2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

bende kime 65im desem banada inanmıyolardıkaydirigubbakcemile3 hamiş kalmadan öncekaydirigubbakcemile3
sanırım bende senin gibi paluk etliyim bide kemiklerim irii:roflol:
sen o ilk koyduğum resme göre hiçbişeyin yok diyon emme, o 2 haftaki halimden eser yok şincikkaydirigubbakcemile3 dahada çıktı, göbişte popişteedelikafadulden

işte benim göbişim kızlar

zeynepcim maşallah göbüşünede bebeşinede
bu arada ikince beben olmasına rağmen çok formda gördüm seni maşallah

masallah bebişede annesının gobişinede :teytey:

saol canım hepimize maşallah...

zeynepim canım maşallahgöbüşün çok tatlı inşallah bebişinin resmini görmekde nasip olur bizlere :ecrin_bebek:

canım zelişim saol canım benim inşallah onuda görürüz...inşallah bende senin göbişini böyle görürüm....

ayyy deme yavvv ben kendimi hiç formda hissetmiyom ama yinede saol canım moral oldu...

Zeynepcİm maŞallah canım ya gÖbİŞ Çok tatlıııı bu seferkİ kız bencee:))

ayyy handancım ağzından bal damlıyo valla...

işte karşınızda elalinin gobusu..

işte pancita

işte zuzu

işte nazyaz

işte samyeli

işte keremim

işte felisim

işte gizem1986

işte wrose

işte musyas

işte hidden

zeytin79

iste mehay

işte ilkay...

işte burcu87

işte zeynep

maşallah göbüşlere....

Son düzenleme:
yaa kızlar bende göndercem bir göbiş daha ama hep yüklemede hata oluyor.Bu sorunla karşılaşan var mı?

:dilcikar::dilcikar: benım gobişimle bebısım nerde eklememıssınız Çok üzgünüm çoook

çekilin yoldan dan dan burcu ve goca gobişli bebişi geldı heeeyt 14+4 laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:jeyyar:
canim slm ben kismet tanidin dimi göbegini merak etmistim iyi oldu görüdügüm tuana nasil buarada kendine iyi bak olurmu insallah hatirlamissindir kizimin adi yagmur öptük

tanımaz olurmuyum kısmetcım hafızam ıyıdır sengözlerimebaksanab
tuana son gordugumde ıyıydı sımdıde ıyıdır sanırım sırnaşık şey
gobişimimi merak ettın nasıl buldun pekı goca dunyayı :roflol:

buda benim göbişim:)
kız demiştim belli oldumu :1rolleyes:
Buda benım göbişim 12.haftamda...bende popo yok ....düşürdüm pantolonu bira zbelli olsun diye... :CüvCüv: eee nasılsınızzz

puahaaaa kereme erkek kardeş gelio he kaydirigubbakcemile3 ben saa da demiştüm erkek die lülülülülülü
hayırlı evlatlar olsunlar ailelerine vatanına-milletine :Saruboceq:

25 nisanda inşallah belli olacak:))))))))

sevindim tanidigina göbeginde harika cok yakismis eminim annelikte cok yakisacak

evet canım erkek :CüvCüv: demekki doğru çıkıyor senın dediğin...sağol canım amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…