2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

mehay bitanem 14kilo aldım ama yarısı ignelerin k,ilosuymuş düşük önleyici igne oluyom haftada bir yaglı oda çok yakıyo ama 20gündür gram almadım kızım almış hep sagol cnm yemeyi ayarladım almıyom kilo artık şükür sabitlendi

anladim canim....ne zamana kadar vurulacaksin igneleri peki??

bn de wc ye kalkıyorum gece ya... sorma...ama tepik atarken cok tatlı sevıyom bebişimi .doğunca napcam parcalıcam heralde severken Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsın canım

Hiiiiccc sormaa o ayaklari ben isirmammiii diyorum zaten beni tepikledikce hele bi ciksinlar diyorum falakaya yatiracam o ayaklar opucuk falakasi :)))

Amin insallah Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder hepimize canim.

zellda cım musyascım maşallah göbüşlerenize ve içindeki meleklerinizeeeeeopuyorumnanaktan

Masallah canim sanki bir furbol topu var basketbol topuna da benziyor ne guzel yerlesmis annesinin gobegine ciksada sevsek :))

:roflol: valla yaa futbol topu gibi...kesin tombis bisey var icerdeopuyorumnanaktan

zellda cım musyascım maşallah göbüşlerenize ve içindeki meleklerinizeeeeeopuyorumnanaktan

teşekkürler kızlar evet o minicik top gibi karnımdaki kızım içerde resmen halı saha maçı yapıyo tek kale annesine güm güm ilgilenmeyindcede resme nşut çekiyo döbüşüme hehe sizlerde çok tatlısınız cici annecikler teşekkürler kızlar bi dünyaya gelselerde doya doya koklaya koklaya sevsek onlar bizim mutluluk kaynagımız oldular dünyamıza ktılarak neşemize keyfimizi +bir keyif katcaklar rabbimin izniyleeeee miniklerimiziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/COLOR

aybikecim, zelldacım, musyascımm maşallah göbüşlerede bebişlerede çok tatlısınıız:CüvCüv:

maşallah göbişlere ve bebişlere

aybikecim, zelldacım, musyascımm maşallah göbüşlerede bebişlerede çok tatlısınıız:CüvCüv:

yeni göbişler eklenmiş aybike zelda musyas kızlar maşallah

zelda, musyas maaşallah kızlar, çok tatlısınız ikiniz de kız anneleriiiii :lepi:

Tesekkur ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan

bu da benım göbiş

[/URL][/IMG]

Canim masallah gobusune nazar degmesin :Saruboceq:

tesekkür ederim zellda :) seninkine de nazar değmesin:Saruboceq: bu gidişle daha cok byücek sanırım paso yiyom cokacimcoook delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…