2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

Resim biraz kocaman oldu bilen varsa küçültsün lütfen sabah sabah kendi başıma çektim idare edin biraz kötü çıkmış .

maşallahh pempecimm göbüşede bebişede

teşekkür ederiz teyzeleri güzel yorumlarınız için oğluşum sizleri öper kociman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hehe en süper poz bu kanımca..sen negüsel şeysin yafrımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 maşallah kız üst taraf minnacık ama göbüş büyümüş laelaelaelaelae

gizeemm musyass sizede maşallah kızlarr..göbükler büyümüşşş..opuyorumnanaktan

hehe en süper poz bu kanımca..sen negüsel şeysin yafrımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 maşallah kız üst taraf minnacık ama göbüş büyümüş laelaelaelaelae

delikafadulden kaşım gözüm yerindedir benim
:mymeka: artık üst tarafta büyüyor bi kere :umursamaz:

ELALI canim ne guzel olmus gobusun masallah

Son düzenleme:
lllalll artik sende bir gobus resmi koysan da gorsek cikan gobekleri cok gorduk birde cikmayan gobekli hamilelik nasilmis onu gorelim sekerim koy bir resim eksik kalmaaa-

lllalll artik sende bir gobus resmi koysan da gorsek cikan gobekleri cok gorduk birde cikmayan gobekli hamilelik nasilmis onu gorelim sekerim koy bir resim eksik kalmaaa-

canım :asigim: benim ya eklicemde bi türlü fırsat bulamadımkiii:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…