mehay canım maşallahh büyümüşüz artık
maşallah kuzularr..mehaayy kıskanmıyım diorum diorum ama..hadi neyysseeenaniknanik
azcik kiskanabilirsin izin veriyorum zuzucumsırnaşık şey
tam haftasini gosteriyomu kizlar gobusum yoksa daha kucuk yada buyukmu sizce???
tam haftasini gosteriyomu kizlar gobusum yoksa daha kucuk yada buyukmu sizce???
en sonunda öğrendim.bebişim opuyorumnanaktan kız mış.bir oğlum var 7 yaşında buda prensesim olcak.hayırlısıyla.sağlıklı olsunda.eli ayağı düzgün olsun tek isteğim.inşallah sende öğrenirsin.haber vermeyi unutma :)
canım bende bugün öğrendim yakışıklı bi oğluşum olacakmışşşşşşşopuyorumnanaktanhayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun bebişimin başkada bi isteğim yok....:Saruboceq:
inanmıyorummmmm..maşallah kız kız derken oğluşunmu olacakmış..valla lalcim kendim öğrenmiş sevindim şükürler olsun..gözün aydın..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu..a.s.:Saruboceq::asigim:
cok tesekkurler teyzesi:asigim:mehaycım maşallah göbüşünedeoğluşunada
çok tatlı görünüyonusyerimseniben
saol canim haklisin ilk gebeliklerde kucuk olur derler ama cevremde ilk gebeligini yasayipta hic kucuk gobekli olan yok inan bende korkmustum bu yuzden biraz....yok çok ıyı bıtanem bıde ılk gebelıklerde gobiş kuçuk olur.ama maşallah sana fazla kıl almamişsın.
:teytey::teytey:cokk sevindim canim ama bana supriz olmadi ben sana gobusun erkek gobusu demistim ...gobusunu gormeden oncede zaten senin oglun olacagi doguyordu icime hep keske su cizelgeyi degistirse emin olana kadar diyordum...a.scanım bende bugün öğrendim yakışıklı bi oğluşum olacakmışşşşşşşopuyorumnanaktanhayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun bebişimin başkada bi isteğim yok....:Saruboceq:
tesekkur teyzesiŞenizmehaycım maşallah göbüşünede oğluşunada....yerimseniben
saol canumm o senin sekerligin...:CüvCüv:mehaycim canım çok şeker gözüküyorsun
a.s.a.s.musyas
aşkbuya
felisim
aybike
mehay
kızlar maşallah göbişlere de bebişlere de.
mehay göbüşüne maşallah
mehya cım ben ılk hamıelığımda çok zorlandım göbiş yuzunden hiç bellı olkuyodum 7aylıktık okula ıderken son durağa yururdum kı tramvayda oturım gençtımda gelen teyzeler dırek benı kaldırıyodu kızım bı yer verırmısın dıye ?kucağımda kıtaplar ayakta dururdum.ama sonra ıkıncı de 30 kilo aldım.bu benım 3 numara canım buda normal çok buyuk diil senınkı gıbı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?