27+1 oğluşum ve ben.....
amaninnsengözlerimebaksanab lllalll im yeni bir foto eklemis masallah icerdeki minik kelebege ve annesine...
teşekkür ederiz teysesiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan:asigim:
27+1 oğluşum ve ben.....
ajkım benim teşekkür ederizzzzzzopuyorumnanaktan:asigim:lalimm maşallah oğluşunaaçok tatlı görünüyosunuz
maşallah kuzulara ve annelerine opuyorumnanaktan
maaşallah lalciğim oğluna da sana da, çok iyi görünüyorsun..kimse inanmıyordur senin hamileliğinin son üç ayını yaşadığına muhtemelen kaydirigubbakcemile3
27+1 oğluşum ve ben.....
lall elalı maşallah yavrularınıza ikinizde çok tatlı olmuşsunuzz
ela maşallah canım çok tatlı olmuşsunuzz
lalll elaaaaaaam maşşşallah maşşşşallah Rabbim nazarlardon korusun sizi, hepimizi inşallah.
elalım maşallah canım
bitanem maşallahhh prensesinee ve sana....ne güsel olmuşsunuz öleee bayıldımmm wollaaaaopuyorumnanaktan:asigim:
teşekkür ederim canımmmmopuyorumnanaktanlall elalı maşallah yavrularınıza ikinizde çok tatlı olmuşsunuzz
teşekkürler bitanemmmmopuyorumnanaktanlalll elaaaaaaam maşşşallah maşşşşallah Rabbim nazarlardon korusun sizi, hepimizi inşallah.
teşekkür ederiz teysesiiiiiopuyorumnanaktanLall canım maşallah önce bebişine sonra fiziğine tatlımm Şeniz
elam lalcim göbişlerinize maşallah
elam lalcim göbişlerinize maşallah
kıııss koca göbüklüüü erken koymuşun nan haftaya koycaktık :mymeka: aynı bluzdan bende de waarrrrsırnaşık şey maşallah yafrum ne kocaman olmuş..ya benim küççük daha
bitanem maşallahhh prensesinee ve sana....ne güsel olmuşsunuz öleee bayıldımmm wollaaaaopuyorumnanaktan:asigim:
[/COLOR][/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?