2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

sezeryanmı olcan canım ne gusel gunun belli ohh yaaa maşallah keyfı yerinde olsun..

Evet şekerim sezeryan olacağım kısmetse, 9 Ekim Cuma sabahı 38+5ken... Elif'çim keyfini bozup dönemedi bir türlü, ayaktan geliyor benim kızım. Aman gelsin de hayırlısıyla, nasıl gelirse gelsin!!!! :Saruboceq:

felisim sıhhatler olsun, güle güle kullan yeni saçlarını..çok yakışmış.. lohusa tacını şimdiden takmışsın kırmızı kırmızı :lepi: göbeğine de, kuzuna da, sana da maaşallah canım .. sağlıkla kavuş kızına çok az kalmış.. darısı başıma :Saruboceq:

doğum fotoğrafçınız varmı?bence atlamayın derim:)

Var tatlım, üstelik bedava yerimseniben Kayınpederimin aile mesleği fotoğrafçılık, eşim dersen, o da katalog çekimlerini bile kendi yapar...Elifin doğum anını fotoğraflamak istemiyoruz, zaten genel anestezi altında sezeryan olacağımdan, biz isteseydik de mümkün olamayacaktı sanırım. Cicili bicili bebek fotoğraflarını ise Elifim 1 yaşına gelince düşünüyoruz kısmetse. Şimdilik doğru ve net çekilmiş hastane fotoğrafları olsun yeter.

Fıstıklarım hepinize teşekkür ederim, güzel sözlerinizi esirgemediniz. Allah, henüz doğuramayanları bir avazda kurtarsın, doğuranların evlatlarınıysa kendilerine bağışlasın.:Saruboceq:

Kızlar saçımı kestirdim bugün, ne de olsa 2 gün kaldı kavuşmamıza inşallah hihoyyyt
Bakalım beğenecek misiniz???

canım saçların süper olmuş bende kestirdim böyle kısacık iyi oluyor kullanması..alkisalkisalkis
göbüşünde maşallah ne kadar büyümüş..delikafadulden
yarın içinde hayırlı doğumlar..ALlahım hayırlısıyla kızına kavuşmanı nasip etsin..:Saruboceq:

ay inş bende hemen veririm kilocuklarımı
bu da bizden..

38+1

maşalah aybik ve cashmir ne kadar tatlı çıkmışsınız..daha doğuramayanlar olarak bu topik hala ilgimizi çekiyor kaydirigubbakcemile3

aybikçim maaşşallah. artık en kısa zamanda alya ile dışlı dışlı fotonuzu bekliyoruz

Göbek kelimesini görüce içim acıdı. Sezeryandan dolayı kocaman bir göbeğim kaldı moralim çok bozuk hadi hepiniz doğurunda bide doğumdan sonrasını koyalım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…