndüm.. hatta bir ara 43 lerdeydim ama çok zayıf olmak istemediğim için geri aldım...

dandan benim sıpam 9 ay 13 günlük oldu bi gram ne açılma ne sancı belirtisi verdi. dr de suniye dayanamassın riske atmayalım dedi bende paşa paşa sezercik oldum...
bide bi gün öncesinden zuzumdan tecrübeliydim suniden bi halt olmıcanı :))
normali çıkartamadım kısmet değilmiş :))

kilo konusunda ise 65im yani hamiş kaldığım kiloda amma velakin göbek eskisi gibi değil daha çok ve kalıplaştım sanki ama nasıı aynı kilodayım anlamıyom :S

döndük valla handancım kilo olayının sezerynala pek alakası yoks anırsam.. ben de 6. ayda 45 kiloya döndüm.. hamile kalacağım için zayıflayıp 42 olmuştum.. ama 6. ayımda 45 normal kiloma döndüm.. hatta bir ara 43 lerdeydim ama çok zayıf olmak istemediğim için geri aldım...

gülnür senle bi araya gelmedik ama gelmesekde iyi olur sanırım sen beni iyice depresif yaparsın anacım:1closedeyes:

gülnurcum senin boyun kaç anam çok zayıfsın , bende normalde 48-49 dum bi 3 kilo daha versem süper olcam inş ama işe başladım ya koşturmaca arttı veririm sanırım iştahımda kesildi arasımı özlemektenakannehir

elacım bende baya zayıfım ama yinede dar kot giydigimde bişiler pörtlüo vucudun sıkılıgı gitti o yüzden sıklaşmamız lazım ama nasıl nasıl nasıl

aaman ii olmuş sezercik deryacım valla ben sezercikleri görünce kendimi enayi hissediom o kadar acı çektim için

evet dandanım nasıl nasıl nasıl ???? löpür löpür bel bölgem :((((

evet dandanım nasıl nasıl nasıl ???? löpür löpür bel bölgem :((((
ivit ivit nasıl sıklaştırıcı kremler işe yararmı acep ya
hahahhaaaa enayii haaa buda iyimişsırnaşık şey

öle valla elam ölüom dedim dogurana kadar ötesi yok gerçi dogumdan sonra bişicin kalmıo ama olsun bidaha çocuk yapmıcaz ama oldu ya bişi olursa sezercik olcam

Back
X