- Konu Sahibi Revolucion
-
bursalı anneler hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.bende 2008 ekim annesi olacakken 2008 ağustos annesi oldum uzunnnn bir doğum hikayem var neyse benim dr da necdet kırker di zübeyde hanımın dr u kendisi iyi fakat zübeyde de doğum yapmayı düşünmüyordum jimerde yapacaktım kısmet olmadı ankarada erken doğum oldu çok şükür sağlıklı şimdi 10.5 aylık oldu yaramazım
ayy canım yaaa çok kötü olmuş bunu şimdimi söledi bidehani kaza bela olmazsa kendi girecekti onu söylerken bu konuda niye uyarmadı seni çok kızdım bak şimdi.peki sordunmu kendi girerse ne kadar istiyo.hoş melike hanımıda çok tavsiye ediyolar iyi bi doktor diyolar ama.senin için kötü olmuş.bide ben melike hanıma ısınamadım bir türlü hiç onun hastası olmadım gerçi ama empati meselesi benimki, onun yüzünü gördümmü kanım çekiliyo.hatta son görüşmemizde dedim jale hanıma Allah göstermesin ama ya bişey olduda gelemezseniz kime yönlendirme yapıcaksınız diye kimi istersin dedi.dedim melike hanım olmasında kim olursa olsun.ama dediğim gibi onunla hiç yüz yüze gelmedim ne iyi ne kötü diyemem hastalarıda çok memnun kendisinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?