2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

kız gizem sürme yaa.ne bilim eylül anelindemi ne duymştm zarrlı die ben sürmüom kaç aydr ama inanrmıısn cildim böle pasparlak oldu fondatenliye bin basar yani..sürmemk daha iyi geldi galba bana.bi parladım böle..sürüosanda btkisel markalar sürr bari hayatım..ruj bende bazen sürüorum dışarı çkarsam..

* Her gün yapılan ağır makyaj: ABD`de yapılan bir araştırmaya göre, her gün ağır makyaj uygulayan kadınların makyaj yapmayanlara göre özürlü bebek doğurma riski 1.25 kat daha fazla. Bebeği olumsuz etkileyen ise, kozmetik ürünlerde bulunan arsenik, kurşun ve merkür gibi zehirli maddeler. Zararlı maddeler anne adayının cildinden bebeğin kan dolaşımına giriyor ve bebeğin normal büyümesini olumsuz etkiliyor.

Son düzenleme:
bu gelinlik halim :)[URL=http://img189.imageshack.us/i/1000233.jpg/]
[/URL]

buda 6aylık hamiş halim:)[URL=http://img266.imageshack.us/i/resim068.jpg/]
[/URL]tıklayınca resim büyüyo k ızlar

maşallah musyascım göbüşede bebişede

ELALI canim ne guzel olmus gobusun masallah

tşk ederimm cnmmŞeniz

24+3 'üz kızlar. :)

amazoncum maşallah göbüşede bebişedee

buda son halimiz oğluşumla

gizem maşallah göbüşede bebişede

pembem, elalı, zuzu, amazon, gizemm harikka göbişteki bebişler hepsine maşallah
buda benim göbiş :kedi:

cnm tşk ederimŞeniz
seninde göbüşün çok tatlı, maşallah bebeğede göbüşede

kızlaarr maşallahh ya nası da büyümüş..anam sizinikiler daha kocaman benimkinden..resimde mi ööle çıkıo yada..bakıorum aynada da çok yook gibim sanki..hepinise maşallahh fıstık gibisinisszemuszemus

amazon, gizemm,wrose maşallah göbüşlerinize ve bebişlerinizeeee:asigim:

kizlar ben gobusum cok buyudu saniyordum ama simdi sizinkilerin yanina koyunca dumduz durdugunu farkettim...benimkide 2-3 hafta sonra sizinkiler gibi olur sanirim...

kızlar ben de eklemeye çalışıcam becerebilirsem,ama şişkolupum için kusura bakmayınizaten hamilelikten önce de kiloluydum:kedi:
Burda herkes pek fit maşallah ama olsun.Ben Ekim teyzelerine iki kızımın anne karnındaki resmini göndereyimm
[/URL][/IMG]

niye kusura bakalım hepimizde hafif şişkoluk var az kilo alan bile olsa hamilelik öncesin de kilosu olanlar var o yüzden hiç birimiz birbirimizden pek farklı değiliz... hem bizler şişkoda güzeliz:)))))maşallah canım. ikiz bebek bekliyosun sanırım yanlış anlamadıysam

Canım seninle aynıyız sanırım,biz ikiziz evet,iki kız dedi doktorumuz teyzesii,teşekkrü ederim canım ilginea.s...

ya bazılarının karnı çok var..böle çok güsel top gibi mesela wrosenn karnına bittim bu arda maşllh wrose nazr değmesn..
sanki böle gördkçe benm göbüşüm yok gibime geldi..acaba dışardan baktğmzda ölemi oluo nasl olsa kendimze bakıos kafam karştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…