2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

gizemcim hilibamm canım maşallah göbeklere bebeklereee,
sağlıkla gelsinler inşallahopuyorumnanaktan..
Bu fit fotolar arasında ben de da ha reim mesim koymama vallahaa:kedi:

gizemcim hilibamm canım maşallah göbeklere bebeklereee,
sağlıkla gelsinler inşallahopuyorumnanaktan..
Bu fit fotolar arasında ben de da ha reim mesim koymama vallahaa:kedi:

yemin etme kıss koycan tabe kaydirigubbakcemile bak ben koymıycam diomuyum hiç,kıskandığımnan kalıyorum o zillileri..hem senin mazeretinw ar yawrum 2 bebikin warrr....

yemin etme kıss koycan tabe kaydirigubbakcemile bak ben koymıycam diomuyum hiç,kıskandığımnan kalıyorum o zillileri..hem senin mazeretinw ar yawrum 2 bebikin warrr....

"..........Bir teeeselli verh,bir teeeeeselli veerrh,yarattığın mecnunaaaaa,bir teeeselli veeerrhh..............":roflol:
Çok sağol canım,sen de koymam diyordun ama,beni ikna ettin,yine koyarım o zaman,,,öptük kızlarımla senia.s.

kaydirigubbakcemile3

benim gibi iki tanecik de olmasa koycak yüzüm olmıcak ta,koyarım gene sanırsam..sen warsıınn elaam warr dandan waarr...neyseki war bikaç tane:))) çok şişmessem tabe zemuszemus yerim kızlarını...

bende koymak ıstıyorum ne zamandır ama... olmuyor.en kısa zamanad bend eekleyecegım... bıde benım şiş göbüşüme bakın

hiliba mehay gizemm maşallah göbüşlerinize ve meleklerinizeeeeeeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…