Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım ben de... kayınvalidemdeyim dinleniğim....sana da iyi gelecektir oralar.... melankolikliğe devam ama depresifliği at bi kenara.... keyfini çıkar....napim gülnurum iim..amasyaya geldim annemlere..kocim beni attı döndü..epey bi burdayım sanırsam..az melankolik az depresif takılıyorum ööle..sen napiosunnn
doğru benim de sütler az gelince hemen sıkılıyo... 1-2 ay daha emselerde bari... hiç değilse 1 yaşına kadar emzirmiş olalım...zuzum amasyalımısın hmmmm
bahair datlusu 2-3 haftadır emişme minimumda sadece sabah uyanınca emiyor
sonrasında öldür ALLAH ağına sürdürmüyor bitti süt onunda sabrı yok cukcuklamaya tazzik istiyor
1 numaralı biberon emziklerini bile kabul etmyor oburiks
selam kzılar biz geldik çok mutluyuz hastalıgımız geçmiş film çekildik tertemiz çıktı oda ve enson 8300dük 8530 olmuşuz toparlamaya başladık şükürler olsun maşallah
ben hiç emzirmedim kızlar ya böle emzirmek nazı bi duygu hep içimde kaldı öyle özeniyorumki emzirenlere:aras gögüslerimi görünce bu ne diye bakıo hiç görmedigi için çocuk:S
ben 6 ay pompayla sagdım sonra kesildim![]()
delüüü :mymeka:ayy cok utandım şimdi arzucum ben de dün dedim ki bak arzu kaçtı gitti .meğerse sen sızıp kalmıssın utandım kendimdenbilmiyorumkismile
maşallah fıstığaselam kzılar biz geldik çok mutluyuz hastalıgımız geçmiş film çekildik tertemiz çıktı oda ve enson 8300dük 8530 olmuşuz toparlamaya başladık şükürler olsun maşallah
ben hiç emzirmedim kızlar ya böle emzirmek nazı bi duygu hep içimde kaldı öyle özeniyorumki emzirenlere:aras gögüslerimi görünce bu ne diye bakıo hiç görmedigi için çocuk:S
ben 6 ay pompayla sagdım sonra kesildim![]()
kız blüüüü bi çö diyon kayboluyon:))))))))) bi sen bi aybik varla yok arasısınız...
selam kzılar biz geldik çok mutluyuz hastalıgımız geçmiş film çekildik tertemiz çıktı oda ve enson 8300dük 8530 olmuşuz toparlamaya başladık şükürler olsun maşallah