2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

musyascim baya zayiflamis gordum seni karnin 2-3 ay icinde tamemen kaybolacak sanirim superrr:lepi:

e şişsin artık demi doğurcaz
kız şaka maka hakkatten 10 gündür bende farkındayım gıdım bile oluştu kaydirigubbakcemile3
bu arada yüzüm lekeli gibi görünüo çenem özellikle ama bişi yok resimde öle çıkmış :S

aybike maaşallah sana da kızına da hepimizin temennisi aynı yönde. ben de musyas' ı görünce aynı şeyleri geçirdim aklımdan.. inşallah gönlümüze göre olur..

ne kadar az şiş göbekli kaldık, bana mı öyle geliyor yoksa?..CADIARZU

artık kim ne yapsın göbek topiğini değil mi? sırnaşık şey mis gibi bebeklerin resimleri varken.. biz ekleyelim yine de zira daha kızımın resmini eklemeye vakit var anlaşılan..hayırlısıyla inşallah.. bugünkü fotoğrafımız.. opuyorumnanaktan

MAŞALLAH göbüşlere allahın izniyle onlarda doğsun büyüsünler inş.

ay inş bende hemen veririm kilocuklarımı
bu da bizden..

38+1

maaşallah ikinize de şekerler.

aybikem cashmircim süpersiniz opuyorumnanaktan

cashmircim maaşallah canım

MAŞALLAH göbüşlere allahın izniyle onlarda doğsun büyüsünler inş.

cashmircim maşallah göbüşüne ve prensesine

maaşallah ikinize de şekerler.

teşekkürler kızlar a.s. hala benim gibi bakan var yani bu topiğe mirmirmirmir

izmirliler kaldı vala:))) benim yaklaşık 15 günüm var.tabi sürpriz olmazsa.çınarlıda doğum yapacak varmı aranızda

Kızlar saçımı kestirdim bugün, ne de olsa 2 gün kaldı kavuşmamıza inşallah hihoyyyt
Bakalım beğenecek misiniz???

vayyy maşallahhhhh kızz o ne göbük öleee...çokk güsel olmuşşş saçlar cok cicisin maşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…