2009 Ekim Anneleri

ve ben dün alttan alıp düzelelimdie yine adım attım seni çok seviyorum yazdım keşke yazmasaydım cvp aldımmı hayırrr

ya bebek gelsin duzelir derlerdi hep buyukler :) bebekler geldi aralar mi bozuldu ne, tam tersi oldu.2008 ekim anneleri eslerinden cok sikayet ediyolardi bir ara okumustum cok hanzo oldular cocuklar dogduktan sonra falan demislerdi , ekim ayinda var bir sey :)) erkeklere ters etki yapiyor demekki :))

sen de sessizligi sec biraz,rahat ol , takmiyormussun havasi ver, nedense oyle cok cekici oldugunu dusunuyorlar bu kocalar :)) ulasilamaz hatun ol sen bi bakalim :))

yasemincim anlattiklarina gore sen esinin uzerine cok dusuyorsun hep alttan alan sensin galiba bana oyle geliyor o sana öf dedin diye tavir yapmis ya hani o taviriyla onu kendi haline birakacaktin hatta tavir yapti diye sen tavir yapacaktin bak ozaman degerini nasil bilir ve pesinden nasilda kosardi bu erkekler cok nazli nazik ve küsen kadinlardan hoslaniyorlar ama sen onu cocuk gibi dindirirsen arkasini toplarsan her isi yaparsan nazlanmazsan küsmezsen gozlerinde buyumuyorsun ben bunu bilirim...

bu arada kizlar bugun cumartesi idi yaaa sabah esim kalkti cocugun aglamasina mamasini vermeye bende dedimki bugun uyumak istiyorum sen ilgilen onunlada hafta ici uyuyamadiklarimin acisini cikartayim :) oda kabul etti ozaman ben oglumla alisverisede giderim dedi kahvaltisini nasil hazirlicam dedi uyku sersemi anlattim hayal meyal hatirliyorum...biz geldik diyen bir sesle uyandim esim daha uyuyonmu biz nerelere gittik geldik saat bir oldu dedi :) vay bee dedim ne guzelde uyumusum hic uyanmadan cokda iyi geldi valla onlar evin eksiklerinide almislar gelmisler eymende gayet cok mutlu gozukuyordu...Allah razi olsun esimden ve oglumdan bugun cok guzel dinlenmisim.

evet kızlar ben de yarın öğlen gibi k.validemlere gidiyorum 1 hafta 10 gün kadar kalacam bi aksilik olmazsa... ben de iyi bi tatil yapmış olucam inşallah.....

herşeyini anlatır normalde düne kadar arkadaş gibi msj yazıyodu onada rqazı oldum kanka gibiydik kendimi erkek gibi hissettirdi bana bikaç gündürszli bizli msj atıyodu bugğn onuda yapmadı direk kapıları çekti işe gitti 12saat çalışıyo akrabasına bile gitmez bayram seyran nereye yolayabilirki 6gün full çalışıo cnm

canım sen neden arkadaşı yada kankisi gibi davranıyorsunki? sen onun eşisin sevgilisisin... herkesin bi statüsü ve rolü var senin rolünde kadınlık ve annelik... sebi erkek arkadaşı gibi görmesine izin verirsen değerini azaltmış olursun... valal bu devir de kadın olacaksan kıymetli kadın olacaksan kapris ve şımarıklık şart.... istediği anda erkek arkadaşı gibi bile oluyosan istediği herşeyi yapmak hakkını görür sende.. tabiyki arkadaşı ol ona destek ol dertlerine ortak ol ama tüm kadınsılığınla yap bunları... biraz olayları akışına bırak onu mutlu etmek için daha fazla fedakarlık yapma bence... umarım en kısa sürede düzelirsiniz...

aybikim ama ben kesin kazanacan demedimki tek oyla kazanırsan benim oyumla kazanmış olursun dedim:)))))))) yandan yandan kıvır... bunlar başıma ekşimemen için çırpınışlarım farkındaysan... merak etme ben sana kamuoyu oluştururum.... çok istiyosan pembe koltuğa oturmak:))))))

aybikim ama ben kesin kazanacan demedimki tek oyla kazanırsan benim oyumla kazanmış olursun dedim:)))))))) yandan yandan kıvır... bunlar başıma ekşimemen için çırpınışlarım farkındaysan... merak etme ben sana kamuoyu oluştururum.... çok istiyosan pembe koltuğa oturmak:))))))

burda ortak bi kamuoyumuz var sanıyorumzemuszemus

bu arada kizlar bugun cumartesi idi yaaa sabah esim kalkti cocugun aglamasina mamasini vermeye bende dedimki bugun uyumak istiyorum sen ilgilen onunlada hafta ici uyuyamadiklarimin acisini cikartayim :) oda kabul etti ozaman ben oglumla alisverisede giderim dedi kahvaltisini nasil hazirlicam dedi uyku sersemi anlattim hayal meyal hatirliyorum...biz geldik diyen bir sesle uyandim esim daha uyuyonmu biz nerelere gittik geldik saat bir oldu dedi :) vay bee dedim ne guzelde uyumusum hic uyanmadan cokda iyi geldi valla onlar evin eksiklerinide almislar gelmisler eymende gayet cok mutlu gozukuyordu...Allah razi olsun esimden ve oglumdan bugun cok guzel dinlenmisim.

bugun ceylin 7 de uyandi esim bakti bende saat 10 a kadar uyumusum , karnini doyurmus oynamislar, kendi kendime uyanmak ne guzelmis :))

evet canim cok sicak,bizde aksamlari gunes batinca cikiyoruz.Ben yaptigim yemeklerden de veriyorum acili oluyor hafif salcadan dolayi ama yiyor , tel sehriye corbasini cok seviyor,icine domates rendeliyorum doktor domates pistigi icin sorun olmaz cigden alerji olabilir dedi,yogurdun icine arpa sehriye haslayip koyuyorum onu cok seviyor,bugun lahmacun yapmistim onu yedi bizle birlikte ayranda icti :)),ekmegi zaten cok seviyor,ama yemeklerinin icine ekmek dograyip verdigimde midesi cok bulaniyor,eline pide ekmek veriyorum yiyor.Bizde zeynep hanimi opuyoruz canim.

aferin nincama bak sen görüyormusun çekirgemi. Sen getir onu buraya bak ben ona ne güzel çorbalar yaparım, çok severim öle yiyen çocuğu. Bizimkide pide hastası saldırıyor pideye resmen elinden alamıyorum. Ne güzel dışardasın ama pide falan bulabiliyorsun. Bugün kısmetse bizde lahmacunu deniycez. Zeynep gözleme, börek ve özellikle az şekerli keke bayılıyordu. Ayranda yanında bişey varsa yencek börek tarzı anca o şekilde. Ama tabi bu bahsettiklerim ben tatildeykendi. sempatiksalakcinni[/QUOTE]

insallah eskisi gibi istahi yerine gelsin diye dua ediyorum zeynebim icin.Ayrica yemekler sadece ceyline mi hani bana ??

insallah eskisi gibi istahi yerine gelsin diye dua ediyorum zeynebim icin.Ayrica yemekler sadece ceyline mi hani bana ??[/QUOTE]

canım zeynebin tahlil sonuçlarından bol miktarda mikrop çıktı, idrar yolu enfeksiyonu:(( Dün öğrendk çok canım sıkkın. Doktor iştahsızlığının buna bağlı olduğunu söyledi. 10 gün antibiyotik ardından tahlil ve böbrek usg'si çekilcekmiş.

Senin canın sağolsun kuzum, kızına yapan anasını aç bırakmaz demi? Vala gelin türkiyeye sırf görmeye mersine bile gelesim var.

insallah eskisi gibi istahi yerine gelsin diye dua ediyorum zeynebim icin.Ayrica yemekler sadece ceyline mi hani bana ??

canım zeynebin tahlil sonuçlarından bol miktarda mikrop çıktı, idrar yolu enfeksiyonu:(( Dün öğrendk çok canım sıkkın. Doktor iştahsızlığının buna bağlı olduğunu söyledi. 10 gün antibiyotik ardından tahlil ve böbrek usg'si çekilcekmiş.

Senin canın sağolsun kuzum, kızına yapan anasını aç bırakmaz demi? Vala gelin türkiyeye sırf görmeye mersine bile gelesim var.[/QUOTE]

geçmiş olsun canım... hepimizin kuzular da aynı sorun maalesef... zencefinem sen sadece kurulayı almıştın idrarı... antibiyotikten sonra strelli suyla sil sonra kaynamış soğumuş suyla durula ve kurula öyle al bakalım....
ama bu enfeksiyon moda mı oldu ne? yada sulardan mıdır acab?

merhaba kızlar bir görünüp bir kayboluyorum ama fırsatım olmuyor cenazeler kuranlar hiç bitmiyor..
benim kızım dünden beri koltuktan koltuğa yürümeye başladı...biz bırakıyoruz oda koşarak karşıya geçiyor..çok iyi beceremiyor ama 3 4 adım gidiyor en azından...kendiside pek mutlu oluyor yürüyünce bişey becerdiğinin farkında hanfendi..bizden haberler böyle sizler nasılsınız kuzular napıyorlar..

Senin canın sağolsun kuzum, kızına yapan anasını aç bırakmaz demi? Vala gelin türkiyeye sırf görmeye mersine bile gelesim var.[/QUOTE]

canım ya çok geçmiş olsun...benim kızımda iştahsız ve hergün 1 2 kez kusuyor..ama bizde iltihap çıkmadı dr umuz reflü dedi malesef..

merhaba kızlar bir görünüp bir kayboluyorum ama fırsatım olmuyor cenazeler kuranlar hiç bitmiyor..
benim kızım dünden beri koltuktan koltuğa yürümeye başladı...biz bırakıyoruz oda koşarak karşıya geçiyor..çok iyi beceremiyor ama 3 4 adım gidiyor en azından...kendiside pek mutlu oluyor yürüyünce bişey becerdiğinin farkında hanfendi..bizden haberler böyle sizler nasılsınız kuzular napıyorlar..

allah kolaylık versin zeynepcim...
berra'ya da maaşallah.... bakalım bzide çarşamba gibi nilin antibiyotik sonrası tahlil sonuçalrını alacaz.. temizlenmişse de sondalı usg çekilecek galiba.... beynim bulandı artık.... Allah daha büyük hastalıklardan korusun tüm kuzuları..

Back
X