2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

herkese ve bebişlere maşallah diyorum canlarr,,
ben de gün be gün büyüyen ikiz kızlarımın fotosunu koyayım istedim,biri kalçama kaçmış gibi amakaydirigubbakcemile3
Bu foto işini beceremiyorum ama deneyeceğimm
25 hafta.
[/URL][/IMG]

hiliba, handan hymarry maşallah hepiniz çok tatlısınız... hiliba yalnız gerçekten çok incesin çok özendim valla...şayet günün birinde kocam da benim fotomu çekerse ben de sizinle paylaşırımmm

hiliba, hymarry maşallah göbüşlerinize ve meleklerinizeeee opuyorumnanaktan

hiliba, handan hymarry maşallah hepiniz çok tatlısınız... hiliba yalnız gerçekten çok incesin çok özendim valla...şayet günün birinde kocam da benim fotomu çekerse ben de sizinle paylaşırımmm

hiliba --- hymarry maşallah kızlar

hiliba, hymarry maşallah göbüşlerinize ve meleklerinizeeee opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ediyoruz teyzeleri.
Bizden de poz vermiş vermemiş verememiş her bebişe ve annelerine maşalllaaahh

hiliba, hymary maşallah göbüşlere bebişlerede çok güzelleropuyorumnanaktan

elalı-mehay çok teşekkür ederiz teyzelerii,sizlere de maşallah a.s.

maaşallah bütün ekim annelerimize ve kuzularımıza, mekanları büyüyor gitgide..opuyorumnanaktan

kızlar hepinize maşallah allahım korusun hepsinii
handan cnmm çok tatlı çıkmışsınn opuyorumnanaktan
mehay cnmm sonunda göbiş biraz büyümüş mü yoksam bana mı öyle geldii kaydirigubbakcemile3
lall gördüm senide harikasınn :1hug: ben bi dünya oldum dolaşıyorum ortalıkta :kedi:

kızlar maşlallah göbüşlerinize ve içindeki minik meleklere
Allah nazarlardan saklasın sağlıkla gelsinler hepsi :Saruboceq:

wrose bitanem teşekkür ederim......yerimseniben
bulcuk teşekkürler canım yerimseniben

lalciğim harikasınn opuyorumnanaktan kıskandımmmm :1closedeyes: allah sağlık versin bebişine ve göbişineeee

yok canim sana oyle gelmedikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…