- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
vayyy maşallahhhhh kızz o ne göbük öleee...çokk güsel olmuşşş saçlar cok cicisin maşşşş
Pörtlemeye 2 günden az kaldı canım, bizim kızın yeri geniş, keyfi yerinde şükür kaydirigubbakcemile3
Kızlar saçımı kestirdim bugün, ne de olsa 2 gün kaldı kavuşmamıza inşallah hihoyyyt
Bakalım beğenecek misiniz???
sezeryanmı olcan canım ne gusel gunun belli ohh yaaa maşallah keyfı yerinde olsun..
doğum fotoğrafçınız varmı?bence atlamayın derim:)
Kızlar saçımı kestirdim bugün, ne de olsa 2 gün kaldı kavuşmamıza inşallah hihoyyyt
Bakalım beğenecek misiniz???
aybike maaşallah sana da kızına dahepimizin temennisi aynı yönde. ben de musyas' ı görünce aynı şeyleri geçirdim aklımdan.. inşallah gönlümüze göre olur..
ne kadar az şiş göbekli kaldık, bana mı öyle geliyor yoksa?..CADIARZU
artık kim ne yapsın göbek topiğini değil mi? sırnaşık şey mis gibi bebeklerin resimleri varken.. biz ekleyelim yine de zira daha kızımın resmini eklemeye vakit var anlaşılan..hayırlısıyla inşallah.. bugünkü fotoğrafımız.. opuyorumnanaktan
buda dogumdan 24gün sonra benim halim göbegimmm[URL=www.resimupload.com/ds212263568_Resim_183.html][/URL]
[URL=www.resimupload.com/ds371078700_Resim_184_(600_x_450).html][/URL]
maşalah aybik ve cashmir ne kadar tatlı çıkmışsınız..daha doğuramayanlar olarak bu topik hala ilgimizi çekiyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?