2009 Ekim Anneleri

zuzum amasyalımısın hmmmm
bahair datlusu 2-3 haftadır emişme minimumda sadece sabah uyanınca emiyor
sonrasında öldür ALLAH ağına sürdürmüyor bitti süt onunda sabrı yok cukcuklamaya tazzik istiyor
1 numaralı biberon emziklerini bile kabul etmyor oburiks

selam kzılar biz geldik çok mutluyuz hastalıgımız geçmiş film çekildik tertemiz çıktı oda ve enson 8300dük 8530 olmuşuz toparlamaya başladık şükürler olsun maşallah

napim gülnurum iim..amasyaya geldim annemlere..kocim beni attı döndü..epey bi burdayım sanırsam..az melankolik az depresif takılıyorum ööle..sen napiosunnn
iyiyim canım ben de... kayınvalidemdeyim dinleniğim....sana da iyi gelecektir oralar.... melankolikliğe devam ama depresifliği at bi kenara.... keyfini çıkar....

zuzum amasyalımısın hmmmm
bahair datlusu 2-3 haftadır emişme minimumda sadece sabah uyanınca emiyor
sonrasında öldür ALLAH ağına sürdürmüyor bitti süt onunda sabrı yok cukcuklamaya tazzik istiyor
1 numaralı biberon emziklerini bile kabul etmyor oburiks
doğru benim de sütler az gelince hemen sıkılıyo... 1-2 ay daha emselerde bari... hiç değilse 1 yaşına kadar emzirmiş olalım...

selam kzılar biz geldik çok mutluyuz hastalıgımız geçmiş film çekildik tertemiz çıktı oda ve enson 8300dük 8530 olmuşuz toparlamaya başladık şükürler olsun maşallah

canım çok sevindim... darısı bizim başımıza inşallah... diğer sıkıntıları da atlatırsınız umarım yasemincim...

ben hiç emzirmedim kızlar ya böle emzirmek nazı bi duygu hep içimde kaldı öyle özeniyorumki emzirenlere::( aras gögüslerimi görünce bu ne diye bakıo hiç görmedigi için çocuk:S

ben 6 ay pompayla sagdım sonra kesildim(:

ben hiç emzirmedim kızlar ya böle emzirmek nazı bi duygu hep içimde kaldı öyle özeniyorumki emzirenlere::( aras gögüslerimi görünce bu ne diye bakıo hiç görmedigi için çocuk:S

merak etme canım çok çok büyük bişey değil... öneli olan çocuğunla gerçek sevgi bağını kurmak...

ayy cok utandım şimdi arzucum ben de dün dedim ki bak arzu kaçtı gitti .meğerse sen sızıp kalmıssın utandım kendimdenbilmiyorumkismile
delüüü :mymeka:
maşallah fıstığa :nazar:

sıkma canını canım...bora'yı 8 ay emzirebildim...6. aydan sonra zor bela sadece akşamları az emyordu...bende sağarak verdim...ama 8. aydan sonra memeyi kesinlike görmek istemiyor...ne yapalım canları sağolsun.

kızlar doktor demir ihtiyacını karşılaması için bu aylarda ciğer vermem gerektiğini söyledi siz veriyormusunuz

saolun canlarım benim bugün gaza geldim iş yapıyım dedim ama bugün canım çıktı doktordan geldik zeynebi babaanneye bıraktım faturaları yatırdım geldim alışveriş yaptım sonra eve giriştim yarında iki aile misafirim var btün gün çamaşır suyuyla kanki oldum midem bulanıyo artık

darısı tüm meleklere inşallah hepside saglıgına kavuşure iştahları çokçok açılır mamalarını güzel yerler kilocukları alırlar dişlerini rahat patlatırlar bizim dişimiz geliyo buarada üstten ucu gözüktü aminnnnnnnnnn

günün sohbeti yapılmış herkesler dağılmış bakıyorum..bende bütün gün iş güç çocuklar derken oturmaya hiç fırsatım olmuyor buraya..ya benim kızın artık yerlerden sürekli bişeyler toplayıp ağzına doldurmasından bıktım yemin ederim nokta kadar şeyleri bile görüp ağzına atıyor napıcam böyle bilmiyorum ...resmen evde gırgır görevi görüyor kızım...bizde bu ara iyice hareketlendik..ayakta bıraktımmı bana koşarak geliyor ..sanırım yaşına kadar iyice yürüycek..işte bizde böyle...
musyasçım zeynebimizede maşallah allah başka hastalık vermesin kuzularımıza..

maşallah berroşuma... bora da iki gündür adım atmaya başladı... büyüyorlar artık şükürler olsun bu günlerimize...

kızlarr masallah meleklerimize doracımda artık sürünerek bi yerkere gidiyor annesinin bitanesi biraz geriden geliyo topidik kuzum ama olsun masallah bebeme ...

maşalah yakışiıklı dorama... sağlıkları yerinde olsun yeterki gizoşummm opuyorumnanaktan

masallah tum bebeklere
biz bugun de baska bi profa gittik. yeniden idrar ve kan tahlillerine basliyorus. offfffffff nasil vereceksek bilmiyorumkismile bekleriz artik yine bi 5 saat
idrar sonucu temiz cikarsa enfeksiyonu onlemek icin ilac baslicak dr
enfeksiyon cikarsa sondali ultrason cekilecekmis

Back
X