2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

blueflower

İki kuzusuyla musmutlu =)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
6.532
2.537
248
Bebeklerimiz artık büyüyor...Onlar artık çocuk =)) En çok sevdiğiniz kareleri bebişinizin en güzel anlarını paylaşmaya ne dersiniz ? kaydirigubbakcemile5

İlk fotolar benden

Son düzenleme:
şımarık sıpa..güleryüzlü boram benim çok tatlısın..rabbim nazarlardan saklasın..

çiçeemm..duygusala bağladım şimcik..büyümesinler nolur çok tatlılar böyle..

hehehe emre ve bora kankaları ne iş:))) maşallah kuzucuklarıma biz şovumuzu size görüşünce yaparız artık.

emre kuzusuna da maşallah annesii..bu oğluşlar hep yürüyomu yaff

Maşallahhh adaşımızaa çokta şıkkk
Emree sana da maşalalhhh alabildin mi topu :))
sanırım biz bebeklikten çıkamadık hala dişimiz yok bu gidşle çıkmıcak sanırım doğumgününe protez diş sipraişi verdim delikafadulden
Buda bizden kareler.....

olmuyor... http://www.fotos-hochladen.net/ bu siteden hangi linki yapıştırıyoruz

Son düzenleme:
şımarık sıpa..güleryüzlü boram benim çok tatlısın..rabbim nazarlardan saklasın..
teşekkürler zuzuummmm amin hepimizin kuzusunu inşallah...

çiçeemm..duygusala bağladım şimcik..büyümesinler nolur çok tatlılar böyle..
her anları ayrı güzel zuzumm,ben eski halini de özlüyorum ama büyüynce nasıl biri olacak d,ye sabırsızlanıyorum boshayallersmile hayırlı evlat olsunlar hepsi inşallah...

bunlar da bizden...

maşallah oğluşlara

kankaaa maşallah
hehehe emre ve bora kankaları ne iş:))) maşallah kuzucuklarıma biz şovumuzu size görüşünce yaparız artık.
sabırsızlıkla bekliyoruz :ecrin_bebek:
emre kuzusuna da maşallah annesii..bu oğluşlar hep yürüyomu yaff

kankimmm sen de çooook yakışıklısın maşallah...anılcım nereden yüklersen yükle resmin üzerine sağ tıklayıp özelliklerde yazan http ile başlayan linkin tamamını kopyala ve resim bölümüne ekle...öpüyoruz seni ve paşayıopuyorumnanaktan

BÜYÜYOLAR DEMİ BLÜÜÜMMMsenağlama

ALLAHIM KORUSUN HEPSİNİ...HEP GÜZEL GÜNLERİNİ GÖSTERSİN İNŞALLAH..

HEPSİNE MAŞALLAH KUZULARIN

BÜYÜYOLAR DEMİ BLÜÜÜMMMsenağlama

ALLAHIM KORUSUN HEPSİNİ...HEP GÜZEL GÜNLERİNİ GÖSTERSİN İNŞALLAH..

HEPSİNE MAŞALLAH KUZULARIN

büyüyorlar canımcımmm senağlama Allah kocaman olduklarını da göstersin inşallah:Saruboceq:
amin zezemm

Üç paşayada kocaman maşallah
Allah hepsini tüm kötülüklerden korusun...

tüm kuzulara kocaman maasallah hepsi birbirnden yagusuklular maasallah sübhanallah tüm kuzulara...

masallah erkeklerimize,koca adam oldular.:gitme: zaman ne cabuk geciyor ya,buyuduler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…