2009 Ekim Anneleri

aaa yapmıcakmısınız siz ne ayıp :))
ela yetmedi bana 1 tane daha istiyom dermişimmm :)))
evet istiyom ama 3-4 sene sonra anca ve tabi oda sezercik

off offf ölcem yaaaa
o kadar uraştım ettim yayla çorbası pişirdim 3 kaşık aldı gerisini yemedi sıpa kafasını sallıyo ağzını kitliyo ama kavaltısını 10da yaptı aç :((
ne zaman ağzını açıpta anne mama istiyom dicek bu çocuk?

handancım boyum 160 kısayım ben... ondan kilo o kadar az...:)
elalım sen de gayet verdin kiloları.. hem sen de boy var şekerim ben de yok... normal aramızda o kadar kilo farkı olması..

dandan ablanın cocuna kim bakıyo kıskançlık tam gaz devammı :)) o çalışmıyomu ?

off offf ölcem yaaaa
o kadar uraştım ettim yayla çorbası pişirdim 3 kaşık aldı gerisini yemedi sıpa kafasını sallıyo ağzını kitliyo ama kavaltısını 10da yaptı aç :((
ne zaman ağzını açıpta anne mama istiyom dicek bu çocuk?

ben de dün öyle mercimekle uğraştım yaptım... 4 kaşık aldı suratını eksitti ve ağzını kitledi... ya işine gelen şeyleri öyle güzel yiyoki... benimki de sabah kalhvaltı yaptı uyumadan önce bi yarım muz yemişti... biraz daha acıksın bekl,yorum dünki çorbayı gene deneyecem..

kızlar bide bebişler böle yapınca sevdigi şeyi yedirin aras hçbişi yemediginde ben bebe bisküvüsi mamada ezip veriodum onu çok sevdigi için yiyodu aç kalmasından iidir

kızlar bide bebişler böle yapınca sevdigi şeyi yedirin aras hçbişi yemediginde ben bebe bisküvüsi mamada ezip veriodum onu çok sevdigi için yiyodu aç kalmasından iidir

ben de tam tersi yiyene kadar ısrar ediyorum... sıkıştığında istediğini yemeğe alışınca bu sefer daha zorlanırmışım gibi geliyo...

ben de tam tersi yiyene kadar ısrar ediyorum... sıkıştığında istediğini yemeğe alışınca bu sefer daha zorlanırmışım gibi geliyo...

hayır cnm hata yapıosun , ertesi gün aynı tepkiyi vermiyor ama bazen canları yemek istemiyor olabilcek bişe bu sende bazen en sevdigin şeyi yemek istemezmisin seçme hakları var artık ben asla ısrarcı olmadım begenmedinmi tamam yeme oglum onlarda bi birey öle düşün yazık

ben de yemediği şeyi vermediğim de başka bişey de vermiyorum 1-2 saat sonra yiyor... handancım nilin sevdiği yada sevmediği diye bi kavramı yok... bigün atıyorum semizotunu benim kadar yiyor bikaç gün sonra ağzına dahi koymuyor... aynı mamayı bazen yiyor yiyor doymuyor... ertesi gün ağzı kilit... illa yesin diye zorlamıyorum.. mesela ağzına tıkmıyorum yada gülerken atıyorum onu fırsat bilip koymuyorum ağzını açmasını bekliyorum...ısrarcı derken onu bunaltmıyorum yani... mesela dünki yaptığım çorbayı az önce yedi.. ilk başta ağız gene kilit... baya bi dil döktüm ağzını açtı.. yediği için alkışlar çak çaklar ve devamı geldi...

anladım cnm ya benim ablam sürekli bişiler yedirme peşinde mesela çocuık artık aglıo kusuo o yüzden ısrarcı olmayın demek istedim ona çok üzüldügüm için:(

anladım cnm ya benim ablam sürekli bişiler yedirme peşinde mesela çocuık artık aglıo kusuo o yüzden ısrarcı olmayın demek istedim ona çok üzüldügüm için:(

he yok canım.. ben nil kilo almamasına rağmen yemek konusunda polabildiğince rahat davranmaya çalışıyorum.. çünkü yemek istediğinde çok gzüel yiyor... ben ne zman yesin diye baksam ters tepiyo... öylesi çocuk için çok zor ona ben de karşıyım...

off kıslar moralim bozuıldı annemi aradım aras çorbasını yemiomuş aglıodu sabah 9 da kahvaltı yapmıştı , yanında degilimki oyun yapım annemde beceremio galiba 50 taşında kadın nolcak böle bilmiyorum ya çok üzlüyorum:(( elimden bişi gelmio

valla kızlar bendede daha farklı durum var zeynebe neversem agzını deli gibi açıyo hatta doydugunu bilmiyo koca tabagı verin yiyo oderece maşallah ama gram almıyo bizdede sorun böyleee ona yemek yedirmek için hiç ugraşmama gerek kalmıyo

Back
X