2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

elalımm senin göbişini bebeişini sevsinlerrr
teyze oluyorum nan varmı ötesiiiiiiiiiiiiiii :)))
allah tamamına erdirsin allah acısını göstermesin datlummmmmmmmm

cnmmm nazarım benim vefalı arkadaşım ŞenizŞenizŞeniz
Allah bu duyguyu en başta sana sonrada tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Güzel dileklerin için çok sağol datlum:1hug:

anam gene soyunmuuşş..:roflol: :roflol: :roflol: kızıımm maşallah nann doğum yakın heralde,bi awazda iişallahhlülülülülülü..kıs ne çabuk büyümüş...bundan soora senden hep bööle naturel hep bööle şeffaf çalışmalar bekliorus ilkayımm..bis senin göbükünü bööle sewdikk :roflol: :roflol:

KIS ıLKAYY MAŞALLAHH BU NE GÖBıŞ ANACIMMMM WOWWWW SENMı DEDıYDıN DÜN ARKADAŞIN HAMıLE OLDUGUN HıÇ BELLı DEGıL DEDı DıEN GÖNDER BAKIM O ARKADAŞI:))) MAŞALLAHHH CANIMM

oh oh kızlar maasallahınız var herkeşin gobecıklerı cıkmıs kaydirigubbakcemile2
benım kendıme has gobeem oldugu ıcın daha yenı yenı bebek gobeene benzemeye basladı
haftaya daha eyy cıkar ozaman sız gobek gorun yarım dunya :jeyyar:

delüükaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çekilin yoldan dan dan burcu ve goca gobişli bebişi geldı heeeyt 14+4 laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:jeyyar:

Son düzenleme:
:jeyyar::jeyyar: ne kurnazım dimi ufak gorunsun dıye sıyahlarla cekındım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burcuu nann sen gocaa göbüşlüysen ben yarın doğuma gidiyom :))))
nirdee göbüş ben görmekte zorlandım, hemide bidaa siyahla çekinme foto, bize yutturamassın :)))
maşallah bu arada :))

burcuu nann sen gocaa göbüşlüysen ben yarın doğuma gidiyom :))))
nirdee göbüş ben görmekte zorlandım, hemide bidaa siyahla çekinme foto, bize yutturamassın :)))
maşallah bu arada :))

çaktırma kız siyahı nıye gıydım sanıyon sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
rakıp olmıyım dıye yoksam damı damına 77 yım sırnaşık şeysırnaşık şey:icecream:

çaktırma kız siyahı nıye gıydım sanıyon sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
rakıp olmıyım dıye yoksam damı damına 77 yım sırnaşık şeysırnaşık şey:icecream:

neren 77 be seninn:1shok::1shok::1shok:
hiç o kadar gibi gözükmüyo kaydirigubbakcemile2

neren 77 be seninn:1shok::1shok::1shok:
hiç o kadar gibi gözükmüyo kaydirigubbakcemile2

zaten kımse ınanmıyo paluk etlıyım bıde sıkı etlı oluncu aldıgım kılolar kendılerını bellı etmıyodu sımdı tam olucum ama :icecream::icecream:
şişecem balon gibi tutmayın benı ucuyoooooom delikafadulden

bu arada yarın doguma gıdıcem lafınada bunu dıyom laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bana dıyene bak senın hec bısıyın yok lülülülülülülülülülülülü

:jeyyar::jeyyar: ne kurnazım dimi ufak gorunsun dıye sıyahlarla cekındım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah cnmm bebişinede göbişinede
bende aynen senin gibi siyahlarla cekinmiştim kaydirigubbakcemile3 yoksam öteki türlü daha bi tontiş oluyom yaaaa delikafadulden

maşallah cnmm bebişinede göbişinede
bende aynen senin gibi siyahlarla cekinmiştim kaydirigubbakcemile3 yoksam öteki türlü daha bi tontiş oluyom yaaaa delikafadulden

senı uyanık senııı sende bendensın desene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:

kızlar bu arada kremlenmeye baslayanlarınız varmı ben baslamadım daha :CüvCüv:

OOOO ben çoktan başladım neredeyse 2 hafta oldu her banyodan sonra ilk önce tatlı badem yağını sürüyorum sonrada hobby nin çikolatalı kakao özlü kremini kullanıyorum göğsüme karnıma popoma bacaklarıma her yerime sürüyorum yumuşacık oluyo bide çikolata kokuyorsun gü
sel güseldelikafadulden

ben gecmı kaldım yaw :1shok::1shok:
ohh mısler gıbı kokmakta gozel olsa gerek :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…