2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

şoooooooooooooook şeker bi anne görüyom bu resimde maşallahhhh
musyasımmmmmm tşkkk ederimm kucagımızda da gorruss inş. bebişlerimiziiii

aldımm canımmm aldımmm 53 le basladım 61 kiloyum simdii tamm 8 kilo

sivilcelide olsan cok guzelsindir eminim canimcigima.s.
bluzun baska renkleride varsa bakimmi askımmm :)))))a.s.
nalancıımm maşallah ya ..kesinilkle 2 göstermiyosun bencee
zuzumm benimmm tşkk bitanemm
bu resmi silsem alıntılardakide silinir dimii:)) :kedi:
hayır cnm yüzün hiçde iğrenç değil, gayet güzelsinyerimseniben
bu arada sen 83lümüsün?
hamiş kalmadan once daha guseldi :çok üzgünüm: şubat 83 luyum elamm senn

benmi seyyyy :kedi:su avatardaki kiz senmisin cok sekersin...

gercektenmii masallahh

silinmez canım..resim kalmasın istiosan herkes kendi mesajını editleyip alıntıları silsin yorumları kalsın sadece..

yok len saka yaptim cibik kilomu sormusya konuyu degistirmek icin.....:roflol:

kalemitim gonlunun zenginligi yeter canim tesekkur ederim ...saka yaptim istanbula gelince bakarim seneye orada bulurum belkim mucckksss

silinmez canım..resim kalmasın istiosan herkes kendi mesajını editleyip alıntıları silsin yorumları kalsın sadece..
hmm anladım canım kalsın artık :)
yok len saka yaptim cibik kilomu sormusya konuyu degistirmek icin.....:roflol:
heheh valla gercek sandım :)) ismide cubuk kraker eminim o resimden daha guzeldir kendisi a.s.
kalemitim gonlunun zenginligi yeter canim tesekkur ederim ...saka yaptim istanbula gelince bakarim seneye orada bulurum belkim mucckksss
ne demek mehayımm istersen gercekten gonderirim opuyorumnanaktan
nalancım bende 83lüyüm haziran ayı...

ben senden buyukum elamm ay olarak :)))

hemde nasil guzel gorsen hayran olursun inan..ciddiyim saka degil cok guzeldir kendisi azcik bogazini tutsa iyi olcek ama bu ara...klava:

heee hemde nasil:kedi:
canim 72 kilo oldum boylelikle 10 kilo almis oldum...:gitme:

aaa aynı olmuşuzz kaydirigubbakcemile5 ama şöyle bi fark var sen 6 aylık hamilesin içinde bebiş var benimkilerse yağğğğğ mafoldumben

çok tatlısınız güselsiniz şekercimi kıslar sizin babalarınız bune güsellik ya herkeste hamilelki ayrı güsel yakışmış maşallah hayırlı dogum versin rabbim hepimize saglıklaaa

cibikim diyette degilmisin sen neden veremiyorsun kilo aldiran ilaclardi zaten onlarida biraktin sanirim..eee tut azcik bogazini canim sende 60 kiloydun o kadar zor diyette yapmiyordun simdide iyi bir diyetle bozmadan yaparsan tabi zayiflarsin eskisi gibi...

mehaycım ne kadar zayıf duruyosun maaşallah.
kalemiti sen de çok tatlı çıkmışsın pek bi masum

maşallah bebişlerinize ve göbişlerinize

mehaycım ne kadar zayıf duruyosun maaşallah.
kalemiti sen de çok tatlı çıkmışsın pek bi masum

maşallah bebişlerinize ve göbişlerinize

saol canim Allahtan boy varda zayif duruyoruma.s 10 kilo aldim bu ay doktorum cok kizacak bana bu ani artislardan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…