2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

maşallah kuzularr..mehaayy kıskanmıyım diorum diorum ama..hadi neyysseeenaniknanik

mehaycım maşallah göbüşünede oğluşunada
çok tatlı görünüyonusyerimseniben

tam haftasini gosteriyomu kizlar gobusum yoksa daha kucuk yada buyukmu sizce???

çok ıyı tatlım normal ama ılk gebelıklerde göbş kuçuk olur ve geç bellı olur ben kızıma doğuma gıttımda bıle hamıle oldumu zor farkedıyolardı ama şimdı gel de gör .maşallah sana fazla kılo almamişsın.

canım bende bugün öğrendim yakışıklı bi oğluşum olacakmışşşşşşşopuyorumnanaktanhayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun bebişimin başkada bi isteğim yok....:Saruboceq:

inanmıyorummmmm..maşallah kız kız derken oğluşunmu olacakmış..valla lalcim kendim öğrenmiş sevindim şükürler olsun..gözün aydın..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu..a.s.:Saruboceq::asigim:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:

Son düzenleme:
mehaycım maşallah göbüşünede oğluşunada
çok tatlı görünüyonusyerimseniben
cok tesekkurler teyzesi:asigim:
yok çok ıyı bıtanem bıde ılk gebelıklerde gobiş kuçuk olur.ama maşallah sana fazla kıl almamişsın.
saol canim haklisin ilk gebeliklerde kucuk olur derler ama cevremde ilk gebeligini yasayipta hic kucuk gobekli olan yok inan bende korkmustum bu yuzden biraz....
:teytey::teytey:cokk sevindim canim ama bana supriz olmadi ben sana gobusun erkek gobusu demistim ...gobusunu gormeden oncede zaten senin oglun olacagi doguyordu icime hep keske su cizelgeyi degistirse emin olana kadar diyordum...a.s
mehaycım maşallah göbüşünede oğluşunada....yerimseniben
tesekkur teyzesiŞeniz
mehaycim canım çok şeker gözüküyorsun
saol canumm o senin sekerligin...:CüvCüv:
musyas
aşkbuya
felisim
aybike
mehay
kızlar maşallah göbişlere de bebişlere de.
a.s.a.s.
mehay göbüşüne maşallah

a.s.a.s.

mehya cım ben ılk hamıelığımda çok zorlandım göbiş yuzunden hiç bellı olkuyodum 7aylıktık okula ıderken son durağa yururdum kı tramvayda oturım gençtımda gelen teyzeler dırek benı kaldırıyodu kızım bı yer verırmısın dıye ?kucağımda kıtaplar ayakta dururdum.ama sonra ıkıncı de 30 kilo aldım.bu benım 3 numara canım buda normal çok buyuk diil senınkı gıbı.

evet canim yaa insan yaslilara hamileyim de diyemiyor dimi...ama yine tr de azcikda karnin cikmis olsa yer veriyorlar burda karnin burnunda ol istersen yinede yer vermiyor gencler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…