2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

maaşallah lalciğim oğluna da sana da, çok iyi görünüyorsun.. kimse inanmıyordur senin hamileliğinin son üç ayını yaşadığına muhtemelen kaydirigubbakcemile3

maaşallah lalciğim oğluna da sana da, çok iyi görünüyorsun.. kimse inanmıyordur senin hamileliğinin son üç ayını yaşadığına muhtemelen kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim bitanemmmmmopuyorumnanaktanevet canım son üç ayda olduğuma kimse inanmıyor....ilk başlarda hamile olduğumada inanmıolardı zatennnnndelikafadulden

Kızlar bu sabahki aç halim kızımlaopuyorumnanaktan

lall elalı maşallah yavrularınıza ikinizde çok tatlı olmuşsunuzz

sağol cnmopuyorumnanaktan

ela maşallah canım çok tatlı olmuşsunuzz

sağol dandanımmopuyorumnanaktan

lalll elaaaaaaam maşşşallah maşşşşallah Rabbim nazarlardon korusun sizi, hepimizi inşallah.

sağol cnmopuyorumnanaktan amin inşallah:Saruboceq:

elalım maşallah canım

sağol tempommopuyorumnanaktan

kıııss koca göbüklüüü erken koymuşun nan haftaya koycaktık :mymeka: aynı bluzdan bende de waarrrrsırnaşık şey maşallah yafrum ne kocaman olmuş..ya benim küççük daha

bitanem maşallahhh prensesinee ve sana....ne güsel olmuşsunuz öleee bayıldımmm wollaaaaopuyorumnanaktan:asigim:
teşekkür ederim canımmmmopuyorumnanaktan
lalll elaaaaaaam maşşşallah maşşşşallah Rabbim nazarlardon korusun sizi, hepimizi inşallah.
teşekkürler bitanemmmmopuyorumnanaktan
Lall canım maşallah önce bebişine sonra fiziğine tatlımm Şeniz
teşekkür ederiz teysesiiiiiopuyorumnanaktan
elam lalcim göbişlerinize maşallah

teşekkürler canımmmmopuyorumnanaktan

kıs lall sen beni çatlatcanmı anamm..maşallah yaa..

elam lalcim göbişlerinize maşallah

sağol cücümmopuyorumnanaktan

kıııss koca göbüklüüü erken koymuşun nan haftaya koycaktık :mymeka: aynı bluzdan bende de waarrrrsırnaşık şey maşallah yafrum ne kocaman olmuş..ya benim küççük daha

ayhhh ne bilim içimden geldi sabah çektirdim kocişekaydirigubbakcemile3
tşk ederim ajkımmmopuyorumnanaktan
ciddimi nan aynısımı bluzun aynı rengimi aman haa pişti olmayak:dilcikar:

bitanem maşallahhh prensesinee ve sana....ne güsel olmuşsunuz öleee bayıldımmm wollaaaaopuyorumnanaktan:asigim:
[/COLOR][/I][/B]

sağol lalimmmopuyorumnanaktan
bende sanaa bayılıyomm resimlerimiz lüffen yanyana gelmesinnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…