2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

Kizlar bu da bizim son halimiz artik bebisler ciktiktan sonrada resimlerimizi koyariz ayrica ay ay nasil sistiysek ay ay nasil indiginide gosteriririz gobeklerin insallahhhh :)))

zellda..maşallah sana da güzel yawruna da opuyorumnanaktan

ayy bayadır bakmıyordum bu topiğe ne kadar tatlısınız maşallah..Allah nazarlardan korusun hepiciğimizi

Aybikecim, Cashmircim, Zelldacım süper gözüküyosunuz:CüvCüv:
Maşallah bebişlerede göbişlerede

Kizlar bu da bizim son halimiz artik bebisler ciktiktan sonrada resimlerimizi koyariz ayrica ay ay nasil sistiysek ay ay nasil indiginide gosteriririz gobeklerin insallahhhh :)))

zeynep ece :asigim:

işte Burak bebek...

ayyyyyyyyyy nasıl tatlı göbüşler onlar. maşallah. biz de ocak annesi olucaz o yüzden sık sık gelip bakıyoruz biz de öle olucaz diye. daha yeni yeni büyüyoruz biz d ekaçıncı haftadan sonra iyice büyüyor.????

çok güzel olmuşsun bahair maaşallah sana hem çok şık hem de çok zarif görünüyorsun. bu haftanın ya da ayın değil, 9 ayın en şıkı seçiyorum seni kaydirigubbakcemile3

zedacığım maaşallah güzel göbeğine de kuzuna da inşallah seri bir şekilde iner göbeklerimiz, en hızlı açılıp kapanan topiğimiz olur kaydirigubbakcemile3

zeldacım maşallah canım..
aybikecim maşallah alya duaya da sanada..
cashmir süper gözüküyorsun..

a.s.

Aybikecim, Cashmircim, Zelldacım süper gözüküyosunuz:CüvCüv:
Maşallah bebişlerede göbişlerede

a.s.

a.s. değişir kişiye göre değişir canım.benim hamile kıyafetlerine geçişim 5. ay civarı yanlış hatırlamıyorsam..inşallah biz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz, sıra sizlere gelir.. şunu bil ki çok güzel günler bekliyor sizleri, herşey çok daha güzel olacak opuyorumnanaktan

vay anasunuuuuuu:1shok::1shok: gordugum en seksu hamileeekafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 evet azıcık öyle olmuş ev haliyle.. aramızda kalsın yerimseniben

teşekkürler kızlar...maaşallah bütün koca göbekli ekim annelerine

bahair zallda maasallah size yaa süpersiniz allah nazardan saklasın yavrularınızı da sizi de:))))

çok güzel olmuşsun bahair maaşallah sana hem çok şık hem de çok zarif görünüyorsun. bu haftanın ya da ayın değil, 9 ayın en şıkı seçiyorum seni kaydirigubbakcemile3
sağolasın canım. sende en az benim kadar zarifsin... öpüyorum seni...
baharcım zelldacım maşallah göbüşlere bebişlere ve size
lalim hepimize ve bebişşkerimize maaşallah. senden de resim bekliyorum. 6.5 kilo almış biri ve topiğin en zayıf annesi oalrak...
zelldacım bahaircim maşallah sizlere
ekim anneleriyle gurur duyyorum hepsi birbirinden çıtıropuyorumnanaktan

aybikecim ben de tüm annişlerle gurur duyuyorum... öncelikle burdaki dosttluğun kurulmasına imkan tanıyıp çaba sarfettikleri için sonra da kendilerine olan güvenlerinden ve bakımlarından dolayı... allah inşallah bebişlerimizle de fotolar koymayı nasip etsin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…