2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

işte karşınızda elalinin..

işte pancita

işte zuzu

işte nazyaz

işte samyeli

işte keremim

işte felisim

işte gizem1986

işte wrose

işte musyas

işte hidden

zeytin79

ve iste mehay

Son düzenleme:
Mehayycımm maşallahh hiç göbişş yokkkk zayıfsınnn bayaaa ......
evet canim kusmalardan dolayi kilo alamiyorumki hic yemek icin zorlamasam kendimi yine basliycam zayiflamaya...
maşalllah mehaycım göbüşüne, biraz zor gördüm amaa :)))))))))
niye zor gordunkine:uhm::roflol:
oyy mehaycım maşallah inceciksin yeni yeni belli olacak zaten göbişler bide sen çok kustugun için zayıf kaldın sanırım çok tatlısnınz maşallahhhh

tesekkurler canima.s.

maşallah mehay cnmm göbişş kendini sonradan gösterecek allahım korusun meleğinii inşş en kısa zamanda kusmalarında biterr, kızz mı geliyor acaba :ecrin_bebek:

maşallah mehay cnmm göbişş kendini sonradan gösterecek allahım korusun meleğinii inşş en kısa zamanda kusmalarında biterr, kızz mı geliyor acaba :ecrin_bebek:

amin canim:Saruboceq: daha belli degil cinsiyeti icine kizmi dogdu???

mehaycım maşallah bebişin sağlıklı olsun da kilo çok önemli değil...
ama yakında yetişirsin bize

saolasin hiddencim ama seninle ayni gibiyiz zaten senin gobus benimki gibi o fotoda ayni cok benzettim kendiminkine...sen kac kilosun boy kac??

evet canim onemli olan bebisin sagligi zaten cinsiyetini merak bile etmiyorum inan....tek merak ettigim sagligi su anda bir hissetmeye baslasam kipirtilarini icim rahatlayacak :))

göbekmii hanii nerdeee..kıs sen gizemden de göbüşsüs çıktınanam bunnar ne güsel hamişş olcaklar incecikk(((

ya canim orasi hic belli olmaz benim kizkardesim ilk 5 ay 5 kilo aldi sonra doguma kadar 25 kilo daha aldi istahi cok acilmisti surekli aclik hissedip yiyordu zavalli:çok üzgünüm:

ben unutuom çekmeyi canım ya bebişimin ciclerinide çekicem onuda unutuom en kısa zamanda koyarım inş evde çekmem lasım foto mak.ile cep tel ile olmas benim aktarma yapamam

mehaycım göbişin çok hş benden daha göb,işin az yahu benim senden daha çok en küçük göbişli ben değilim artıkın desene :)))

mehaycım göbişin çok hş benden daha göb,işin az yahu benim senden daha çok en küçük göbişli ben değilim artıkın desene :)))

:roflol: Allah mustakini vermesin yaa guldurdun beni dert ettigin seye bak....ikinci oldun sende fenami??sırnaşık şey

gizemcim yeni gobus resminide koyda gorelim birazda buyuk olsun mumkunse orda hic bisey belli degil yahu :))

bekleyin giyinip çıkarken koyarım hemen biraz daha çıktı tabi kciman oldu canım göbiş durun birazdan geliyo yeni göbiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…