2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

sweetbaby tesekkur ederiz canim gobusler en cok 5. aydan sonra iyice kendini belli ediyor.

Son düzenleme:
bahaircim her zamanki gibi cok datlusun ee tabi icindeki zillide masallah canim

Cashmir ben bu seksi fotonu nasil gormemisim yaaa kor olmam gerek cok guzelsinizz

Kizlar bu da bizim son halimiz artik bebisler ciktiktan sonrada resimlerimizi koyariz ayrica ay ay nasil sistiysek ay ay nasil indiginide gosteriririz gobeklerin insallahhhh :)))

Canim masallahhh o gobise cok sekerr zemuszemusdur bi masajj yapayim sana dogum oncesi gevse zemuszemuszemuszemus :roflol::roflol:
Korkmuyorum dogumdan ama aynaya bakinca nasil cikicakki diyorumm:bbo::bbo::bbo:

Tesekkur ederiz canim benimmm ben geldim sen cikmissin :)) ben de normal doguracam diye tutturdum ama dun belgesel izledim kadin bagirdikca ben agladim bu kadar aciyormu diye ama genede normalden vazgecmem lmaz:

maşallah kıslar yaaa göbişler dev oldu artık , elam çok tatlısınız canım ya bi dogursaydık hayırlısıyla

bahair ve elalı maşallah kızlar göbişlere bebişlere :)

sağol bebeimopuyorumnanaktan

Elalicimm masallah kizina ve sana canim

sağol cnmmopuyorumnanaktan

maşallah kıslar yaaa göbişler dev oldu artık , elam çok tatlısınız canım ya bi dogursaydık hayırlısıyla

sağol dandanımopuyorumnanaktan
nann girmiyon girmiyon bu saatte ne işin varlmaz: ablanın oğluşunun beşiğinimi sallıyonkaydirigubbakcemile2

ekimm anneleri harikasınız hepinize maşallahh , ben diyordum zaten bu ekim anneleri çok güzel diye hep opuyorumnanaktan

butun gobeklere masallah.ayrica benim gibi yarim dunya olmadiginiz icin sizi tebrik ediorum kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…